Witam,
Jakim programem mogę nauczyć się grać fazę push or fold w rozmaitych sytuacjach, gdy mój stack spada poniżej 15 BB? SNG wizard jest chyba tylko do MTT max 180.
Witam,
Jakim programem mogę nauczyć się grać fazę push or fold w rozmaitych sytuacjach, gdy mój stack spada poniżej 15 BB? SNG wizard jest chyba tylko do MTT max 180.
Najlepsze na rynku obecnie to Holdem Resources Calculator i ICMIZER. Do MTTSNG lepszy chyba ICMIZER.
Napisane przez Avterlife
Najlepsze na rynku obecnie to Holdem Resources Calculator i ICMIZER. Do MTTSNG lepszy chyba ICMIZER.
Dzięki za odpowiedź. Akurat dzisiaj czytałem o tym holdem resources calculator i jutro aktywuję wersję próbną. Czyli mam rozumieć, że SNG Wizard nie nadaje się do analizy turniejów powyżej 180 os? Będę celował w te regularne turnieje na pokerstars do $1, bo tam można chociaż coś ugrać, a grając te zwykłe 180, 90 bądź 45 osobowe to jakieś słabe te nagrody są.
najlepszy i najprostszy w obsludze ma adam szalak zobacz na youtube(jak grac w pokera(chyba)) bo nazwy nie pamietam
Napisane przez martinez92pl
najlepszy i najprostszy w obsludze ma adam szalak zobacz na youtube(jak grac w pokera(chyba)) bo nazwy nie pamietam
Ale Adam Szalak to grał przecież kesze hajstejks... za ostatnie piniondze taty.
"Dwie damy łan tajm..."