Przejdź do forum
idiotyczne problemy...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

idiotyczne problemy z Unibetem

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
769 Wyświetlenia
pimpas
Elite Grinder

Witam,
po raz kolejny wrodzony debilizm pracujących w supporcie Unibet zmusił mnie do przyjścia tutaj.
Problem wygląda tak. Po jakimś tygodniu przerwy próbuję zalogować się do klienta pokerowego, ale po zalogowaniu się, zamiast być zalogowanym trafiam na "mini" stronkę Unibet. Próbowałem kilka razy, bezsensowna pomoc na live chacie nic nie pomogła. Kazano "nie wchodzić mi na stronę, tylko logować się na pokerowym kliencie" (tu po raz pierwszy poczułem się potraktowany jak idiota).

Po kilku próbach kazano mi wybrać konkretny język podczas logowania. Wybrałem polski, nie pomogło, chciałem zmienić na angielski, w tym momencie klient całkiem zgłupiał. "Sam" wybrał język francuski (nie klknąłem, "kliknął" jakby za mnie), nie wpisałem nic w oknach do logowania (log in i hasło), przeniosło mnie do francuskiej strony Unibet.

Od tego momentu po odpaleniu pokerowego klienta zamiast okna logowania odpala mi się...francuska strona Unibet :facepalm:. Reinstall softu nie pomógł. Wygląda na to, że jedyny skuteczny sposób to zmiana poker roomu....

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi

dzis mialem to samo ale rozwiazanie wpadlo do glowy.zalogowalem sie normalnie na stronie i kliknalem w turniej pierwszy lepszy z listy po boku,pokazalo sie inne okno logowania w client pokerze i bez problemowo sie zlaogowalem.

od siebie dodam ze wkoncu posluchalem pana Piotra z czatu i poprsotu oleje unibet(gdyz tak zawsze radzi) i zmienilem na 24 h poker...

Odpowiedz
Cytat
pimpas Autor wątku
pimpas
Elite Grinder

Porada nie pomogła. Nie zanosi się, żeby samo się naprawiło, a support nie ma pojęcia o czym pisze. Pieniądze już wypłaciłem i będę zmieniać poker room. Jest mi tym bardziej przykro z racji tego, że spędziłem bardzo miłe 1,5 roku na Unibecie i zawsze chwaliłem ten room.

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Unibet to przecież ten room co kazał kwitek z policji przynieść przed rozpoczęciem śledztwa o włam na konto... ;)

Odpowiedz
Cytat