Przejdź do forum
Błąd na Unibet

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Błąd na Unibet

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
911 Wyświetlenia

Witam dziś 2krotnie miał miejsce dość dziwny przypadek a mienowicie nie nastapilo zapisanie 2 rak do historii dzis rano potrojone KK przed momentem wygrane JJ kasa oczywiscie na moim koncie. Miał kos podobny przypadek?

przed momentem zakonczylem sesje na stolach unibet +0,49 PT3 podaje 1,55 :/ znow jakies rece nie zostaly zapisane

moge prosic o jakies info w tej sprawie

5 odpowiedzi

Ja mam inny problem, Poker tracker chyba źle działa z Unibetem. Mam np. 22 trafiam seta na flopie stackuje się z gościem który ma TPTK, wygrywam i linia EV stoi w w miejscu lub idzie w dół.... bo niekiedy gdy przeglądam ręce, to widać tylko jedną kartę i bardzo często mam tak, że po prostu tylko jedną karte widzi PT, a o hudzie to już w ogóle nie mówie bo to temat rzeka ;)

Napisane przez asiagoik
Ja mam inny problem, Poker tracker chyba źle działa z Unibetem. Mam np. 22 trafiam seta na flopie stackuje się z gościem który ma TPTK, wygrywam i linia EV stoi w w miejscu lub idzie w dół.... bo niekiedy gdy przeglądam ręce, to widać tylko jedną kartę i bardzo często mam tak, że po prostu tylko jedną karte widzi PT, a o hudzie to już w ogóle nie mówie bo to temat rzeka ;)

Z tym to dobrze liczy PT, bo przeciwnik ma jeszcze outy. Żeby wygrać i linia EV pokrywała się z wygraną musiałbyś mieć 100% na wygraną.

Barteklo

Jak grałem na Unibecie miałem to samo. Albo widoczna jedna karta albo niezapisane ręce. Pomimo instalacji różnych wersji usuwania bazy danych i różnych cudów nie mogłem sobie z tym poradzić. Problem zniknął po przejściu na inną platformę.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

i chyba to jest opcja dla mnie dociagne do 100E i zmienie platforme na inna dzieki za odp

juz myslalem ze to ja mam cos "pokopane"

barabasz13

jesli chodzi o unibet to strasznie denerwuje mnie przeskakiwanie okienek przy multitabling, np jesli na 3ch stolach jest moj roch to wyskauje na wierzch 3 stoly jeden po drugim nie czekajac az zrobie ruch na jakimkolwiek z nich i oczywiscie nie racza przeskoczyc z powrotem jak zrobie ruch na jednym z nich.. to normalne?