Przejdź do forum
bonus, rakeback pro...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] bonus, rakeback problem

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,252 Wyświetlenia
mbary92

Witam.
Zarejestrowałem sie na Unibet wczoraj, dokonałem depozytu ale nie widze żadnego bonusu od pierwszej wpłaty.
1. Gdzie moge sprawdzic jakie mam aktywne bonusy
2. Gdzie moge zobaczyć jaki rake wyrobiłem
3. Czy bede dostawal rakeback podczas wyrabniania bonusu

8 odpowiedzi

Witaj mbary92,

Bonus zostaje automatycznie przyznany po zalogowaniu się w kliencie pokerowym. Status bonusu sprawdzisz również tam, w zakładce 'My Pages' na dole soft`u.

Ilość ugranego rake`u najlepiej moim zdaniem śledzić z użyciem jakiegoś tracker`a, typu Poker Tracker 3 czy Hold'em Manager. Ewentualnie przeliczać za pomocą StrategyPoints, pamiętając, że 1€ rake`u to 4 punkty SP.

Rakeback dostajesz niezależnie od bonusu powitalnego.

Pozdrawiam.

mbary92 Autor wątku
mbary92

Klikam My Page ale na dole nic nie ma, jedyne to są jakies newsy a po prawej jakas tableka rankingowa.

mbary92,

A czy wpłaty dokonałeś w przeciągu 10 dni od rejestracji? I czy klienta pokerowego ściągnąłeś używając naszego linka?

Pozdrawiam.

mbary92 Autor wątku
mbary92

Zrobiłem wszystko według tej instrukcji https://polska.pokerstrategy.com/unibet/download/

Wpłaty dokonałem 2h po rejestracji

I jeszcze jedno pytaniem. Konto na unibet mam w euro. czy moge i czy w ogóle są stoły dolarowe ?

trickstyle

Witaj,
Pisz od razu do supportu, ze nie widnieje zadna informacja odnosnie bonusu od depozytu. Powinni Ci go dopisac.
Z tego co sie orientuje to wszystkie stoly sa na euro.

mbary92,

Faktycznie, jeśli w tym momencie nie widzisz żadnego bonusu, napisz proszę do supportu Unibet'u. Być może to zwyczajna pomyłka bądź przeoczenie z ich strony.

Na Unibecie da się znaleźć kilka stołów w $, są to stoły z Bad Beat Jackpot`em, i jest ich na ten moment 5: 4 x NL100 i 1 x NL200.

Pozdrawiam.

mbary92 Autor wątku
mbary92

Sprawa załatwiona. Support ręcznie odpalił bonus.
btw kiedy było ostatnie naliczanie punktów na SP bo już 3 dzień mi w miejscu stoi i nie wiem czy mam sie martwić

avril1991

Witam!

Jeśli problem z StrategyPoints jest aktualny to napisz tutaj spróbuje dowiedzieć się czegoś więcej.

Pozdrawiam