Przejdź do forum
Ile rozegraliście n...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Ile rozegraliście najwięcej rozdań podczas jednej sesji ??

30 Posty
20 Użytkownicy
0 Reakcje
4,717 Wyświetlenia
kam88
PokerStrategist

Ile rozegraliście najwięcej rozdań podczas jednej sesji ? W jakim czasie to zrobiliście, na ilu stolikach graliście i na jakich stawkach ?

Mój wynik :

Liczba - 2186 rozdań

Czas gry - 2h 45 minut

Ilość stolików - 12-16

NL5 FR BSS

+22BB/100

29 odpowiedzi
plusEVqba
PokerStrategist

kam88 napisał
Ile rozegraliście najwięcej rozdań podczas jednej sesji ? W jakim czasie to zrobiliście, na ilu stolikach graliście i na jakich stawkach ?

Mój wynik :

Liczba - 2186 rozdań

Czas gry - 2h 45 minut

Ilość stolików - 12-16

NL5 FR BSS

+22BB/100

Ja okolo 8k w ciagu 4h grania

LeonidasPL
Oldschool Grinder

klaudia85 napisał
Ja okolo 8k w ciagu 4h grania

Też około 8k, chyba 8400, ale sesja trwała prawie 21h (FL SH srednio 4-5 stołów).

1MrPiter
Elite Grinder

LeonidasPL napisał

Też około 8k, chyba 8400, ale sesja trwała prawie 21h (FL SH srednio 4-5 stołów).

To tak długo się w ogóle da? To w ogóle ma jakiś sens? Zmęczenie nie utrudniało ci podejmowania dobrych decyzji?

kopoland
BlackMember

nie liczy się ilość tylko jakość !

darkdruid
PokerStrategist

Hardkorowcy z was.
Ja gram max 4 stoliki na raz max 2h

kam88 Autor wątku
kam88
PokerStrategist

kopoland napisał

Zgadzam się, ale ja gdy gram mniej niż 12 stolików się nudzę :P Poza tym dzięki takiej grze nie rusza mnie już to, że gdy dojdzie do All-inów, a ja mając AA przegrywam z KK bo Jemu doszło K na river ;)

plusEVqba
PokerStrategist

kiedys zdarzaly mi sie sesje 16h ale jak sie zaczalem przygladac statystykom BB/100 bylo to zupelnie bez sensu (mialo sens jedynie w przypadku wyrabiania bonusa grajac 12+ stolikow naraz) - po 4h siedzenia przed kompem mozg juz nie ogarnia wszystkiego i nie mozesz grac wykorzystujac max swojeogo skilla.
Ja sie wyleczylem teraz staram sie grac max 3h jezeli chce grac dluzej to robie sobie przerwy co 2 godzinki okolo 30-40 min i to mi najbarziej odpowiada

Jeszcze taka mala rada - odkad nie patrze na BR podczas sesji (tylko po zakonczeniu) gra mi sie o wiele bardziej komfortowo - nie mam zadnych schizowych sytuacji ze musze odrobic strate w danej sesji i o dziwo jestem bardziej skupiony na grze a nie na odrobieniu strat co skutkuje bardziej przymyslanymi decyzjami. Gram FR i nauczylem sie zrzucac AK QQ i z tego jestem bardzo zadowolony.

Powoli powoli malymi kroczkami i do przodu - wam tez tego zycze

TehGamer
PokerStrategist

Zalezy tez co grasz...
jak SSS to granie 12 stolikow nie wywiera na mnie zadnego wrazenia

kam88 Autor wątku
kam88
PokerStrategist

TehGamer napisał
Zalezy tez co grasz...
jak SSS to granie 12 stolikow nie wywiera na mnie zadnego wrazenia

Oczywiście BSS ;)

plusEVqba
PokerStrategist

kam88 napisał

kopoland napisał

Zgadzam się, ale ja gdy gram mniej niż 12 stolików się nudzę :P Poza tym dzięki takiej grze nie rusza mnie już to, że gdy dojdzie do All-inów, a ja mając AA przegrywam z KK bo Jemu doszło K na river ;)

Zle - ;p

Multitabling z tego co wyciagnalem z jednego z filmikow magic83'a jest tylko dobry do wyrabiania bonusow i tylko do tego
Tak naprawde nie polepsza Ci wogole skilla pokerowego wiec lepei j jest grac na 4-6 stolów i sie uczyc (np na cudzych bledach ;p) i wskakiwac na coraz wyzsze limity

kam88 Autor wątku
kam88
PokerStrategist

Obecnie wyrabiam bonus od pierwszej wpłaty, poza tym gram na Party Poker i chcę ułożyć jak najwięcej rąk w obecnej promocji :) Moim celem jest również awans na wyższe limity, na obecnym limicie gram ABC poker i nic więcej, dlatego multitabling mi nie przeszkadza.. Na pewno na wyższych stawkach będe grał na mniejszej ilości stolików :P

plusEVqba
PokerStrategist

kam88 napisał
Obecnie wyrabiam bonus od pierwszej wpłaty, poza tym gram na Party Poker i chcę ułożyć jak najwięcej rąk w obecnej promocji :) Moim celem jest również awans na wyższe limity, na obecnym limicie gram ABC poker i nic więcej, dlatego multitabling mi nie przeszkadza.. Na pewno na wyższych stawkach będe grał na mniejszej ilości stolików :P

No i gitarka ;p tak jak wspomnialem do wyrobienia bonusa multi jest nawet wskazany ;p

>4k rozdań, >12h, srednio 4 stoły

hellYeahEnT
Elite Grinder

~3000 w 6h i tylko raz tak i nigdy wiecej :) :)

piotereczek
Oldschool Grinder

JA najwięcej grałem 6 stolików ale mam na to za mały monitor , więc gram na 4 , maksymalnie grałem 5h żeby wyrobić ręce na PP .

Olorion
BlackMember

sng 45 osobowe ~25-35 na raz przez jakies 6h

13854 handow

LeonidasPL
Oldschool Grinder

1MrPiter napisał

LeonidasPL napisał

To tak długo się w ogóle da? To w ogóle ma jakiś sens? Zmęczenie nie utrudniało ci podejmowania dobrych decyzji?

Wysiedzieć się da, zmęczony mocno nie byłem, ale gra na pewno od mojego A-game odbiegała. To jednorazowy wyskok. Pisałem już o nim tu:
Twoja najdłuższa sesja
W dalszej części tamtego wątku macie trochę o zarządzaniu czasem i także o tym, jak długie sesje i przerwy zamierzam robić (nawet mi się ostatnio udaje :)).

I oczywiście zgadzam się, że chodzi o jakość, a nie o ilośc.

Tu screeny z PT, jako dowód, że przez cały ten czas byłem przy stolikach:

kNoq001
PokerStrategist

1k rak 1h gry 18 stolow - cos takiego chyba

kopoland
BlackMember

klaudia85 napisał

kam88 napisał

kopoland napisał

Zle - ;p

Multitabling z tego co wyciagnalem z jednego z filmikow magic83'a jest tylko dobry do wyrabiania bonusow i tylko do tego
Tak naprawde nie polepsza Ci wogole skilla pokerowego wiec lepei j jest grac na 4-6 stolów i sie uczyc (np na cudzych bledach ;p) i wskakiwac na coraz wyzsze limity

vodki jej dać bo dobrze gada :)