Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback: [klik]
O mnie:
Znacie mnie pewnie już z poprzednich ofert (Oferta nr 1.|Oferta nr 2.|Oferta nr 3.|Oferta nr 4.|Oferta nr 5.|Oferta nr 6.), więc dużo nie będę sie rozpisywał. Na trackerach jestem odblokowany. Jest to mój pierwszy longterm. Po konsultacji z osobami bardziej obeznanymi w temacie przygotowałem ofertę wstępną, którą chcę tu zaprezentować i przedyskutować z inwestorami oraz dopracować. Sam rezerwuję w stakingu 20-30%. Wiem, że również niektórzy z Was wyrazili chęć kupna cegiełek w longtermie, więc zgodnie z obietnicą macie pierwszeństwo.

Ostatni wyniki MTT: [klik] (zakładka cashes)
Bankroll startowy: 9 000$
W schedule dominują turbosy, bo w nich się specjalizuję i czuję najlepiej oraz mam najlepsze wyniki, ale rozwijam się równie mocno w kierunku non-turbo mając stały kontakt z graczami na co dzień grającymi midstejki, np. ludźmi z wszystkim chyba już znanego Grind Clubu. W sesji codziennej będzie zagrane ok. 40 SnG $3.50+R NL Hold'em [180 Players, Turbo, Rebuy]w celu zmniejszenia wariancji. W niedzielę natomiast ta ilość sitków ulegnie zapewne zmaleniu, gdyż nacisk kładę na MTT. Również tańsze turki będą dodawane jak widać kiedy będę miał zbyt małą ilość stołów.

Wpłaty na:
PokerStars: Virgath
Skrill: visumest@gmail.com
Warunki:
Czas trwania stakingu +/- 1,5-2 miesiące (ok. 30 sesji)
Staking uznaję za zakończony w momencie rozegrania 2k turniejów lub bustnięcia rolla
Roll startowy: 9k (4,5k +4,5k) - reload jest bez makeupu
W przypadku niewykonania reloadu inwestor traci swoi udziały, które mogą zostać sprzedane na rzecz innych inwestorów (pierwszeństwo wykupu wolnych udziałów mają pierwotni stejkerzy)
Nie kończę stakingu przed czasem
Staking jest bez makeupu
Po ustaleniu i zatwierdzeniu schedule, nie będzie ulegał on żadnym zmianom w czasie trwania stejka - ewentualnie w przypadku zwiększania się rolla/profitu mogą być dodawane droższe turnieje
Zobowiązuje się do prowadzenia railingu w specjalnym wątku i podsumowanie każdej rozegranej sesji (może być dokładne - w excelu - z wyszczególnieniem wszystkich rozegranych turków w sesji, z podanym bankrollem startowym, końcowym, abi, ilością rozegranych truniejów)
Gram odkryty
Kasa za nierozegrane turki/re-entry/re-buye/KO idzie do profitu/zwrotów.
Dodatkowe re-buye od profitu.
Zastrzegam sobie prawo do rozegrania turków spoza schedule.
Zastrzegam sobie prawo do nie rozegrania niektórych turków z schedule w razie zbyt dużej ilości deepow.
W skład stejka nie wchodzą żadne dodatkowe nagrody
Rb dla mnie w przypadku profitu lub na pokrycie start, jeśli staking zakończy się na minusie
Wyniki i rozliczenie po rozegraniu wszystkich turniejów podane będzie w tym wątku.
Inwestorzy:
[ok. 34,66%] Virgath (ja) - 3120$ - zapłacone :fdrink
[ok. 3,33%] Olsza12 - 300$ - zapłacone :fdrink
[ok. 11,11%] lastnewcomer88 - 1000$ - zapłacone :fdrink
[ok. 16,66%] MarseliusMS - 1500$ - zapłacone :fdrink
[ok. 5,55%] SriLamka - 500$ - zapłacone :fdrink
[ok. 0,88%] mouse91 - 80$ - zapłacone :fdrink
[ok. 22,22%] hell23 - 2000$ - zapłacone (75%) :fdrink
[ok. 5,55%] gacekk6 - 500$ - zapłacone :fdrink