Przejdź do forum
NL25FR zoom #5 SOLD

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL25FR zoom #5 SOLD

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
356 Wyświetlenia
magda25uk

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Hej!
Wykresy z poprzednich stakingow znajduja sie w feedbacku, jak do tej pory kazdy zakonczyl sie z wynikiem w okolicy 4bb/100.

Potrzebuje 28BI na nl25 zoom FR. W okresie do 6-go listopada rozegram ok 20k rak (mozliwe, ze staking przedluzy sie o ok 5dni, zanim dojdzie do mnie cashout, wtedy moze byc wiecej niz 20k).
Profit i RB dzielimy w stosunku 60:40 na moja korzysc, w przypadku straty RB w calosci wraca do inwestorow.

Obecnie mam na starsach tylko silverstar, wiec albo zagram satki do SS, ewentualnie gdyby udalo sie dojsc do golda, mage wykupic bonus.

Wplaty tylko na starsy nick magda25uk. Mozna przesylac od razu.

Cegly:
10% 70$
20% 140$

Inwestorzy
Ja: 35%
Tomasson 20% (do potwierdzenia)
Duzers 45%

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Duzers

45% :) Plus te 20% jak się zwolni ;P

Kasa z tego samego konta co odsyłałaś :f_cool:

Poczekam na potwierdzenie co do ilości udziałów i dostaniesz $$, deal?

Odpowiedz
Cytat
magda25uk Autor wątku
magda25uk

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Deal. Bylo od razu pisac to bym nie odsylala :D

Odpowiedz
Cytat
Duzers

:f_biggrin:

Zanim się zorientowałem :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
Tomasson225

Potwierdzam 20%

Odpowiedz
Cytat
magda25uk Autor wątku
magda25uk

Rail

Odpowiedz
Cytat