po 75k rąk na Zoomie w niecały tydzień na tyle stopniał mi mózg, że przewracam się w stronę sitów.
90T wszelkiej maści, tylko proszę, odpalajcie się szybciej.
po 75k rąk na Zoomie w niecały tydzień na tyle stopniał mi mózg, że przewracam się w stronę sitów.
90T wszelkiej maści, tylko proszę, odpalajcie się szybciej.
O nowy blogas.
Tylko nie zapominaj update'ować. Zoom potrafi rozwalić konstrucję psychiczną.
Będę zaglądać
Powodzenia
Session 4
WYKRES
Dwie sesje temu dopadł mnie downswing który zażegnałem obecnie profit wynosi 89$ także praktycznie podwojenie startowego kapitału na sitach jest kwestią kolejnej sesji.
Zdecydowałem się na 90T przed przejściem na 180 gdyż mają zbliżoną strukturę. Szkoda tylko, że nie odpalają się tak szybko jak 45 no i ubolewam również nad tym iż 1$ to maksymalny limit dla tych sitków :fdrink

Hmm no 1$ 90tki odpalają się wolno ale zawsze można dokoptować 1,50$ 45tki
A jeśli nie chcesz grać tych 45tek tylko 90tki za 1$ to co Ty na mały challenge ?
[Challenge] S&G micro do 1$. ZAPISY
Ładnie idziesz 13Kikaida.
Ja męczyłem 45man i nie powiem, też szło ładnie na nich wyjść. Potem zaczęły się kombinacje
Trzymaj się swojej drogi, a będzie tylko lepiej
potwierdzam to co napisale przedmówca. Kazdy musi znalezc swoja droge. Ja np. miazdze non-turbo (microlimity ofc) a na turbo zawsze dostaje lomot albo co najwyzej b/e. Po co ulepszac mindset jak mozna znalezc gierki pasujace do obecnego?
Stwierdziłem, że nie ma nic bardziej motywującego jak rywalizacja zatem Tomasz! Biorę udział w Twoim challenge'u! możesz mnie dopisać!
Odnośnie drogi którą sobie wytyczyłem, po części zainspirowało mnie pewne grono graczy 180, które po prostu te gry znają na wylot.
Nie było to jednak jedynym aspektem. Swoją przygodę z pokerem online rozpocząłem we wrześniu 2012 roku, kiedy to zdecydowałem się zdeponować małą sumę na PStars'a. Pograłem trochę 45 ale niestety szybko one mi się znudziły. Kolejnym krokiem było zapoznanie się z lineup'em MTT oferowanym na wszystkim bardzo dobrze znanym roomem. Naprawdę mega spodobała mi się możliwość rywalizacji z tyloma graczami na raz. W dodatku pule gwarantowane, 1$ zamienić na ~600$ i piękną 1 przy nicku w Turniejowym lobby. KTÓŻ o tym nie myślał....
...Jednak sen szybko zmył się z powiek, każdy z nas już wie.. MTT z czym to się je...
Miałem dużo szczęścia w tym wszystkim, gdyż udało mi się wskoczyć na jeden z kanałów MTT nie mówiąc już o graniu większej ilości MTT z nieco wyższym wpisowym niż grałem dotychczas. Jeden i drugi aspekt to zasługa jednego z graczy, z tego co widzę to również rozpoczął prowadzenie bloga link i widzę że mega dobrze radzi sobie na swoich grach.
O BRM nie było w ogóle mowy..
Jednak szybko się i to zmieniło.
Rozegrałem kilkaset turniejów MTT z avg bi oscylującym w przedziale 4-7$
zaliczając naprawdę sporo fajnych runów które kończyły się na SFT pozostawiając jedynie w ustach posmak frytek które mógłbym sobie zjeść otrzymując wynagrodzenie za DZIESIĘĆ GODZIN Ślęczenia przy komputerze.
Masa graczy mówiła mi iż budowanie rola na MTT to syzyfowa praca na bosaka. W Środku października, zdecydowałem się że będą to własnie sity.
Czytałem, planowałem, byłem szkolony, do ostrego grindu 180 w listopadzie. Wylądowałem na 90 na własne życzenie, gdyż sam fakt że moje doświadczenie online jest małe, to jeszcze nie do końca rzetelnie wykonywałem swoje obowiązki podczas szkolenia co zaowocowało spowolniony rozwój.
Pamiętny dzień, gdy przyszło mi zagrać zaległą sesję niedzielną przeniesioną na następny tydzień z pięciodniowej paczki, którą regularnie katowałem swoich znajomych na skype. Pierwszy FT, pierwsza 3 cyfrowa liczba, ostatni turniej z scheulde. Duże emocje związane z tym całym zdarzeniem. Cieszyłem się że po miesięcznym czasie inwestowania we mnie paru osób, mogłem nareszcie odnotować dla nich profit. Wtedy wiedziałem już że z codziennym graniem MTT żegnam się na rzecz Sitów, jednak to było dla mnie coś ważniejszego, teraz wiem że MTT to nie tylko odpadanie na SFT, po sick akcjach, badź zmęczeniowych spazolach.
Plan jest prosty, ciągle się rozwijać, ponieważ poker to olbrzymia nauka.
Wiem na własnej skórze, że ciężko po MTT przestawić się na tak niskie sity. No ale jak to mówią czasem trzeba zrobić krok w tym aby potem zrobić dwa kroki do przodu
Jak możesz to napisz w tamtym temacie od kiedy grasz np od dzisiaj 18:00 bo wtedy będziemy wiedzieli do kiedy grasz.
Napisz też jakie S&G będziesz grał i czy chcesz ugrać tylko profit czy też volume.
Co do wpisowego to jako, że nas jest dwóch to można zrobić tak, że honorowo jak ktoś nie podoła to wpłaci drugiemu. No chyba, że chcesz teraz to trzeba znaleźć kogoś kto nam tą kasę przechowa
No chyba, że chcesz grać bez rywalizacji pieniężnej tylko tak dla frajdy to też możemy.
Witam powracającego blogowicza :sdrink
Mam nadzieję, że na tym jednym Twoim wpisie się nie zakończy, lecz tym razem będziemy mogli widzieć Cię regularnie na forum i na blogu.