Przejdź do forum
FTP daily dollar

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] FTP daily dollar

6 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
823 Wyświetlenia
Kwiatek1991

Witam mam pytanie, chciałbym zacząć grać te turnieje problemem jest godzina o której się zaczynają(02:15 bodajrze, więc chciałbym odpowiednio się przygotować) więc chciałbym aby ktoś kto je grywa podzielił się ze mną wiedzą, interesuje mnie ile osób bierze w nich udział oraz jak długo ten turniej zazwyczaj trwa. Z góry dzięki za pomoc.

5 odpowiedzi
wujekryba

grałem go ze 3 razy, gra go bardzo dużo osób >6000, byłem raz 43 i skończyłem grę lekko po 9 rano

shinthps

z tego co mi się kojarzy jest taki sam turniej albo bardzo podobny o 21. Raz zająłem 11 miejsce.. bo padł mi net o 4 nad ranem :(( a miałem ambicję na pierwszą trójkę.

Akurat wczoraj w nocy/ dzis rano gralem ten turniej :D Bralo udzial okolo 7.000 osob, miejsca platne od mniej wiecej tysiaca. Odpadlem w okolicy 90-ego miejsca gdzies nad ranem, kolo 8-ej. To jest turniej deep stack, wiec troche sie to ciagnie, ale za to mozna poczekac na karte i uderzyc w odpowiednim momencie. Latwiej sie tez podniesc jezeli zaliczy sie nawet mocniejsza wtope.

Za 25+5 centow sa 9-osobowe satelitki turbo z 2 wejsciowkami. Szybko i latwo mozna wygrac wpisowe, skoro nawet taki fish jak ja wygrywa co druga.

matelusz

Satelitki są też za 50 FTP, polecam.

Kaeresen

Satelitki te są fajne nawet jak brak czasu na granie daily dollar. Jak nie chce ci się grac na kasę, albo uważasz, że nie powinieneś (zaspany, zmęczony, skacowany, pijany) to można się wbic i grindowac punkty ftp, które zawsze się przydają.