Tomasson225 20% (140$)
Duzers 45% (315$)
Magda25uk 35% (245$)
Lol wlasnie sie zorientowalam, ze dzis jest dopiero 18-ty a nie koncowka miesiaca wiec przy dobrych wiatrach powinnam zaatakowac ze 40 rak!!
W zwiazku z tym od razu zapytam czy jedziemy do deadline, czyli okolice 6-go listopada czy stopujemy po 25k rak?
I druga sprawa, jezeli jedziemy do deadline to czy przeszkadzaly by wam niezbyt czeste updajty? Bo mnie drazni zagladanie do cashiera co kilka k przy takich swingach, jakie funduje zoom..(w ostatnie 500h 3 razy wrzucajac stacka na turnie vs goly fd przegralam 3 razy lol).
Nie chce tiltowac, wiec co10k rak bedzie dobrze?
Napisane przez magda25uk
Lol wlasnie sie zorientowalam, ze dzis jest dopiero 18-ty a nie koncowka miesiaca wiec przy dobrych wiatrach powinnam zaatakowac ze 40 rak!!
W zwiazku z tym od razu zapytam czy jedziemy do deadline, czyli okolice 6-go listopada czy stopujemy po 25k rak?
I druga sprawa, jezeli jedziemy do deadline to czy przeszkadzaly by wam niezbyt czeste updajty? Bo mnie drazni zagladanie do cashiera co kilka k przy takich swingach, jakie funduje zoom..(w ostatnie 500h 3 razy wrzucajac stacka na turnie vs goly fd przegralam 3 razy lol).
Nie chce tiltowac, wiec co10k rak bedzie dobrze?
Ja jestem za jazdą do deadline'u, bo to jest chyba najbardziej +EV dla nas ;p
I rzadkie update'y mi nie przeszkadzają
Powodzenia! ♠_thumbsup:
Ok. W takim razie bede wrzucala tylko ilosc ugranych rak codziennie, a wynik od czasu do czasu.
Dzis 3296h
Spoiler

Musialam dzis zagladnac do cashiera, bo z przebiegu ostatnich sesji wygladalo na to, ze zaliczylam spory zjazd. O dziwo wynik na prawie +1BI, nawet nie chce wlaczac linii EV, bo pewnie skonczylo by sie to tiltem.
Zreszta zapobiegawczo skonczylam dzis sesje dosc szybko, bo niefajnych GS-ow i runner runnerow zaczelo sie pojawiac zdecydowanie zbyt wiele. A ilez mozna hero-foldowac
Total 13.6k rak -100$
Dzis przerwa, co by w razie dalszgo coolerowania w tilt nie wpasc..
Spoiler
PokerStars - $0.25 NL ZOOM - Holdem - 9 players
Hand converted by PokerTracker 3
BTN: $25.00
SB: $25.00
BB: $25.59
UTG: $36.72
UTG+1: $34.67
MP: $8.63
MP+1: $56.65
Hero (LP): $26.27
CO: $25.98
SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) Hero has 5♣ 7♣
fold, fold, fold, MP+1 raises to $0.75, Hero calls $0.75, fold, fold, fold, fold
Flop: ($1.85, 2 players) K♥ 3♥ 6♣
MP+1 checks, Hero checks
Turn: ($1.85, 2 players) 9♠
MP+1 checks, Hero checks
River: ($1.85, 2 players) 8♥
MP+1 checks, Hero checks
MP+1 shows A♦ 4♦ (High Card, Ace) (Pre 57%, Flop 62%, Turn 70%)
Hero shows 5♣ 7♣ (Straight, Nine High) (Pre 43%, Flop 38%, Turn 30%)
Hero wins $1.77
25$ darmowego RB wpadlo
chciałem Ci dać 200k rąk z tego limitu a Ty jak skała....podrywać Cię nie będę nie przejmuj się...dzizys co za kobietka
Napisane przez Jokie707
chciałem Ci dać 200k rąk z tego limitu a Ty jak skała....podrywać Cię nie będę nie przejmuj się...dzizys co za kobietka
Przeciez odpisalam, ze nawet nie pamietam o co chodzi, a za rece musze niestety podziekowac, bo moj laptop moglby niewytrzymac takiego obciazenia
mozliwe, ze wiadomosc dopiero nadejdzie bo juz nie raz zdarzalo sie, ze PW dochodzily po kilku dniach (albo nie dochodzily, zwlaszcza te, zawierajace slowa "RB" oraz "staking" ;))
Znowu udalo sie trafic bonusa:
Spoiler
PokerStars - $0.25 NL ZOOM - Holdem - 9 players
Hand converted by PokerTracker 3
BTN: $26.36
SB: $49.35
BB: $26.30
UTG: $111.56
Hero (UTG+1): $29.31
MP: $52.69
MP+1: $31.30
LP: $25.21
CO: $33.00
SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) Hero has 4♥ 4♦
fold, Hero raises to $0.75, fold, fold, fold, fold, BTN calls $0.75, fold, fold
Flop: ($1.85, 2 players) A♦ 4♣ 2♥
Hero checks, BTN bets $0.50, Hero calls $0.50
Turn: ($2.85, 2 players) 3♣
Hero checks, BTN bets $0.50, Hero calls $0.50
River: ($3.85, 2 players) 3♠
Hero checks, BTN bets $1.25, Hero calls $1.25
BTN shows K♦ J♣ (One Pair, Threes) (Pre 48%, Flop 2%, Turn 5%)
Hero shows 4♥ 4♦ (Full House, Fours full of Threes) (Pre 52%, Flop 98%, Turn 95%)
Hero wins $6.06
ATM 19k rak +76$ (+50$ z BOOMa)
Najblizsza sesje zagram chyba dopiero w niedziele
ATM 21k rak -10$
Zepsulam sobie PT3
Chcialam wgrac swiezotka baze i laptop nie wytrzymal
Obecnie jestem po formacie i dzialam w kwestii odzyskania rak ze stakingu (tzn historie mam, ale nie wiem jak bedzie z jej wgraniem, bo mi zawsze sie cos pruje jak robie "update cache" czy cos takiego. pewnie to przez to, ze nie analizuje i odkurzam bazy regularnie i sie robia za duze zaleglosci).
Niestety wraz z baza poszly konfiguracje HUD-a nad ktorymi spedzilam ostatnio sporo czasu
Jak sobie pomysle, ze znowu czeka mnie kilka godzin siedzenia nad popupami to mi sie odechciewa grac..
Oprocz tego dostalam 4 coolerki w 1,5k rak, zeby przypadkiem nie pomyslec, ze zaczynam wychodzic na prosta. Ale to nie jest problem, juz dawno zdarzylam sie przyzwyczaic do specyficznych swingow na zoomie
Jutro postaram sie na nowo zbudowac HUDa i wrocic jaknajszybciej do gry, by zdarzyc jakis sensowny profit przed 6tym listopada wykrecic
Dobre wiadomosci:
Udalo sie ogarnac PT3
Po calkowitym usunieciu bazy i zalozeniu nowej HUD smiga jak nigdy wczesniej
NIe wiem ile rak dokladnie rozegralam, dzis tylko troche ponak 1k przez problemy z PT3 i zabawe z pop-upami, wiec w sumie bedzie ok 22k. Wynik +100$
Zle wiadomosci:
wraz z baza poszla spora ilosc rak, ale nie chcialam ryzykowac importu wszyskich handsow by znowu nie zepsuc czegos. Wgralam tylko rece z ostatnich dwoch miesiecy.
Niestety chyba nie sa to wszystkie sesje, bo graf pokazuje +50$ a cashier +100$, wiec czesc rak przepadla. I tak rozliczam sie wg cashiera wiec mam nadzieje, ze to nie bedzie dla Was problem.
Dobranoc
Napisane przez magda25uk
Niestety chyba nie sa to wszystkie sesje, bo graf pokazuje +50$ a cashier +100$, wiec czesc rak przepadla.
Napisane przez magda25uk
ATM 19k rak +76$ (+50$ z BOOMa)
a może się zgadza
Napisane przez johnybravo80
Napisane przez magda25uk
Niestety chyba nie sa to wszystkie sesje, bo graf pokazuje +50$ a cashier +100$, wiec czesc rak przepadla.Napisane przez magda25uk
ATM 19k rak +76$ (+50$ z BOOMa)a może się zgadza
![]()
Booma nie wliczam do profitu tylko do rb. Razem z boomem jest w cashierze 150$ wiecej.
Napisze do starsow o przeslanie historii z tego miesiaca i po problemie
Wynik razem: +175$ +50$ za booma +11 satelitek SS do rozegrania za FPP
Dzis wieczorem bede wiedziala jak bedzie wygladal moj weekend i przyszly tydzien w pracy,a niestety spodziewam sie sporej ilosci nadgodzin bo jest half term + okres przedswiateczny, wiec jezeli moje przypuszczenia o braku wolnego czasu do konca przyszlego tygodnia sie spelnia, to dzis zagram ostatnia sesje (powinnam przebic 25k rak) i rozlicze staking.
Niestety PT3 dalej troszke wariuje i wykres znacznie odbiega od stanu cashiera, wiec wrzuce po prostu screen z cashiera wraz z historia.
Czas do pracy