Przejdź do forum
Wtorek - WCOOP 2nd ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wtorek - WCOOP 2nd Chance

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
391 Wyświetlenia
daamiaan1991

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Feedback

Oto moje dotychczasowe wyniki

Pobieram :
20% od profitu < 5k$
24% od profitu > 5k$

-Sprzedaję 75% udziałów
-Pieniądze należy wysłać dopiero po sprzedaniu wszystkich udziałów.
-Pieniądze można wysyłać na P*
-W razie innego nicku na P* niz pokerstrategy prosze o kontakt
-Przy zakupie decyduje kolejność zgłoszeń
-Sesje gram jeżeli uda mi się sprzedać 100%
-Pieniądze będą odsyłane do inwestorów do 24h od czasu skończenia sesji
-Bransoletka nie jest wliczana do profitu

JA:25% :diamond:
Sortatu 10%
trinec 10% ?
mirash84 10% ?
Mathiu 5% ?
mcmc91 5% ?
orzechinho 5% ?
iampoker 5% ?

Mcmc , Sortatu mam wasze dolarsy , odsylam dzis wieczorem.

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
orzechinho

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Rezygnuję

Odpowiedz
Cytat
OzzyM

Mógłbyś zaprezentować jakie masz doświadczenie w turniejach za $500+? Jakieś wykresy z tych stawek?

Odpowiedz
Cytat
Mathiu1

Rezygnuję.

Odpowiedz
Cytat
Sotartu

Bez WCOOpa 2nd chance wezme.

P.S. Moglbys mi przelac kase za ostatni nie odbyty staking

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Napisane przez OzzyM

Mógłbyś zaprezentować jakie masz doświadczenie w turniejach za $500+? Jakieś wykresy z tych stawek?

Moge zaprezentowac ci ze stawek 100$+, bo ciezko mi bedzie wyfiltrowac turnieje 500$+ poza Sunday 500 i SuperTuesday. Chyba ze sa po za nimi inne turnieje regularne o ktorych nie mam pojecia.

W kazdym badz razie trudno ze kolejny stacking sie nie sprzedal.
Do uslyszenia.

Odpowiedz
Cytat