Witam wszystkich. Jestem Artur i mam 23 lata
Niedawno wypiłem sobie browarka i wpadłem na pomysł, żeby zacząć pisać bloga.
Przeszłość pokerowa
W pokera zacząłem grać 1,5 roku temu. Można mnie było spotkać na cashówkach od nl2 do nl50 na Starsach. W grudniu 2015 doszedłem do bankrola 40BI na nl50 . Przez następny miesiąc grałem nl50 zoom z wynikiem -1,5bb/100 przy 50 000 rozdań. Potem wypłaciłem większą część bankrola na życie i zrobiłem sobie prawie dwa miesiące przerwy od pokera.
O czym blog?
Wracam do gry z 54Bi na nl10 sh. Wstępnie będę grał dwa stoły zoom na lapku.
W blogu będę opisywał swoje poczynania. Postaram się wstawiać regularnie jakieś ciekawe łapki i chętnie podyskutuję na różne tematy, a w szczególności na temat pokera i polepszania gry.
Życie poza pokerem
Czuję się jeszcze dzieckiem i dobrze mi tak. Uwielbiam ze wszystkiego żartować i się śmiać. W liceum miałem naganne zachowanie ;p Zawsze lubiłem matmę. Studiowałem budownictwo jeden dzień i mi się znudziło. Później jeszcze studiowałem matematykę, ale po kilku dniach mi się też znudziło, bo było za dużo bezsensownego wkuwania. Ogólnie studia są nie dla mnie. Lubię naturę, wolność i góry. Pewnego wieczoru, gdy byłem z kolegami na wakacjach na południu Polski, wybrałem się prawie bez niczego(nie wziąłem ze sobą nawet wody) wgłąb nieznanego lasu i spędziłem tam samemu noc. :b Ogólnie pociągają mnie rzeczy ekstremalne. Z dwa lata temu trenowałem wspinaczkę, a nocami wchodziliśmy z kolegami nielegalnie na wszystko co się tylko da i co jest wysoko: budynki, wieże, kominy, dźwigi(w Warszawie siedziałem w kabinie 200metrowego dźwigu, gdy budowali "Złotą 44"). Tylko raz złapała nas policja za wejście na szkołę i dostaliśmy po 100zł mandatu
Zawsze lubiłem ryzykować życie. Poza tym mam dobre serce i bardziej pociągają mnie u dziewczyn tyłki niż cycki ;p Mój nick wziął się od Bruca Lee:
Cele pokerowe
Mindset! Jakość! Radość z gry! Najwięcej value uciekało mi w przeszłości przez mindset. Zdarzało się nawet, że grałem na tilcie heads-upy z regularsami na nl100 z 10Buyinami. Teraz jest już zdecydowanie lepiej
ale i tak jeszcze dużo do poprawy. Będę się skupiał na tym, by mieć poukładane i spokojne życie i do gry siadać z czystym i zadowolonym umysłem tak, by cieszyć się grą i wciągać w każde kolejne rozdanie. Zamierzam grać w zależności od chęci około 100h miesięcznie + około 25h przeznaczać na naukę, co na dwóch stołach zoom da pewnie jakieś 30 000 rąk. Do kasjera wstępnie będę zaglądał co dwa tygodnie i informował was o wynikach.
Nl16 wstępnie zaatakuję z 50BI.
Jeśli też gracie zoomy nl10 sh lub wyższe dajcie znać. Będę was bardziej po koleżeńsku 3betował
Obecny bankroll: 54BI NL10