Witam!
Z tej strony Sebixxu. Chce potraktować pokera trochę poważniej, młody człowiek ze mnie, więc pokera potraktuję jako lekcję życiową, przez pierwsze dni z pokerem, nauczyłem się, że jeśli sprawa jest poważna, trzeba równie poważnie do niej podchodzić. Chce z gry wyciągnąć ile się da, chce stać się lepszym i monitorować to w tym blogu. Chce wrzucać tu "trudne" rozdania dla mnie w danym okresie czasu, czy zadawać pytania "bez odpowiedzi" by obserwować swój progres lub "oglądać" jego brak.
26.12.2015r.
Spoiler
Aktualny stan -5 BI NL2 [59,69€] (NetBet z planami przejścia na WH)
Cel na czas bliżej nie określony :
0. PRZESTAĆ BYĆ RYBĄ!
1. Wziąć się w garść, podejść do tego najpoważniej jak się da. Pokazać, że można połączyć sporo obowiązków z pokerem i czerpać z tego profit.
2. Przestać być bankomatem dla fishów z NL2, samemu ich orać. Dojść do osi X, później pracować nad stałym budowaniem rolla.
3. Rozwijać mindset, eliminacja błędów wynikających z mojej niewiedzy.
4. Pracować nad teorią. Zeszyt na notatki jest! Aktualnie przegryzam się Kurs NL Po przejściu przez ten trening planuję siąść jeszcze raz do NL2.
5. Pracować nad temperamentem i często wynikającą z niego agresją podczas akcji gdzie "lecę w dół".
Dodatkowo jeszcze jedna zasada..
Macie jakieś fajne artykuły godne polecenia? Warto na coś szczególnie zwrócić uwagę?
I pierwsze pytanie "retoryczne". Lepszy ostatecznie wygrywa? Nic tylko udowodnić to sobie!
Tematy na forum z wrzuconymi łapkam: