Panowie,jak załatwić żebym po wpłacie nie otrzymał bonusa od wpłaty tylko od razu włączył sie do promocji gold rush?
Witam,
wpłacając jakąkolwiek ilość pieniędzy, dostajesz bonus od pierwszej wpłaty.
Nie widzę opcji uniknięcia tego.
Natomiast do promocji gold rush, możesz się zapisać, zapisując się do specjalnego turnieju. Wejdź po prostu w zakładkę turnieje, kliknij filtr "ilość graczy" i na pewno znajdziesz właściwy turniej
Pozdrawiam
Własnie wpłaciłem środki,nigdzie nie widzę opcji podejrzenia bonusu,czy nie można tego zobaczyć?
Musisz po prostu poczekać, bonus oraz platynowy status, zaktualizuje się w najbliższym czasie
Cierpliwości
Pozdrawiam
planuje przenieść swoj roll na unibet
refic czy są teraz jakieś dodatkowe promocjie i co zrobić żeby zadna promocja mnie nie omineła i takie tam ?
rozumie ze ten bonus od 1 wplaty to 1000euro jest na tej zasadzie jak w everescie ze nie ważne ile się wpłaci (mozna wpłacać w ratach?) nalezy tylko jak najwiecej i najlepiej grac a bonus prze 60dni będzie sie sam uwalniał tak?
no i nie mogę przez te 60dni nic wyplacacić tak??
i czy mogę w tym czasie korzystać z tych 3 promocji na raz rakeback30+bonus od 1 wpaty+bonus goldrush
a jeszcze 2 pytanie ile moge przez te 60dni grajac nl20 na 4-6 stolow 2,3 g dziennie wykorzystac tego bonusa od first depozyt?
za wszelką pomoc dziekuje i pozdrawiam
Napisane przez tonyrw
planuje przenieść swoj roll na unibet
refic czy są teraz jakieś dodatkowe promocjie i co zrobić żeby zadna promocja mnie nie omineła i takie tam ?
rozumie ze ten bonus od 1 wplaty to 1000euro jest na tej zasadzie jak w everescie ze nie ważne ile się wpłaci (mozna wpłacać w ratach?) nalezy tylko jak najwiecej i najlepiej grac a bonus prze 60dni będzie sie sam uwalniał tak?
no i nie mogę przez te 60dni nic wyplacacić tak??
i czy mogę w tym czasie korzystać z tych 3 promocji na raz rakeback30+bonus od 1 wpaty+bonus goldrush
a jeszcze 2 pytanie ile moge przez te 60dni grajac nl20 na 4-6 stolow 2,3 g dziennie wykorzystac tego bonusa od first depozyt?
za wszelką pomoc dziekuje i pozdrawiam
* Bonus od pierwszej wpłaty 1000E niezależnie od ilości wpłaty
* 100E uwalniane za każde 7000VIP
* 1Erake - 14.14 VIP points
* 60 dni
* Można przez ten okres wypłacać, nie stracisz bonusu
* Możesz korzystać ze wszystkich dostępnych promocji
** Obecnie nie ma promocji gold rush
Pozdrawiam,
Yoozel
Witam
Yoozel dziękuję za pomoc ♠_thumbsup:
Zgadzam się ze wszystkim co napisałeś.
Od siebie dodam tylko, że wszystkie informacje są łatwo dostępne tutaj
Unibet: promocje i informacje
oraz w naszym FAQu, który również jest podwieszony w tym dziale.
Pozdrawiam
czy jeżeli dzisiaj sie zarejest i zrobie wpłatą
tu juz od samego początku znaczy np. od dzisiaj
będą mnie obejmować te wszystkie promocjie first depo , rackeack i.t.p
czy dopiero tak jak tam ktos wczesniej pisal za 2 3 dni jak dostane ten status platynowy
100E uwalniane za każde 7000VIP
to jest troche przeginka zeby uwolnic stowe trzeba ostro sie nagrindowac.udalo sie to komus na nl10 chociaz ??
Witam tonyrw
Wszystkie promocje zaczną "działać" od momentu, kiedy na twoim koncie pojawi się platynowy status. Niekoniecznie musi to być 2-3 dni, czasem wystarczy parę godzin. Po prostu support unibetu, musi Cię podpiąć.
Pozdrawiam
Napisane przez bobek81
100E uwalniane za każde 7000VIPto jest troche przeginka zeby uwolnic stowe trzeba ostro sie nagrindowac.udalo sie to komus na nl10 chociaz ??
Mi się udało ale tylko jedną ratę. 1/10 na NL4 i 9/10 na NL10
mam to samo pytanie zrobiłem wpłatę przez wasz link uzbierałem powiedzmy 99punktow VIP które rozumie moge wymienić na $ 33puk vip =1$
ale gdzie sprawdzam ile puktów wyrobiłem do bunusa od 1 wpłaty
czy to są te same punkty i czy jak bedę je wymieniał na rakeback , czy tam same sie one w niedziele wymienija
to zaliczene one mi będą do bunusa od 1 wplaty czy nie
czy to jest jeszcze jakoś inaczej ?
Punkty po wymianie będą zaliczone do first depo, a sprawdzić ile wyrobiłeś to: My Page-->Bonus-->i tam bodajże pierwsze od góry, a jak nie to sprawdź po kolei.
czyli po wymianie normalnie będą i tak mi się zaliczały do bonusa od 1 wplaty?
dzięki pozdrawaiam ♠_thumbsup:
do zobaczenia przy stolikach
Witam,
kitos578
My page -> zakładka bonus -> vip&bonus
Nie mogłeś go przegapić przy pierwszej wpłacie, jeżeli prawidłowo przypisałeś konto do PokerStrategy.com, to wszystko jest ok. Jeżeli jeszcze nie widzisz swojego bonusu, to musisz poczekać, aż support Unibetu go przypisze do twojego konta.
tonyrw
Tak, wymiana punktów na rakeback, oraz uwalnianie środków z bonusu, odbywa się niezależnie od siebie
Pozdrawiam