Witam
Jaki jest odpowiedni bankroll na micro do mtt na PS ? Lecz slyszalem opinie ze , na PS micro nie warto tam grac . I jaki bankroll trzeba posiadac zeby przejsc na niskie stawki
Z gory dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
Witam
Jaki jest odpowiedni bankroll na micro do mtt na PS ? Lecz slyszalem opinie ze , na PS micro nie warto tam grac . I jaki bankroll trzeba posiadac zeby przejsc na niskie stawki
Z gory dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
Mam zamiar na micro zaczac z 100 buy-in czyli okolo 400$ a na niskie przejsc w momencie posiadania 150 buy-in czyli okolo 1700$ . Jesli jestem w bledzie to prosze o nakierowanie :-)
Ja gram na medium stawkach z buy-inem 1% więc na micro potrzeba jeszcze mniej zapewne. Oczywiście jest to zależne od skilla. Jeśli masz wysoki to nawet lepiej pożyczyć niż gnieść się na micro stawkach. Pozdro!
Ja generalnie stosuuje 2% bankroll na mikro i daje rade. Mam zamiar przejsc na niskie ale juz z 1%
Ja mam przy okazji pytanie do was. Jak byście obecnie budowali bankroll na p*? W najbliższym czasie interesują mnie tylko turnieje, ale trzeba jakoś zbudować roll. Powiedzmy, że zaczynam z kwotą 300 $ i chciałbym w niedługim czasie regularnie grać mtt i iść coraz wyżej i wyżej. Jak zacząć z takim bankrollem, żeby to miało szansę powodzenia. Co sądzicie o sng180 2,5 $? Można w miarę łatwo rozbudować tam bankroll? Czy polecacie może inne gry? 🤔