Witam udalo mi sie do przerwy zgromadzic pokazny stack 36k. jaka taktyke przyjac teraz, bardziej tight ? czy proboowac wywierac presje? drugi na moim stole ma 11k. pozdro
Napisane przez bielson
Witam udalo mi sie do przerwy zgromadzic pokazny stack 36k. jaka taktyke przyjac teraz, bardziej tight ? czy proboowac wywierac presje? drugi na moim stole ma 11k. pozdro![]()
spróbuj nad sobą wywrzeć presję.. abyś przeczytał artykuły
dzieki za pomoc, jak widzisz moja ranga nie pozwala poczytac za wiele artykulow o MTT ale nic to. czekam na opinie.
Aktualny stack to 40K
blindy, 60/120 a 20
dwoch powyzej 10k na stole reszta, mniej.
Musiałeś nieźle fishować żeby w tej fazie miec taki stack chyba
Nie rozdaj głupio żetonów a będzie dobrze
niestety stack stopnial do 38k, po przygodzie z donkiem, ktorego postawilem na all inie trafiajac top pare, on mnie sprawdzil po na mysle za 9 tys za AQof i jakims cudem zdrolowal kolor.... dramat ale i tak jest niezle, walcze:)
raport do przerwy.
nieciekawie, przez godzine nie dostalem nic grywalnego, stack w miejscu
stack 39k
blindy 250/500 a. 75
poz. ok 400
co proponujecie? stacki sie wyrownaly..
po swieetnym zwrocie akcji all in QQ na JJ ( trafiam seta Q) mam 85K. jaka taktyke teraz przyjac? rozluznic lekko czy grac tight, zblizamy sie powoli do bubla, pozycja 70
BB 800
Zbliza sie bubble, wiec ludzie beda grac bardziej tight i mozesz sie nabudowac na kradziezach. Tylko pamietaj - nie przesadz
100k
tak wlasnie robie, niezle wychodzi:) byl maly kryzys ale przezwyciezony, dzieki za wsparcie:)
Wlasnie dotarlem do platnych teraz przeczekam szum all inow i przejde znow na tight:) jak myslicie?
moj piekny sen niestety brutalnie zostal urwany:[
nie jednorazowo, a na dwie raty:
najpierw moje AA przjechane przez QK ( sick draw do streeta turn i river )
nastepnie moje QQ przejechane przez AK i to niestety na riverze..
ogolnie miejsce 1100 to nie bylo to o czym marzylem, dzieki za uwage:) pozdro