Przejdź do forum
Blazing Cannons na ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Blazing Cannons na Unibet Poker: wygraj aż do 100 €!

19 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
2,603 Wyświetlenia
dlrzz
PokerStrategist

The bugle sounds the charge begins

But on this battlefield no one wins...

Nikt nie wygrywa... poza tobą!

Nowa mini-gra w sieci Microgaming rusza już 7 sierpnia.

Co to jest i jak mogę zagrać?

Wystrzel z armat na Blaze Poker, aby zdobyć szansę na wygraną. Mini-gra jest automatycznie aktywowana po wygraniu 20 raked hands na Blaze Poker. Upewnij się tylko, że posiadasz Flash Player 9 lub wyższy.

Kliknij na armatę i wystrzel żeton na domek z kart. Zbij ich jak najwięcej i wygraj 1 €, 10 € lub nawet 100 €! Nagroda jest automatycznie dodawana do twojego stacka na następnym stole Blaze Poker, na który zostaniesz przeniesiony.

Zasady i warunki (w j. angielskim)

Spoiler

The Blazing Cannon mini-game is activated automatically when you have won twenty Blaze Poker raked hands. The game offers you a chance to win a cash prize.

Play on Free Play and Heads up tables is excluded.

Only players with Flash Player version 9 or higher can play the game.

To play Blazing Cannon, click the cannon to fire a blazing chip at the house of cards. The aim is to knock down as many cards and gold suits as possible. Depending on how many gold suits you knock down, you could win a cash prize of €1, €10 or €100.

Winnings are paid directly into your chip stack at the next Blaze Poker table you are moved to.

Only one attempt is available per game.

If you close the Blazing Cannon window, you forfeit your chance to win and are directed back to a Blaze Poker table.

The promotion administrators reserve the right to modify these terms and conditions, and can withdraw Blazing Cannon at any time. Any decisions taken in this regard are final.

W promocji obowiązuje regulamin sieci Microgaming, który może zostać zmieniony w dowolnym momencie.

Jeśli nie masz jeszcze konta na Unibet Poker, skorzystaj z naszego bonusu od pierwszej wpłaty i kliknij tutaj, by utworzyć swoje konto.

Odpowiedz
Cytat
18 odpowiedzi
Orlo007
Oldschool Grinder

Gierka wyglada tak:

Chodzi o to by armata rozwalic domek z kart, cos jak Angry Birds.
Lufa chodzi sama nie wiem jak sie nadaje siłe (raz strzelałem dopiero)

Co do promo, licza sie wszystkie rece wygrane po flopie.

Odpowiedz
Cytat
bbejbe
PokerStrategist

Też raz strzelałem dopiero i miałem BUSTO. Troche słabo bo wycelowałem armate troche ponad linie poziomą i żeton nie doleciał :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Stasjo88
Oldschool Grinder

Gierka badziewna, zero grywalności. Albo armata sie niszczy, albo zeton zabiera ufo albo zaczyna padac deszcz i zeton traci moc.
10 strzałow - 3 euro . Zawsze to jakiś dodatkowy rakeback "na kebaba"

Odpowiedz
Cytat
bbejbe
PokerStrategist

zgadza sie, gierka do niczego - nie polecam. Strzelasz, ptak wleci i żeton w niego trafia... takie troche oszustwo

Odpowiedz
Cytat
ahmed1984
PokerStrategist

dokładnie tak jak przedmówcy
miałem około 10 i za kazdym razem busto
ta gierka mnie tiltuje:-)

Odpowiedz
Cytat
Stasjo88
Oldschool Grinder

dzisiaj na 8 strzałow 2x1E i 1x10E więc można cos urwać bo fajnie wymierzylem przy tym strzale za 10E i na szczescie obylo sie bez ufo. Nie wiem jak można zbic cala ta konstrukcje

Odpowiedz
Cytat
RRiverStaRR
Elite Grinder

Jest tu jeszcze jakiś cwaniak? :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
ChildInTime91
Oldschool Grinder

Wow, czyli to naprawdę działa :P Ja po kilkunastu strzałach miałem tylko udany jeden, za 1 ojro. Teraz nawet nie zwracam uwagi na tę gierkę, bo mnie tylko tiltowała.

Zdradź jak możesz - długo celowałeś tą armatą, czy wystrzeliłeś praktycznie od razu? Mam teorię, że jeżeli myślisz zbyt długo przed strzałem, to armata po prostu wybucha - przynajmniej mi tak się zdarzyło póki co za każdym razem, kiedy czekałem na strzał dłużej niż 4-5 sekund. :P

Odpowiedz
Cytat

To już kolejna wygrana wstawiona na naszym forum.

Gratuluję _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
RRiverStaRR
Elite Grinder

Napisane przez ChildInTime91
Wow, czyli to naprawdę działa :P Ja po kilkunastu strzałach miałem tylko udany jeden, za 1 ojro. Teraz nawet nie zwracam uwagi na tę gierkę, bo mnie tylko tiltowała.

Zdradź jak możesz - długo celowałeś tą armatą, czy wystrzeliłeś praktycznie od razu? Mam teorię, że jeżeli myślisz zbyt długo przed strzałem, to armata po prostu wybucha - przynajmniej mi tak się zdarzyło póki co za każdym razem, kiedy czekałem na strzał dłużej niż 4-5 sekund. :P

Raczej strzelam od razu, staram się żeby trafić mniej więcej w połowę tego domku, tam gdzie jest łączenie pierwszego piętra z drugim. Strzelałem ok. 40 razy, do tej pory 2x 1E 1x10E i ta setka. Jedyna teoria jaka mi przychodzi na myśl to taka, że jak się dobrze celuje to częściej ten żeton w ogóle nie dolatuje, ale jak już trafi to za 10 albo 100E, a strzelając gdzieś po kątach można częściej ustrzelić to 1E

Odpowiedz
Cytat
k4m1l0z
PokerStrategist

probowal ktos na blaz'ie grac z hudem ? niby nicki nie sa anonimowe, wiec powinien ?

Odpowiedz
Cytat
RRiverStaRR
Elite Grinder

Napisane przez k4m1l0z
probowal ktos na blaz'ie grac z hudem ? niby nicki nie sa anonimowe, wiec powinien ?

Nie da się, soft nie zapisuje historii rozdań z Blaze Pokera (albo tylko te wygrane)

Odpowiedz
Cytat
RRiverStaRR
Elite Grinder

Dwa miesiące grindu i proszę.. jest strzał numer dwa :D

:fuckyeah

Odpowiedz
Cytat

Piękna rzecz takie dodatkowe pieniądze, gratuluję.
Ale ze skillem to niewiele ma wspólnego.To działa na zasadzie slotów w kasynie.Jak uzbierają odpowiednią ilość rake to uwalniają losowo część dla gracza który w miarę dobrze ustawi lufę.
W sumie fajny przerywnik przy grze.

Odpowiedz
Cytat
OcoChodzi
Oldschool Grinder

Czy nadal nie da się używać tutaj huda?(widziałem temat z sierpnia poker 24h, że się nie dało)
Albo jakoś przeglądnąć rozegrane ręce? nie udało mi się wczytać historii rąk do hm1 i hm2 - wczytały się "niedokończone ręce"

Odpowiedz
Cytat

O co chodzi z tą grą. Instaluje soft unibetu. Wchodzę w blaze poker na stawki NL10. Gram godzinę... na pewno ugrywam te 20 raked hands (wystarczy wygrać 20 rozdań z obejrzeniem flopa bo jesli się oglada flopa tzn że w puli jest co najmniej 0,20 euro a od tego pobierają 0,01 rake a wiec jest to raked hands... a tu uj... nic nie wyskakuje...

jakaś lipa póki co - trzeba jakaos sie zapisac do tej promocji czy co? Czy na instalowanym sofcie ona nie działa?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez RRiverStaRR

Skad masz takie stoły?? Ja na unibecie po wejsciu w blaze poker mam normalny wyglad stołu bez informacji o promocji...

Jak aktywowac tą promocję?

Odpowiedz
Cytat
RRiverStaRR
Elite Grinder

Napisane przez mariweso

Napisane przez RRiverStaRR

Skad masz takie stoły?? Ja na unibecie po wejsciu w blaze poker mam normalny wyglad stołu bez informacji o promocji...

Jak aktywowac tą promocję?

Już się skończyła niestety :(

Odpowiedz
Cytat