Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback
Poprzednie oferty
[MTT] Niedziela 8.07 - majorsy P* + krzaki = 42 MTT [SOLD] - rozliczenie.
Środa 11.07 - P* + 888 + WPT = 44 MTT [SOLD] - rozliczenie
Wtorek 07.08 lub Środa 08.08 - P* + bwin = 51 MTT [12k profitu!]
Niedziela 12.08 - P* + krzaki-majorsy = 45 MTT - rozliczenie
Wtorek 21.08 - P* + krzaki = 55 MTT - sick deepy, ale profit skromny - rozliczenie
Niedziela 26.08 - P* + krzaki = 55 MTT - 50% zwrotu
Wyniki
Załączam screen wykresu i top10 wyników z połączonych na Sharku kont na trzech głównych roomach, gdzie gram (stan - dwa tygodnie temu).
Do tego baza na pokerprolabs - http://pokerprolabs.com/profiles/ozzym . Jestem też odblokowany na Sharku, subskrybentów zapraszam do zerknięcia w moją 'Player Group' - OzzyM (widać na screenie).
Spoiler

Oferta

W MIEJSCE SWU WSKAKUJE SUNDAY 2ND CHANCE O 22:30!!
100% = 2400$ dla ułatwienia rozliczeń, staking zaczniemy od -2,4$ na koncie.
Info
- Niewykorzystane rebuye wliczają się do profitu.
- Ewentualne nadmiarowe rebuye biorę na siebie.
- Gram maksymalnie 12 turniejów na raz, więc w razie "przepełnienia" niektórych mogę nie zagrać. W przypadku deepów we wcześniejszych turniejach jeszcze bardziej ograniczam ilość granych - nawet do 9-10 jednocześnie (tak aby bardziej skupić się na deepowanych turniejach i wyciągać lepsze value). W pierwszej kolejności odpadają turnieje nie-czerwone. Niewykorzystane buy-iny wliczają się oczywiście do profitu.
- Pobieram 20% z profitu. Jeśli ROI przekroczy 400% (~12k$ zwrotu) pobieram 24%. Na wszelki wypadek, przy zwrocie ponad 75k$ pobieram 27,5%.
- Jeśli nie dostanę całej wpłaty do momentu rozpoczęcia sesji, nieopłacone udziały przepadają.
- Gram tylko jeżeli sesja sprzeda się w 100%.
- Wpłaty przyjmuję na PokerStars, nick OzzyM91 (Polska, Zdzisław w avatarze). W razie nicka innego niż na forum proszę o info w temacie.
- Staking rozliczam następnego dnia.
- Oferta będzie wystawiana regularnie.
Udziały - proszę o wpłaty do niedzieli, 14:00 - 8% LEFT
20% - OzzyM *
15% - N4kai *
15% - michal401 ($200 zapłacone)
10% - surud *
8% - MightySparrow *
5% - cumil *
5% - Kuubek *
5% - johny20008 *
5% - mirash84 *