Przejdź do forum
Mój Pierwszy W Życi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Mój Pierwszy W Życiu Ship Mtt

24 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
4,294 Wyświetlenia
PrzemoPL
Oldschool Grinder

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Wkońcu sie udało!!!! Grałem dziennie po 1-2 takich turniejów, wiedziałem, wiedziałem, że go shipne!! Może dla was n/c albo trash. Ale dla mnie to coś większego. To otwarte drzwi do grania turków. Zawsze lubiłem grać turnieje. Nie pozwalał mi nigdy na to BR. A gdy już go miałem bałem się zaryzykować. Teraz już wiem, że można wygrać nawet taki większy z odrobiną doświadczenia. Wcześniej grałem cash. Dosyć sporo cashu. Większych osiągnięć w nich nie miałem max nl5? Widziałem, że zajebiście uwielbiam grać w pokera ale po jakimś czasie mnie ta monotonia grindowania cash po prostu znudziła. Może tak nie do końca znudziła ale nuży po jakimś czasie xD. Do czasu przeczytania artykułu o tym, że granie s&g i mtt to wogóle inna odmiana pokera. Zagrałem zobaczyłem po prostu wystrzał. Ukazuje wam ten screen, bo chyba trzeba go pokazać.

To mały krok dla ludzkości ale olbrzymi dla mnie. Nie śmiejcie się ze mnie, albo śmiejcie się pozwalam :D Po prostu siadłem powiedziałem sobie nie ma bata teraz będzie ship _biggrin: oczywiście to był sceptycyzm :D "Pozdrawiam wszystkich prawdziwych" grinderów :D Proszę o komentarz. Komentujcie wszystko co wam sie tylko podoba pytajcie mówcie zaprzeczajcie ogólnie i szczególnie WSIO. xD
Pozdrawiam pełen entuzjazmu Przemek :D

Odpowiedz
Cytat
23 odpowiedzi
milsari
PokerStrategist

nie ma foto, nie ma szipa;p

Odpowiedz
Cytat
witia
Oldschool Grinder

nie widac zdjęcia wrzuć na imageshack

Odpowiedz
Cytat
baxx1989
Oldschool Grinder

Nie wyświetla się scrn

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
PokerStrategist

mogłeś od razu poprosić o ten 50$ added na swoje konto, a tamci niech grają o pule, która się zrobi =]

gj

Odpowiedz
Cytat
PrzemoPL Autor wątku
PrzemoPL
Oldschool Grinder

Ok, już powinno dokładnie widać fotke :D hehe nie rozumiem co masz na myśli. Spokojnie ja taki hardkor, że musze im udowodnić. To jestem od nich lepsiejszy i to dla mnie należy się główny profit :D Pozdrawiam
@Dziękuję :)

Odpowiedz
Cytat
Zizka88
Elite Grinder

jpd . przepychac sie przez 3,2k typa po 50usd . SZACUN ! gratki :D

Odpowiedz
Cytat
sawczyk
PokerStrategist

Jaka podnieta he he :D _ugly:

Odpowiedz
Cytat
ksrpi989
Elite Grinder

GZ pierwszy cieszy najbardziej ;]

Odpowiedz
Cytat
PrzemoPL Autor wątku
PrzemoPL
Oldschool Grinder

Dzięki wam :D
Masz racje zadowolony byłem co nie miara :f_grin: ale trzeba zachować spokój i shipować dalej _biggrin:
@@Nie ważne jaki turek staram się skupiać do każdego w 100% czy to za .10$ czy większy czy freeroll :P

Odpowiedz
Cytat

Gratulacje, podoba mi się Twój optymizm i radość, prawie jakbyś shipnął scoopa :D Tylko teraz o BRM nie zapominaj ;) Btw, co to za laska na pulpicie?

Odpowiedz
Cytat
maaryoush
Oldschool Grinder

Gratuluję. 3k luda przeskoczyć na turbo. Brawo jasiu. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
PrzemoPL Autor wątku
PrzemoPL
Oldschool Grinder

_biggrin: _biggrin: Thx. Właśnie mam już jakiś taki troche solidniejszy BR na te turki. Będe również próbował siekać SNG $0.50 xD
@Była wokalistka zespoły Nightwish. Tarja Turunen

Odpowiedz
Cytat
Agilitys
PokerStrategist

LOOOOOOOL jesteś moim bogiem! xD Od prawie pół roku próbowałem to shipnąć xD

Dajesz jakieś coachingi? =D

A na poważnie: wielkie graty ;)

Odpowiedz
Cytat
chrzanek27
Oldschool Grinder

Niezle pico :)
Powodzenia dalej i zycze wiekszych szipów :)

Odpowiedz
Cytat
PrzemoPL Autor wątku
PrzemoPL
Oldschool Grinder

_p: hehe No przyznam też bardzo chciałem go wygrać, teraz planuje kolejny ship na dniach. 1$ albo 100K Depositor Freeroll xD
@@Hehe dzięx :D

Odpowiedz
Cytat
Certh
Oldschool Grinder

Gratki, taki field... Raz bylem tu drugi, wiec wiem co przezyles :)

Odpowiedz
Cytat
PrzemoPL Autor wątku
PrzemoPL
Oldschool Grinder

Dziex to 3k ludzi to jest taki duży field ?:D. Myślałem, że duży field zaczyna się od ~~9k+ _p:

Odpowiedz
Cytat
Endurx
PokerStrategist

na takim fieldzie wygrana obojętnie z jakim wpisowym to będzie spory sukces graty i powodzenia w turkach o poważniejszym wpisowym :nh

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez PrzemoPL
teraz planuje kolejny ship na dniach. 1$ albo 100K Depositor Freeroll xD
@@Hehe dzięx :D

planuje

dobre ^^

Odpowiedz
Cytat