Witam.
Mam 23 lata i jestem studentem III roku Informatyki (niestety trochę się wszystko przedłuża).
W końcu udało mi się założyć bloga, nie chciało mi się strasznie, ale stwierdziłem, że będzie to dobry krok w kierunku motywacyjno - edukacyjnym.
Karierę pokerową rozpocząłem korzystając z kapitału na PS, równoczesnie z kumplem, z którym lubimy (za bardzo) pomelanżować. W tym miejscu od razu linkuję jego bloga (zakładamy równoczesnie
)
Udało mi się wskoczyć na NL5, ale niestety granie nocą speeda w stanie wskazującym na spożycie nie tylko alkoholu, oraz kiepska sytuacja finansowa zmusiły mnie do wypłaty chociaż tych 100$, które mi zostały
Jeżeli chodzi o teorię, to przeczytałem wszystkie artykuły na temat BSS (basic, braz, srebro), 2 książki Harringtona, pare treningow oraz filmikow treningowych (strasznie ciezko mi sie je oglada, jezeli bedziecie probowac mi pomoc, to nie kazcie ogladac filmow, bo zasypiam
).
Aktualnie zacząłem jeszcze raz, niestety z kapitałem początkowym 10$ na platformie Poker770.
Cele:
NIE MELANŻOWAĆ!
Przeczytać ponownie wybrane arty.
Przeczytać parę książek.
Wrzucać rozdania do oceny.
Nauczyć się dobrze analizować sesje ( w tym miejscu zwracam się z prosba do Was jak najlepiej to robic)
Stosować bankroll management w życiu
Crushować limity!
Będę się starał w miarę na bieżąco aktualizować bloga
Pozdro.