Ile rozegraliście najwięcej rozdań podczas jednej sesji ? W jakim czasie to zrobiliście, na ilu stolikach graliście i na jakich stawkach ?
Mój wynik :
Liczba - 2186 rozdań
Czas gry - 2h 45 minut
Ilość stolików - 12-16
NL5 FR BSS
+22BB/100
klaudia85 napisał
Ja okolo 8k w ciagu 4h grania
Też około 8k, chyba 8400, ale sesja trwała prawie 21h (FL SH srednio 4-5 stołów).
LeonidasPL napisał
Też około 8k, chyba 8400, ale sesja trwała prawie 21h (FL SH srednio 4-5 stołów).
To tak długo się w ogóle da? To w ogóle ma jakiś sens? Zmęczenie nie utrudniało ci podejmowania dobrych decyzji?
kopoland napisał
nie liczy się ilość tylko jakość !
Zgadzam się, ale ja gdy gram mniej niż 12 stolików się nudzę
Poza tym dzięki takiej grze nie rusza mnie już to, że gdy dojdzie do All-inów, a ja mając AA przegrywam z KK bo Jemu doszło K na river
kiedys zdarzaly mi sie sesje 16h ale jak sie zaczalem przygladac statystykom BB/100 bylo to zupelnie bez sensu (mialo sens jedynie w przypadku wyrabiania bonusa grajac 12+ stolikow naraz) - po 4h siedzenia przed kompem mozg juz nie ogarnia wszystkiego i nie mozesz grac wykorzystujac max swojeogo skilla.
Ja sie wyleczylem teraz staram sie grac max 3h jezeli chce grac dluzej to robie sobie przerwy co 2 godzinki okolo 30-40 min i to mi najbarziej odpowiada
Jeszcze taka mala rada - odkad nie patrze na BR podczas sesji (tylko po zakonczeniu) gra mi sie o wiele bardziej komfortowo - nie mam zadnych schizowych sytuacji ze musze odrobic strate w danej sesji i o dziwo jestem bardziej skupiony na grze a nie na odrobieniu strat co skutkuje bardziej przymyslanymi decyzjami. Gram FR i nauczylem sie zrzucac AK QQ i z tego jestem bardzo zadowolony.
Powoli powoli malymi kroczkami i do przodu - wam tez tego zycze
Zalezy tez co grasz...
jak SSS to granie 12 stolikow nie wywiera na mnie zadnego wrazenia
TehGamer napisał
Zalezy tez co grasz...
jak SSS to granie 12 stolikow nie wywiera na mnie zadnego wrazenia
Oczywiście BSS
kam88 napisał
kopoland napisał
nie liczy się ilość tylko jakość !Zgadzam się, ale ja gdy gram mniej niż 12 stolików się nudzę
Poza tym dzięki takiej grze nie rusza mnie już to, że gdy dojdzie do All-inów, a ja mając AA przegrywam z KK bo Jemu doszło K na river
![]()
Zle - ;p
Multitabling z tego co wyciagnalem z jednego z filmikow magic83'a jest tylko dobry do wyrabiania bonusow i tylko do tego
Tak naprawde nie polepsza Ci wogole skilla pokerowego wiec lepei j jest grac na 4-6 stolów i sie uczyc (np na cudzych bledach ;p) i wskakiwac na coraz wyzsze limity
Obecnie wyrabiam bonus od pierwszej wpłaty, poza tym gram na Party Poker i chcę ułożyć jak najwięcej rąk w obecnej promocji
Moim celem jest również awans na wyższe limity, na obecnym limicie gram ABC poker i nic więcej, dlatego multitabling mi nie przeszkadza.. Na pewno na wyższych stawkach będe grał na mniejszej ilości stolików
kam88 napisał
Obecnie wyrabiam bonus od pierwszej wpłaty, poza tym gram na Party Poker i chcę ułożyć jak najwięcej rąk w obecnej promocjiMoim celem jest również awans na wyższe limity, na obecnym limicie gram ABC poker i nic więcej, dlatego multitabling mi nie przeszkadza.. Na pewno na wyższych stawkach będe grał na mniejszej ilości stolików
![]()
No i gitarka ;p tak jak wspomnialem do wyrobienia bonusa multi jest nawet wskazany ;p
JA najwięcej grałem 6 stolików ale mam na to za mały monitor , więc gram na 4 , maksymalnie grałem 5h żeby wyrobić ręce na PP .
1MrPiter napisał
LeonidasPL napisał
To tak długo się w ogóle da? To w ogóle ma jakiś sens? Zmęczenie nie utrudniało ci podejmowania dobrych decyzji?
Wysiedzieć się da, zmęczony mocno nie byłem, ale gra na pewno od mojego A-game odbiegała. To jednorazowy wyskok. Pisałem już o nim tu:
Twoja najdłuższa sesja
W dalszej części tamtego wątku macie trochę o zarządzaniu czasem i także o tym, jak długie sesje i przerwy zamierzam robić (nawet mi się ostatnio udaje :)).
I oczywiście zgadzam się, że chodzi o jakość, a nie o ilośc.
Tu screeny z PT, jako dowód, że przez cały ten czas byłem przy stolikach:

klaudia85 napisał
kam88 napisał
kopoland napisał
nie liczy się ilość tylko jakość !Zgadzam się, ale ja gdy gram mniej niż 12 stolików się nudzę
![]()
Zle - ;p
Multitabling z tego co wyciagnalem z jednego z filmikow magic83'a jest tylko dobry do wyrabiania bonusow i tylko do tego
Tak naprawde nie polepsza Ci wogole skilla pokerowego wiec lepei j jest grac na 4-6 stolów i sie uczyc (np na cudzych bledach ;p) i wskakiwac na coraz wyzsze limity
vodki jej dać bo dobrze gada