Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
OFERTA AKTUALNA KILKA POSTÓW NIŻEJ!
Spoiler
Siema :sdrink, wystawiam ofertę na tysiąc sitów 8-dolarowych 180turbo na platformie Pokerstars. Wystawiam ją ponieważ niedawne wydarzenia związane z koniecznością naprawy auta (odsyłam do mojego bloga - strona 8) zmusiły mnie do cashoutu i pozbawienia rolla, podczas gdy byłem już prawie gotowy do przejścia z 2,5$ na 8$.

1) Wystawiam ich 1000, grając 50 dziennie, 12 sitów jednocześnie w title co pozwoli mi na maksymalną koncentrację na wszystkich stołach. Do tej pory grałem w kaskadzie 16 stołów. W ciągu max 20 dni przewiduję koniec.
2) Pobieram 45% profitu i 45% rakebacku.
3) Potrzebuję 250BI (2000$) na spokojną grę, w przypadku zjazdu do 100BI schodzę na 2,5$ i do końca stakingu gram tyle ile się da aby nadrobić inwestorom straty.
4) Zaczynam grę gdy sprzedam całość (daję sobie 5 dni - do północy 27 maja)
5) Wpłaty przyjmuję na pokerstars: kylsonn1.
ludwiczek power! :fuckyeah
Wydaje mi się, że najlepszą opcją będzie wpłata pieniędzy w chwili wpisu, gdy decydujecie się na inwestycję, żebym później nie zbierał od każdego po kolei. Oczywiście jeśli nie sprzedam 100% odsyłam 27 maja o północy.
6) Codziennie przedstawiam tu swoje wyniki sesji, a na swoim blogu kontrowersyjne rozdania, które chciałbym analizować z naszymi regami 180manów, sam analizuję w sng wizzardzie.
Cegiełki:
100% - 2000$
50% - 1000$
25% - 500$
10% - 200$
5% - 100$
2% - 40$
Udziałowcy:
5% - winkel1989
10% - Rebusik
OFERTA ANULOWANA