Przejdź do forum
brak statystyk na s...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

brak statystyk na stole

23 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
4,283 Wyświetlenia

witam mam problem wczoraj sciaglem aktualizacje do hm stara wersja , i gralem do rana bez problemu staty na stolach byly ,lecz dzis jest problem nie wyswietla statystyk na unibet ,sprawdzilem inny room dzialaja staty bez problemu ,dziala wam dzisiaj hud bez problemu?

Odpowiedz
Cytat
22 odpowiedzi

Także mam problem na roomie w sieci Microgaming. Otóż w HMie prawie wszystkie ręcę, które są ściągane ze stołu podczas gry są Incomplete Hands. HUD też się nie wyświetla.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ale wczoraj dzialal ci ?moze to u nich dzisiaj cos sie pierdyka szkoda bo chcialem pograc a tu lipa:(

Odpowiedz
Cytat

Wczoraj nie grałem, ale kilka dni temu ręce mi ściągał i HUD był, tylko wyniki źle zbierał (byłem +3BI, a HM pokazywał -2)

Odpowiedz
Cytat
pawras89

Ja też instalowałem aktualizację i jest ok, z tym że ja zainstalowałem przedtem ponownie HMa.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

to mi od dluzszego czasu sesje pokazuje na minus, caly czas chodz jestem na plus , ale staty byly na stole a dzis nie ma :( kurde nie wiem co to bedzie?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez pawras89
Ja też instalowałem aktualizację i jest ok, z tym że ja zainstalowałem przedtem ponownie HMa.

Jaką aktualizację?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

(pawras ) ale ja sciaglem aktualizacje i gralem bezproblemu wczoraj sesje do rana ,tylko dzis po poludniu juz nie pokazuja sie staty

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

marc przeczytaj ostatnia strone UNIBET CAFE tam ktos podal z tego co pamietam

Odpowiedz
Cytat
pawras89

poprawka: nie działa, chociaż wczoraj działało dobrze..

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

chyba trzeba zainwestowac w HM2 .....jak byscie jakos naprawili problem to dajcie znac :)

Odpowiedz
Cytat
Refic

Witam,

przeglądnąłem na szybko forum HM i pierwszy temat jaki mi się rzucił w oczy --> http://forums.holdemmanager.com/manager-general/201861-some-prima-hands-not-importing-2.html

Możecie albo czekać na kolejny update, albo napisać do supportu HM, takie jest moje zdanie. Potem, gdy będę miał więcej czasu to przeglądnę jeszcze forum HM, może jeszcze na coś się natknę.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
pawras89
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

kurde sciaglem ta aktualizacjie i nie moge odpalic HM zawiesza sie na poczatku juz , tylko biale okienko sie robi i stoi w miejscu co zrobic?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

poszlo w koncu i wszystko dziala :)

Odpowiedz
Cytat
kacper3k

To co trzeba zrobić aby poszło? Ściągnąłem ten update z linku od pawrasa i nadal nic mi hud nie wyswietla.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

mi wogole nie chcial po sciagnieciu aktualizacji odpalic HM ,ale w koncu sam odpalil i ja nic nie robilem :) i dziala

Odpowiedz
Cytat
gawdzik

w koncu na czym stanelo ? :f_confused:

poradzilem sobie

Odpowiedz
Cytat
veilands

wiec na czym to polega?
bo mię hud dzisiaj padł, nie wyswietla się, niekompletne rece sciąga,
gdzie tkwi mądrosc ?

Odpowiedz
Cytat

veilands
U mnie tak samo, HM ściąga niekompletne ręcę + nie wyświetla HUDa. Update HMa zrobiłem, ale nic nie pomogło. Ktoś ma jakiś pomysł?

Odpowiedz
Cytat