Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Które roomy w euro?

15 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
858 Wyświetlenia
Janosikgdy
Oldschool Grinder

Witam.

Na których roomach współpracujących z pokerstrategy gra się w euro przy stole. (nie chodzi mi o saldo w euro, a gra w dolarach przeliczana za każdym razem bo nie chcę tracić na tych operacjach). Room na, którym dzieję się wszystko w euro, od salda po przez stoły itp.

Proszę o spis wszystkich roomów, czarno na białym :)

14 odpowiedzi
Janosikgdy Autor wątku
Janosikgdy
Oldschool Grinder

.

Janosikgdy Autor wątku
Janosikgdy
Oldschool Grinder

Simoo, Sam, czy któryś z Was mógłby się zorientować w tej kwestii? Ja nie mam takich możliwości, a jest to dla mnie ważne. Liczę na Was, i mam nadzieję, że nie olejecie tego tematu.
Dzięki.

adramalech
Oldschool Grinder

Na booooooooooos medi :)

Janosikgdy Autor wątku
Janosikgdy
Oldschool Grinder

adramalech napisał
Na booooooooooos medi :)

W każdym roomie na bossmedi gra się w euro przy stoliku?
Czyli z roomów współpracujących z pokerstrategy w euro gra się na inter poker i poker heaven (tylko te są w boss medi?) oraz na Unibecie?

Dzięki;)

A na Interpoker jest depozyt 475 w dolarach a nie euro? Jak to wygląda, wpłacam dolary, bonus dostaje od dolara, a saldo mam w euro i przy stolikach w euro gram, a bonus się wypłaca w euro do sumy 475 dolarów?
Dobrze to zrozumiałem?

kesil
PokerStrategist

unibet i boss

SamRadziwill
Elite Grinder

Koledzy wyżej dali już prawidłową odpowiedź :)

Dodam jeszcze tylko, że w BossMedii nie wszystkie stoły są w euro.

Pozdrawiam

Janosikgdy Autor wątku
Janosikgdy
Oldschool Grinder

Dziękuję ;)

A jak się na boss medi ma ilość stołów euro do $? jest ;)50:50 czy, któryś przewaga znaczna?

adramalech
Oldschool Grinder

Janosikgdy napisał
Dziękuję ;)

A jak się na boss medi ma ilość stołów euro do $? jest ;)50:50 czy, któryś przewaga znaczna?

Odpowiedziałem Ci w newsie;) 30$/70 na NL4 czym wyżej tym jest ich mniej. Na NL100 rzadko widać chociaż jeden.

perun86
PokerStrategist

Więcej jest w euro. Szczególnie na mikro stawkach. Jeśli grasz na stoliku z inną walutą to nie tracisz na zmianie waluty. Kasa jest przeliczana po takim samym kursie. Tak jest np. na Ipoker.

150dolars
PokerStrategist

Zeby nie zakładac nowego Wątku to się zapytam czy któryś z pokerromów współpracujących z pokerstrategy ma w swojej ofercie 5 card draw? Nie licząc unibetu (tam jakies dziwne blindy i w ogole tylko no limit)

kaczuba
Oldschool Grinder

Chyba tylko Poker Stars.

adramalech
Oldschool Grinder

Bosss :), uprzedzając nie mam pojecią ile stolików się kręci i na jakich stawkach.

150dolars
PokerStrategist

boss czyli betandwin? Bo tylko jeden ten pokerrom jest w sieci boss media dostepny w ofercie pokerstrategy? A z bonusów od depozytu na pokerstrategy moge korzystac po jednym razie z kazdego pokerromu? czy tylko wylacznie jeden bonus? Pozdrawiam

a na pokerstars nigdy nie mialem konta i nie chcem miec... Slyszalem jaki tam poziom panuje i to nie z jednego źródła :)

kaczuba
Oldschool Grinder

Boss to Inter Poker i Poker Heaven. Możesz skorzystać z każdego bonusu od depozytu jakie oferuje Poker Strategy. A i na Poker Stars nie jest tak źle, jak je malują. ;)