Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

mtt

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
735 Wyświetlenia
Lukkk89

Witajcie, jakiś czas temu rozpocząłem nauke i grę mtt, kilka filmów praktyka analiza itp, jednak w gąszczu tych video produkcji nie wiem co najlepiej obecnie oglądać możecie coś polecić? Gram turnieju do 4 dolców i satki do the big. pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
pmc8

jakiś już czas do mtt nie zaglądałem także z nowości to nie wiem ale osobiście polecam starsze produkcje simon1989

Odpowiedz
Cytat
Lukkk89 Autor wątku
Lukkk89

szczególnie mam problemy z środkową i poźną fazą gry, gdy mam dość duży stack w porównaniu do przeciwników, bardzo często wtedy tracę mase żetonów

Odpowiedz
Cytat
Lukkk89 Autor wątku
Lukkk89

podbijam

Odpowiedz
Cytat
waltdisneyem

polecam pojawiać się na treningach wombata i uczniaka

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witam,

Przeniosłem temat do odpowiedniego działu, tu szybciej uzyskasz pomoc od osób grających MTT.

polecam pojawiać się na treningach wombata i uczniaka

+1

Mało filmów źle, dużo filmów też źle _ugly: w każdym filmie znajdziesz wartościowe tematy, dlatego nie ograniczałbym się do kilku produkcji. Niestety same filmy to nie wszystko _frown:

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Lukkk89 Autor wątku
Lukkk89

Jestem z grupy ludzi którzy bardzo dużo uczą się na własnych błędach, niestety:) Te treningi dobry pomysł, tylko ilekroć chce uderzyć na jakiś mam obowiązki związane z pracą badź rodziną, poker to moje hobby rozwijam je gdy tylko mam wolną chwile, na pierwszym miejscu stawiam życie zawodowe i osobiste. Dzięki za wszystkie wskazówki. pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat