Przejdź do forum
Kilka pytań

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kilka pytań

10 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,525 Wyświetlenia
Refic

Witam
Mam parę pytań, szukałem odpowiedzi ale nie znalazłem.

1. W jaki sposób jest naliczony rake na unibecie? Czy jest to dealt?

2. Czy punkty, po jakimś czasie przepadają? Czy mogę je sobie wymienić np. za pół roku?

3. Gdzie znajdę stoliki jackpot?

4. Od której do której polskiego czasu, liczy się doba podczas której jest naliczany rake dla danego dnia?

9 odpowiedzi

Witaj Refic,

Rake w całej sieci Microgaming to tzw. paid rake, inaczej 'weighted contributed'.

Punkty wg. mojej wiedzy nie przepadają, aczkolwiek dowiem się dokładnie, i dam znać w tym temacie.

Stoliki Jackpot znajdziesz... w lobby :f_ugly: Z tym, że występują jedynie na limitach NL100+

Na ostatnie pytanie również muszę poszukać odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Refic Autor wątku
Refic

Dzięki Jason _thumbsup:

Punkty z tego co widzę, automatycznie są wymieniane w poniedziałek.

A doba liczy się od 00:00 lub 01:00, nie jestem pewien.

Mam jeszcze pytanie odnośnie Loyalty Points.
Dzielą się one na:
- Non-Cashable Points - bonusowe?
- Cashable Points
oraz są jeszcze VIP points

Rozumiem że VIP to te, które ugrywamy na stoliku, natomiast skąd biorą się te pierwsze? A szczególnie te bonusowe ww.

Refic,

TUTAJ znajdziesz wszelkie informacje na temat wszystkich rodzajów punktów przysługujących Ci na Unibecie, a także sposobach ich wykorzystania.

Pozdrawiam.

Hej Refic,

JasonWatch zajął się już Twoimi pytaniami, dodam jeszcze tylko dla pewności, że:

1.) punkty Loyalty przepadają po 190 dniach

2.) doba liczona jest od godz. 00:00 GMT do 23:59 GMT.

Pozdrawiam.

Witam!
W jaki sposob mozna wykorzystac srodki na koncie "unibet plus"? Na jakiej zasadzie naliczane sa te srodki? Pozdrawiam

Główny administrator
Marta

Cześć pshemyslav,

Zgodnie z informacją widoczną na naszej stronie (w opisie poker roomu Unibet):

"(...) jeśli uzbierasz 5000 punktów na tydzień możesz otrzymać środki na swój Unibet Plus Tournament Fund. Za każde 100 € ugranego rake'u dostaniesz 10 € na konto turniejowe - ugraj 5000 € rake'u w ciągu miesiąca kalendarzowego, a podwoimy tę kwotę do 20 €! Możesz przeznaczyć te środki na jakikolwiek turniej o wpisowym na poziomie 1000 € lub wyższym."

Jeżeli chciałbyś otrzymać dodatkowe wyjaśnienia, chętnie pomożemy.

Mam pytanie co do rakebacku. Czy oprócz kasy, którą dostanę za wymianę pkt Cashtable, dostanę jeszcze standardowy rakeback jak np na FTP?

Główny administrator
Marta

Witaj lukmac82,

Pozwól, że ponownie zacytuję informację, którą możesz znaleźć na naszej stronie:

"Jako użytkownik PokerStrategy.com zawsze otrzymujesz 30% rakebacku w postaci bonusu lojalnościowego. Dodatkowo możesz również otrzymać aż do 20% dodatkowego rakebacku. Wygeneruj rake pomiędzy 250 € a 499 € od poniedziałku do niedzieli, a otrzymasz dodatkowo 10% w gotówce na swoje konto pokerowe w następny poniedziałek. Wygeneruj co najmniej 500 € rake'u od poniedziałku do niedzieli, a otrzymasz dodatkowo 20% w gotówce na swoje konto pokerowe w następny poniedziałek."

Pozdrawiam.

Główny administrator
Marta

Witaj N1mruzaN,

Użytkownikom PokerStrategy.com zostaje przyznany platynowy status na Unibet.

Loyalty Bonus na Unibet to zwykły rakeback (30%), który otrzymujesz zwykle w poniedziałek (za okres poniedziałek - niedziela poprzedniego tygodnia).

Pozdrawiam.