Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Poker Staking

19 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
2,332 Wyświetlenia

Witam ,

Ostatnio znalazlem fajna stronke na ktorej mozna umiescic turniej w ktorym chcemy grac(live albo online) i sprzedac czesc udzialow w tym turnieju innym zawodnikom albo kupic udzialy w interesujacym nas turnieju. Postanowilem wyprobowac ta stronke i umiescic Sunday Warmup w ktorym chce zagrac w tym tygodniu i zobaczyc czy uda mi sie sprzedac udzialy.

Link to stronki: http://www.chipmeup.com

Link do mojego turnieju: http://www.chipmeup.com/event/2460

18 odpowiedzi

Jakbym mial bankrolla to bym kupil 8% :]

kfas

Adam na drugi raz lepiej sie zareklamuj niz wklejajac pojedynczego linka ;)

Castro080

Strona jest naprawdę interesująca. A mógłbyś powiedzieć jak wygląda kupowanie udziałów czyli wpłata i ewentualna wypłata wygranych? Ta strona w tym pośredniczy zapewne i jaką opłatę pobierają?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Za darmo zakladasz konto na chipmeup i poprostu kupujesz udzial i wybierasz opcje ktora chcesz kase przelac. Jesli ktos gra event na Starsach to przelewasz mu kase ze swojego konta na Starsach na jego konto.Tu masz wszystkie szczegoly jak sie kupuje udzialy: http://www.chipmeup.com/faq/how_do_i_buy_a_share.html
Po evencie,jesli zawodnik wygra kase to odsyla ci twoj procent od wygranej. Za kupowanie udzialow nie ma oplat,sa tylko za zrobienie swojego eventu. Jesli chcesz wstawic swoj event ktorego buyin jest np 140$ to placisz im 1$. Tu masz cala tabele:

up to $150 : $1
up to $300 : $2
up to $600 : $3
up to $1500 :$4
up to $6000 : $5
over $6000 : $6

Castro080

A w jakiej jesteś formie na niedziele??? ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

LOL:] Jak zawsze w wyśmienitej

damianpat

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem ;)
Sprzedajesz swoje udziały :)?

VictorM

Jest pierwszy klient. Starsy przetwarzają transfer.

Castro080

Ja sie jeszcze zastanowię bo teraz jestem po średniej dawce %%% ;)
A przyjmujesz z Mansiona? Da sie w ogóle tam zrobić transfer? ?(
Albo zwykły przelew z banku?

VictorM

Oj tych %% to trochę ci się chyba uzbierało. Są podane akceptowane formy płatności - Poker Stars (preferowane) i FTP.

Castro080

No ale jak nie mam tam kapitału no to szukam innych możliwości ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Tak Damian,sprzedaje czesc swoich udzialow.

Z Mansiona chyba nie mozna

VictorM

I nikt więcej nie jest zainteresowany?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No mam nadzieje ze jeszcze ktos bedzie zainteresowany:] Turniej jest za 3 dni wiec jeszcze jest troche czasu.

Fajnie sie coaching zapowiada:)

VictorM

Ludzie dlaczego nie korzystacie z takiej okazji? Można kupić cegiełkę, pooglądać jak trener gra, a później dostać część wygranej. Potencjalna wygrana przy 18$ wkładu to 6400$. Przecież Adam to bardzo dobry fachowiec od MTT, a nikt nie chce kupić udziału? Nie wiem czy wiecie, ale nawet CardPlayer opisywał jego wyczyny turniejowe. Nie ma tutaj nikogo innego, kto mógłby się pochwalić osobistą (nie internetową) znajomością z Philem Iveyem i Andym Blackiem. Z pewnością inwestycja 18$ w jego grę jest bardziej opłacalna od zagrania samemu turnieju za 18$.

Castro080

Po częściowym wytrzeźwieniu wracam do dyskusji. :)
Zgadzam sie z tobą. Mi turnieje w ogóle nie wychodzą, nawet nigdy żadnego nie wygrałem ;( (jak coś to tylko drugi kilka razy byłem ;) ) dlatego jak samemu grać nie umiem to bym zainwestował w innych.
Niestety jak już pisałem mam kapitał tylko na Mansionie, więc chyba nici z tego. Jak sie przeniosę na PokerStars to będzie można spróbować :)

Pozdro

Lepszej reklamy chyba nie trzeba:) Napewno sie jeszcze ktos chetny znajdzie. Potencjalna wygrana z tych 18$ bedzie jeszcze wieksza bo na chipmeup jest podane ze za pierwsze miejsce jest 80k$ a z reguly w Sunday Warmup za 1wsze miejsce jest 100k$.