Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nl Sh -> Mtt

7 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
709 Wyświetlenia
krzychoo89

Planuje od przyszlego tygodnia poswiecic pewna czesc swojego czasu na MTT.

Napewno bede gral na FTP i jakas druga platforme dobiore, prawdopodobnie starsy.

Sa jakies obowiazkowe ksiazkowe pozycje na poczatek? Jakies serie filmikow itp?

Zaczne grac turnieje z wpisowym $10, poniewaz na nizsze nie mam cierpliwosci. Raz w tygodniu bede gral 5-6 turniejow (niedziela?)

Co mozecie mi poradzic na pocztek? Do tej pory turnieje grywalem raczej sporadycznie.

6 odpowiedzi
SeBiX7

cz
na początku tight, później loose _thumbsup:

Głupi temat, zaraz wpadnie ekipa z najt kafe i napisze Ci żebyś grał ABC :D

TimotheeS

Cóż można Ci poradzić....graj ABC :D

Nie no, to oczywiste -> joke ;)

Standardowo - na początku tight (otwieraj tylko sensowne ręce jak nie ma jeszcze ante, calluj pod sety i w multiway potach sc, gappery), jak zaczyna wchodzić ante to zwiększaj agresję będąc ip, wykorzystuj fazę bubble, szczególnie jek widzisz, że ktoś muruje. Jak masz sporego stacka, to wywieraj presję na innych jak najczęściej....

Tak ogólnie ;)

Pozdro & GL :)

imgoingtomirage

Jakies serie filmikow itp?

Oczywiście, że są i to obowiązkowe, takie bez których nie możesz się nawet zapisać na żaden turniej, a mowa tutaj o produkcjach pyszałka i Oloriona :-D.

4hand

Produkcje Simona są zdecydowanie najbardziej wartościowym materiałem filmowo szkoleniowym dostępnym dla graczy mtt na tym forum.

salyk

dorzuć jeszcze filmiki JonathanaLittle :f_thumbsup:

bez filmików ani rusz..

Swego czasu przesiadałem się dokładnie jak Ty, z SH -> MTT. Początkowa faza szła easy. Gorzej było w późnej. Więc pooglądam filmiki koniecznie _thumbsup: