.
Łapy z ostatnich dni:
180T 99
180T 88
180T Q8o
180T KQo
180T QJo
180T 22
180T 99(2)
180T 88(2)
180T K9o
180T A7o
Na dziś planuję trochę dłuższą sesję, zobaczymy czy dam radę 4/5h, ale to dopiero wieczorem.
Stawiam kropę, przede wszystkim za to, że samemu zaczałem w końcu pracować nad mindsetem, który ograniczal mnie przez ostatnie pół roku a więc powodzonka ; )
Dobre podejście, tak trzymać. Nie pozostaje nam nic innego jak pracować nad grą, mindsetem i paroma innymi czynnikami, a dobre wyniki to formalność.
dzięki za pozdro i powodzenia na stołach
Dzięki za dobre słowa ;). Tak jak mówiłem, grałem sesję od 19 do 22:30. Zagrałem w tym czasie tylko 25 turków(muszę się nauczyć grać w stacku, bo marnie widzę swoją grę z takim volume). Na początku wszystko mi łamali, ale potem jak zaczęło siadać na ft to udało się coś tam wygrać i sprzedać kilka suckoutów (prawda Mateusz? :fdrink). Mam trochę łap do wrzucenia, ale limit już wykorzystałem. Jak nazbiera się sporo, to zacznę wrzucać tutaj, może ktoś oceni. Teraz planuję chwilę przerwy i odpoczynku, a później kolejne 25 sng.
Podsumowanie:
Ilość rozegranych SNG:120|| +25
Profit: 836$|| +341$
@edit
Mała zmiana planów. Nie będę już dzisiaj grał, bo nie ma to sensu. Jestem zmęczony i sądzę, że nie będę w stanie grać swojego A-game. Nadrobię jutro
Grałem kiedyś 180 turbo jak jeszcze były po 2,20$. Możesz napisać jak to teraz w nich wygląda, ile mniej więcej zostaje graczy w fazie push/fold i na jakich blindach jest bubble?
Powodzenia
Pozdrawiam, zgadzam się z tym co piszesz o koncentracji i skupieniu podczas sesji.
Porządek na biurku nie jest bez znaczenia ;), przynajmniej ja mam całkiem inny nastrój gdy w około pierdolnik.
Zagranie po którym mnie sucknąłeś w "naszym" HU było raczej średnie ;).
Dobry run, oby tak dalej.
Pozdro
@sqrviel
W sumie nigdy nie zwracałem na to uwagi, ale blindy 50/100 (~~15bb) wchodzą gdzieś tak przy 120/140 graczach left, zależy czy dużo fishy gra. Co do bubbla to powiem Ci, że zupełnie nie wiem, ale semift gdzieś tak przy 1/2k to odejmij sobie ze 2/3 lvle blindów do bubble.
@Mateusz
Myślę, że tam K2s to snap push, posprawdzam sobie jeszcze potem zasięgi.
@Henry
oby się utrzymał, aż zrobię rolla na ósemki
Po kilku dniach, wchodzę sobie na swój profil na PS, a tu niespodzianka.
Twoje konto zostało poprawnie podpięte i otrzymujesz StrategyPoints.
Teraz pozostaje mi tylko wbicie statusu, a potem dobre życie w dziale mindset.
Mam jeszcze pytanie odnośnie hotkeyów na starsach. Chciałem sobie ustawić fold na ppm, ale jest tam domyślnie opcja labels/find player itp. Czy można ją jakoś 'przesunąć' na środkowy przycisk myszki, a fold zostawić na ppm?
@Mateusz
zobaczyłem z ciekawości jeszcze raz tą rękę i dopiero zobaczyłem, że obaj tam byliśmy na ~~20bb. także jak najbardziej lepszy minrasie. tak to jest jak się gra i piszę na czacie
One time shot?
:challenge
Dzisiaj piątek, więc musiało być grubo. Drugi shot na granie 15+ stolików. Średnio przez pierwsze 1.5-2 godziny miałem odpalone 18-25 stołów. Jednak nie jestem jeszcze gotowy na taki sick grind. Masa błędów, strata value w fazie preante i 1500 innych leaków. Także narazie odpuszczam. Sądzę, że najrozsądniejszym będzie dorzucanie po 1/2 stolików co kilka sesji. Grając tak byłem przygotowany na zjazd w dól na około 40 BI. Pierwsze 20 turków bez itm. Potem kilka outów na semift, i znów seria 10 bez itm. Znów ładnie szło dopiero jak zostało mi <10 stołów. Ostatnie 8 - 7 ITM, 2x ship, 1x3rd. Także nie najgorzej. Doszło mi też kilka $ z first depo. Teraz ze 2 godzinki analizy i spać. Jutro znów będzie spam w dziale ocen rąk :f_thumbsup:. Pozdrawiam i życzę powodzenia na stołach

Nie jest źle, oby tak dalej.
Podsumowanie:
Ilość rozegranych SNG:170|| +50
Profit: 1070$|| +234$
Wczoraj nic nie było grane ze względu na to, że prawie cały dzień spędziłem poza domem przy grillu, piwie i meczu. Jak wiadomo granie po % nie służy, więc postanowiłem poświęcić ten czas na naukę zamiast na granie. Na dziś planuję jakąś skromną sesję, ze 30 turków, pewnie koło godziny 18, a później trening.
Do końca miesiąca moim celem priorytetowym jest zdobycie złota. Chciałbym też ugrać 600, może 700 turniejów jeśli starczy czasu. Ten miesiąc będzie dla mnie dość pracowity, dodatkowo wieczorami euro, więc osiągnięcie tych 700 będzie nie lada wyczynem. W lipcu i sierpniu będzie już sporo czasu, dlatego planuję około 2000-3000 sitków na miesiąc, będę to musiał jeszcze dokładniej przeliczyć. Dodatkowo chciałbym już pod koniec sierpnia grać spokojnie limit wyżej, na 8$. Do tego potrzeba mi rolla na poziomie 3.5k. Na 15$ wchodzę przy rollu powyżej 7k, a od 10k chciałbym już przejść na mtt. Żeby to osiągnąć czeka mnie jeszcze mnóstwo pracy, ale nie zamierzam się obijać. Wierzę, że się uda.
Kolejny wpis wieczorem
Udało się 36 turków zagrać. W końcu przestało siadać, bo już się martwiłem, że za szybko na te ósemki wbiję
. Sporo nadziewania się na top range na bubblu i semi ft. Jutro nie będzie grane, ale za to wrzucę sporo rozdań. Pozdrawiam i powodzenia nocnym grinderom.
Podsumowanie:
Ilość rozegranych SNG: 206|| +36
Profit: 986$|| -80$
Łapy wrzucone. Tak jak mówiłem dziś nic nie grałem. Czas na odpoczynek i w końcu pójście spać wcześniej. Jutro egzamin na prawko, wish me luck :f_thumbsup:.
3 i pół kafla na 8$?
Mega konserwatywny masz BRM, ja myślałem, że moje 300 BI to przesada
GL!
sztuką nie jest wejście na wyższe stawki ale utrzymanie się na nich i nie schodzenie już nigdy niżej
gl imo dobrze robisz obierając taki brm
Wczoraj nie było wpisu, bo byłem już zmęczony i zły na siebie po egzaminie, który niestety oblałem. Zagrałem 21 turków, wynik w okolicach b/e. Dorzuciłem sobie też do sesji 2$+rebuy. Bardzo lubię ten turniej, kiedyś kilka razy miałem w nim okolice ft. Mam nadzieję, że kiedyś uda się go shipnąć. Wczoraj niestety out w okolicach 100th. Innych mtt nie gram, dopóki nie będzie rolla. Wrzuciłem dziś trochę rąk do oceny i wieczorem też zagram ze 20 sng i wtedy też wrzucę podsumowanie.
Wczoraj miałem grać dłużej, ale w połowie sesji zaczęła mnie boleć głowa, a przy 4 stolikach left myślałem już tylko o tym, żeby iść spać. Dobrze, że dzisiaj było ok jeśli chodzi o samopoczucie, ale niestety nadal baty jeśli chodzi o grę.
Podsumowanie:
Ilość rozegranych SNG: 262|| +56
Profit: 893$|| -93$