jest Final Table w 3 $ rebuy rushu - więc można "oglądać"
oczywiście jedną rękę przed FT wtopiłem trochę, ale całe szczęście był pot control , QJs < QT , Txx , Q , x
jest Final Table w 3 $ rebuy rushu - więc można "oglądać"
oczywiście jedną rękę przed FT wtopiłem trochę, ale całe szczęście był pot control , QJs < QT , Txx , Q , x
MAd masz 10$ do jutra pozyczyc czekam na transfer na MB.
5$ na rush guar 10k tez moze byc :PP
Napisane przez Brun3k
MAd masz 10$ do jutra pozyczyc czekam na transfer na MB
nie mam "MB"
Dobra juz Ci nie truje poczekam do jutra ale nie musiales sie krepowac i przestac pisac wystarczylo ze nie przelejesz i zebym nie zulil i ze polacy to zlodzieje i nie mozna im ufac
w super stacku ? AQs
w rebuyu, AQo i wiedzialem ze cos jest nie tak z tym UTG, koles byl prawie jeszcze bardziej zamurowany niz ja i pobudka
dobrze ze sie typ z JJ obudzil
nie uzywam gg niestety
a teraz JTs z BU ... znowu mistrzostwo to moze nie bylo, ale wiedzialem ze ziomek z SB jest luzny i chce mnie zgasic stackiem, bo wygladam na scared money
well k.... played FTP :/
A9 call na luznego swira, on 62 ; 2 na flopie i game over w Super Stacku jako 21y chyba
Full Tilt No-Limit Hold'em Tournament, 4000/8000 Blinds 1000 Ante (7 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Button (t689179)
SB (t83204)
Hero (BB) (t109040)
UTG (t152130)
MP1 (t401032)
MP2 (t131257)
CO (t96931)
Hero's M: 5.74
Preflop: Hero is BB with A
, 9
4 folds, Button bets t128000, 1 fold, Hero calls t100040 (All-In)
Flop: (t227080) 2
, J
, K
(2 players, 1 all-in)
Turn: (t227080) 4
(2 players, 1 all-in)
River: (t227080) 8
(2 players, 1 all-in)
Total pot: t227080
Results:
Button had 6
, 2
(one pair, twos).
Hero had A
, 9
(high card, Ace).
Outcome: Button won t227080
No coz to kara za te 5$ co nie chciles pozyczyc :joke
Tak to juz bywa ale masz FT w rushu a w super stacku i tak 1/3 mojego rolla zgarnales:P.
no ale bez kitu, "tak umierają marzenia"... jak los nie da wygrać takiego spota to mozna sie wkurzyc, bo pula optymalna zeby myśleć o Final Table i ciezko o lepsze sytuacje, a staty ziomka to bylo cos w stylu 50 / 35 ? + kilka rozdań z jego idiotycznym udzialem pamietam
Napisane przez Brun3k
No coz to kara za te 5$ co nie chciles pozyczyc :jokeTak to juz bywa ale masz FT w rushu a w super stacku i tak 1/3 mojego rolla zgarnales:P.
Wes sie kurwa wreszcie ogarnij i nie żebraj o ta kasę w co drugim poscie.
Wiem jak umieraja marzenia sam od czasu do czasu grywam mtt simon to ja nie jestem ale najgorzej tez nie gram i 100 razy mialem tak samo. Takie sa mtt. Masz FT w rushu dla mnie to jest marzenia moj roll to 235$ i duzo bym dal za FT rusha przyspieszylo by to o lata swietlne moja gre w mtt bo mialym na BI:PP a tak zostaje ciulanie STT za 5,5.
Koles bosko zagral z tym KT skomitowal sie juz pre ciekawe co by zrobil jakby mu K nie spadl.
super stack to generalnie jeden z dwoch turkow za 26$ co dzisiaj pocisnąłem, "wyjątkowo" bo tickety wywalczone ze stepów...tak to gram raczej od 2 $ rebuyów do 11 $ freezów. i jak na "pierwszy szot" na tego super stacka, to grubo, a po tym spocie FT byłby na wyciągnięcie ręki
natomiast dziwnie się czuję, bo tak jak cały ten rush rebuy cisnąłem wzorowo i naprawdę chmarę ludzi pocisnąłem, to na FT ciężko mi się odnaleźć