Przejdź do forum
depozyt przez money...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

depozyt przez moneybookers

13 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,760 Wyświetlenia
veilands
Oldschool Grinder

witam,
czy depozyty za pomocą moneybookers nie są juz mozliwe na zawsze, czy tylko czasowo ?
pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
explo26
Elite Grinder

ja przed chwilka sprawdzilem i normalnie moglem zrobic depozyt z moneybookers wiec chyba cos u ciebie tylko jest nie tak:):)

Odpowiedz
Cytat
veilands Autor wątku
veilands
Oldschool Grinder

u mnie jest tylko:

1.karta kedytwa,
2.neteller,
3.przelew bankowy,
4.paysafecard,
5.ukash,
6.depozyt przez telefon,

zawsze byl tez moneybookers (jako drugi), z ktorego zawsze korzystam,
a teraz nie ma,

i co teraz ????????????????????

Odpowiedz
Cytat
explo26
Elite Grinder

ja raz tez tak mialem jak ty, ze nie bylo(opcji moneybookers ) jak kilka godzin wczesniej zrobilem wyplate i chcialem jeszcze raz to nie mialem juz tej opcji ,lecz za 2dni juz moglem znow uzyc moneybookers:) podejrzewam ze masz to samo:)

Odpowiedz
Cytat
veilands Autor wątku
veilands
Oldschool Grinder

kilka razy wyplacalem, wplacalem, nigdy tego nie bylo, teraz wplacic chcialem,
ich suport tez milczy, zagram w szchy na wp, pies ich j.bał,
pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

Witam,

ja również nie widzę opcji wpłaty przez Skrill (Moneybookers), postaram się dowiedzieć dlaczego tak jest i dam znać tutaj.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
explo26
Elite Grinder

no co wy panowie, dokladnie w tej chwili sprawdzam czy moge wplacic na unibet z moneybookers i bez problemu wchodze w ta opcje i kieruje mnie na konto money DZIWNE ZE WY NIE MACIE TEJ OPCJI?

Odpowiedz
Cytat
explo26
Elite Grinder

1karta kredytowa 2moneybokers 3neteller 4przelew bankowy 5inne metody platnosci ukash ..takie mam opcje w tej chwili gdy bym chcial wplacic pieniadze

Odpowiedz
Cytat
veilands Autor wątku
veilands
Oldschool Grinder

witam ponownie,
jest 15.00 otrzymalem z suportu wskazowke aby wyrzucic stare cookies z przedladarki, chociaz uzywam softu a nie przegladarki, to cookies wyrzucilem,
wyinstalowalem soft, wykasowlem wszystkie foldery, pobralem nowy soft ze strony unibet, ponownie go zainstalowalem, i kicha. opcji moneybookers nie ma,
to wyglada na celowe dzialanie, nie wiem komu na tym zalezy, zapewniam ze place swoje rachunki za gas, wode i elektrycznosc

Odpowiedz
Cytat
Kosciuszko
PokerStrategist

Moge wypłacić swobodnie przez moneybookers,ale wpłacic juz nie,tylko przelew bankowy,może dlatego że ostatnio wpłacałem z banku.

Odpowiedz
Cytat
veilands Autor wątku
veilands
Oldschool Grinder

zgadza sie, u mnie opcja wyplaty tez aktywna,
ja zawsze korzystalem przy wplatach i wyplatach tylko MB,
sprobowalem przez przegladarke internetowa, ale depozyt MB tez nieaktywny,
suport milczy

Odpowiedz
Cytat
veilands Autor wątku
veilands
Oldschool Grinder

odpowiedz przyszla po 5 dniach:

Dziękuję za kontakt z Unibet w sprawie depozytu. Uprzejmie informuję, że w Pana sprawie skontaktowałam się z naszym wydziałem finansowym i otrzymałam odpowiedź, że niestety funkcja wpłaty przez Moneybookers nie będzie dostępna przez soft pokerowy. Jest to związane z pewnymi zmianami technicznymi i być może w przyszłości opcja ta wróci do softu pokerowego, ale na chwilę obecną może Pan dokonywać wpłat Moneybookers jedynie przez stronę Unibet.

1. szkoda ze mie nikt wczesniej nie poinformowal

2. a jezeli zaraz zniknie ta opcja ze strony unibet ?

3. a potem opcja wyplat, tez zniknie, i po 5 dniach dowiem sie ze byc moze ponownie sie pojawi kiedys po pewnych zmianach ?

poczekam az sie pojawi,
wracam na FTP

Odpowiedz
Cytat
Michasia
Elite Grinder

Jest limit wypłaty przez moneybookers 6 000zł i jak mam do wypłacenia np. 10 000zł to mogę wypłacić od razu drugą partię czyli 4 000zł czy muszę jakiś czas poczekać aby wypłacić resztę i czy w ogóle da się w ten sposób wypłacić 10 000 czy jest limit 6 000zł i więcej przez moneybookers nie mogę wypłacić?

Odpowiedz
Cytat