witam mam problem wczoraj sciaglem aktualizacje do hm stara wersja , i gralem do rana bez problemu staty na stolach byly ,lecz dzis jest problem nie wyswietla statystyk na unibet ,sprawdzilem inny room dzialaja staty bez problemu ,dziala wam dzisiaj hud bez problemu?
Także mam problem na roomie w sieci Microgaming. Otóż w HMie prawie wszystkie ręcę, które są ściągane ze stołu podczas gry są Incomplete Hands. HUD też się nie wyświetla.
ale wczoraj dzialal ci ?moze to u nich dzisiaj cos sie pierdyka szkoda bo chcialem pograc a tu lipa:(
Wczoraj nie grałem, ale kilka dni temu ręce mi ściągał i HUD był, tylko wyniki źle zbierał (byłem +3BI, a HM pokazywał -2)
Ja też instalowałem aktualizację i jest ok, z tym że ja zainstalowałem przedtem ponownie HMa.
to mi od dluzszego czasu sesje pokazuje na minus, caly czas chodz jestem na plus , ale staty byly na stole a dzis nie ma
kurde nie wiem co to bedzie?
Napisane przez pawras89
Ja też instalowałem aktualizację i jest ok, z tym że ja zainstalowałem przedtem ponownie HMa.
Jaką aktualizację?
(pawras ) ale ja sciaglem aktualizacje i gralem bezproblemu wczoraj sesje do rana ,tylko dzis po poludniu juz nie pokazuja sie staty
chyba trzeba zainwestowac w HM2 .....jak byscie jakos naprawili problem to dajcie znac
Witam,
przeglądnąłem na szybko forum HM i pierwszy temat jaki mi się rzucił w oczy --> http://forums.holdemmanager.com/manager-general/201861-some-prima-hands-not-importing-2.html
Możecie albo czekać na kolejny update, albo napisać do supportu HM, takie jest moje zdanie. Potem, gdy będę miał więcej czasu to przeglądnę jeszcze forum HM, może jeszcze na coś się natknę.
Pozdrawiam
http://forums.holdemmanager.com/manager-bugs/201721-missing-hands-microgaming-5.html
u mnie działa, zobaczymy jak długo
kurde sciaglem ta aktualizacjie i nie moge odpalic HM zawiesza sie na poczatku juz , tylko biale okienko sie robi i stoi w miejscu co zrobic?
To co trzeba zrobić aby poszło? Ściągnąłem ten update z linku od pawrasa i nadal nic mi hud nie wyswietla.
mi wogole nie chcial po sciagnieciu aktualizacji odpalic HM ,ale w koncu sam odpalil i ja nic nie robilem
i dziala
wiec na czym to polega?
bo mię hud dzisiaj padł, nie wyswietla się, niekompletne rece sciąga,
gdzie tkwi mądrosc ?
veilands
U mnie tak samo, HM ściąga niekompletne ręcę + nie wyświetla HUDa. Update HMa zrobiłem, ale nic nie pomogło. Ktoś ma jakiś pomysł?