HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Wkońcu sie udało!!!! Grałem dziennie po 1-2 takich turniejów, wiedziałem, wiedziałem, że go shipne!! Może dla was n/c albo trash. Ale dla mnie to coś większego. To otwarte drzwi do grania turków. Zawsze lubiłem grać turnieje. Nie pozwalał mi nigdy na to BR. A gdy już go miałem bałem się zaryzykować. Teraz już wiem, że można wygrać nawet taki większy z odrobiną doświadczenia. Wcześniej grałem cash. Dosyć sporo cashu. Większych osiągnięć w nich nie miałem max nl5? Widziałem, że zajebiście uwielbiam grać w pokera ale po jakimś czasie mnie ta monotonia grindowania cash po prostu znudziła. Może tak nie do końca znudziła ale nuży po jakimś czasie xD. Do czasu przeczytania artykułu o tym, że granie s&g i mtt to wogóle inna odmiana pokera. Zagrałem zobaczyłem po prostu wystrzał. Ukazuje wam ten screen, bo chyba trzeba go pokazać.

To mały krok dla ludzkości ale olbrzymi dla mnie. Nie śmiejcie się ze mnie, albo śmiejcie się pozwalam
Po prostu siadłem powiedziałem sobie nie ma bata teraz będzie ship ♠_biggrin: oczywiście to był sceptycyzm
"Pozdrawiam wszystkich prawdziwych" grinderów
Proszę o komentarz. Komentujcie wszystko co wam sie tylko podoba pytajcie mówcie zaprzeczajcie ogólnie i szczególnie WSIO.
Pozdrawiam pełen entuzjazmu Przemek
mogłeś od razu poprosić o ten 50$ added na swoje konto, a tamci niech grają o pule, która się zrobi =]
gj
Ok, już powinno dokładnie widać fotke
hehe nie rozumiem co masz na myśli. Spokojnie ja taki hardkor, że musze im udowodnić. To jestem od nich lepsiejszy i to dla mnie należy się główny profit
Pozdrawiam
@Dziękuję
Dzięki wam
Masz racje zadowolony byłem co nie miara
ale trzeba zachować spokój i shipować dalej ♠_biggrin:
@@Nie ważne jaki turek staram się skupiać do każdego w 100% czy to za .10$ czy większy czy freeroll
Gratulacje, podoba mi się Twój optymizm i radość, prawie jakbyś shipnął scoopa
Tylko teraz o BRM nie zapominaj
Btw, co to za laska na pulpicie?
♠_biggrin: ♠_biggrin: Thx. Właśnie mam już jakiś taki troche solidniejszy BR na te turki. Będe również próbował siekać SNG $0.50
@Była wokalistka zespoły Nightwish. Tarja Turunen
LOOOOOOOL jesteś moim bogiem!
Od prawie pół roku próbowałem to shipnąć
Dajesz jakieś coachingi? =D
A na poważnie: wielkie graty
♠_p: hehe No przyznam też bardzo chciałem go wygrać, teraz planuje kolejny ship na dniach. 1$ albo 100K Depositor Freeroll
@@Hehe dzięx
Dziex to 3k ludzi to jest taki duży field ?:D. Myślałem, że duży field zaczyna się od ~~9k+ ♠_p:
na takim fieldzie wygrana obojętnie z jakim wpisowym to będzie spory sukces graty i powodzenia w turkach o poważniejszym wpisowym :nh
Napisane przez PrzemoPL
teraz planuje kolejny ship na dniach. 1$ albo 100K Depositor Freeroll![]()
@@Hehe dzięx![]()
planuje
dobre ^^