Cześć, jestem Krzysiek mam 18 lat. Dwa tygodnie temu napisałem ostatnią maturę i w przeciwieństwie do reszty rówieśników nie szukam pracy, ponieważ poker zajmuje większość mojego czasu. Obecnie jestem grinderem 180 turbo 8$/15$, ale w przyszłośći zamierzam przejść całkowicie na mtt i kosić jak Pyszałek i Olorion.
Miesiąc maj był dla mnie bardzo łaskawy. Nie dość, że matury były bardzo łatwe to jeszcze doszedł spory upswing w pokerze :pokerface:. Obecnie gram min. 5-7h dziennie, a w weekendy dłużej i cały czas rozwijam się pokerowo. Niedługo zacznę brać coachingi, póki roll jest
Jestem przekonany, że jestem graczem wygrywającym, mindset jest już mniej więcej na zadawalającym poziomie, więc można powiedzieć że semi pro, bo od rodziców nie biorę pieniędzy na nic już od ponad pół roku.
Cashe też były dla mnie przyjazne, choć próbka bardzo mała:
W blogu raczej nie znajdziecie moich narzekań na downswing czy coś takiego, bo po prostu nie lubię narzekać. Volume robię duże, więc wykresy beda sie regularnie pojawiały nawet jesli nie bedzie szło słodko. W tym miesiącu nie było za dużo rozegranych turków, bo grałem praktycznie trochę ponad tydzień tylko. Obecnie roll wynosi około 5k $. Cashoutów było kilka, ale dużo nie wydaje na siebie zdecydowanie wolę inwestować (btw polecam książkę Bogaty ojciec, biedny ojciec).
Zauważyłem, że w niektórych blogach ludzie wstawiają piosenki to ja gorszy nie będe
Na razie to tyle, nastepny wpis raczej niedługo. :sdrink