Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Satelitki

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
538 Wyświetlenia
tojaczajka

Witam!!! Mam pytanko odnośnie satelit za FPP, uzbierało mi się 1000 pkt.
Mogę to wymienić na dychacza, albo grać jakieś satelitki do stormów, itp. Tylko granie jakich satelitj est najbardziej opłacalne? I pytanie drugie, swego czasu wygrałem satelitę za FPP i nie mogłem sie wyrejestrować ponieważ wygrałem ja za FPP, a nie za baksy, czy jak wygram satelitę do tego samego turka dwa razy to czy bilet zamienia się na kapustę, czy rejestruje mnie do takiego samego turka, na nastepny dzień?
Pozdrawiam!!!

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
MrLichu

Ja gralem sateliki za 100FPP 36man Hyper Turbo. Jest to shootout stoliki 6-max, calkiem smiesznie pogamblowac, znaczy, wykazac sie najwieksza agresja. 5 osob dostaje wejsciowke a 6 osoba z FT zwrot 100FPP.
Ja jak wygralem saelitke do Sunday Storma to normalnie moglem sie wyrejestrowac z turnieju i przerobic to na T$

Odpowiedz
Cytat
mar1609

Jak dla mnie całkiem spoko są te 20os S'n'G Turbo za 210FPP. Słaby poziom i mniejsza warjancja niż w 6max'ach z 235FPP. Easy Money :pokerface:

Odpowiedz
Cytat

Wszystkie satelitki sng są wymienialne na T$, chyba, że akurat się zaczęły. W MTT sat nie spotkałem się z tym, żeby nie można było sprzedać wejściówki, chyba że w roundowych satkach takie coś jest. Ze swojej strony również polecam te do sunday storma za 100 fpp.

Powodzenia w grze;-)

Odpowiedz
Cytat
tojaczajka Autor wątku
tojaczajka

to była satelitka do PCA, wygrałem wejściówkę za dychacza i nie dało sie wyplacić, ten rusek co wygrał głównego WCOOP'A też wygrał satelitę i nie mógł wypłacić.
Co do tej satelity to nie mogłem grać a skończłem ok 200 miejsc przed kasą:)

Odpowiedz
Cytat