Witam,
po raz kolejny wrodzony debilizm pracujących w supporcie Unibet zmusił mnie do przyjścia tutaj.
Problem wygląda tak. Po jakimś tygodniu przerwy próbuję zalogować się do klienta pokerowego, ale po zalogowaniu się, zamiast być zalogowanym trafiam na "mini" stronkę Unibet. Próbowałem kilka razy, bezsensowna pomoc na live chacie nic nie pomogła. Kazano "nie wchodzić mi na stronę, tylko logować się na pokerowym kliencie" (tu po raz pierwszy poczułem się potraktowany jak idiota).
Po kilku próbach kazano mi wybrać konkretny język podczas logowania. Wybrałem polski, nie pomogło, chciałem zmienić na angielski, w tym momencie klient całkiem zgłupiał. "Sam" wybrał język francuski (nie klknąłem, "kliknął" jakby za mnie), nie wpisałem nic w oknach do logowania (log in i hasło), przeniosło mnie do francuskiej strony Unibet.
Od tego momentu po odpaleniu pokerowego klienta zamiast okna logowania odpala mi się...francuska strona Unibet :facepalm:. Reinstall softu nie pomógł. Wygląda na to, że jedyny skuteczny sposób to zmiana poker roomu....