Cyrograf:
- Gram codziennie 10h
- Grinduje max NL20
- BRM to 15BI na NL20, przy stracie 3 schodze niżej
- Poniedziałki, wtorki wolne
- Aktualizacje codziennie
- Brak limitu czasowego - gram dopóki nie osiągne celu, start od jutra

Cyrograf:

DZIEŃ 1

Shotowałem NL20 z 15BI, po 2 wtopionych BI zeszłem na dyszki.
Poziom NL20 jest mizerny, jak zresztą NL10, popełniam troche błędów i postaram się je poprawić, wyciągnąć feedback w ten weekend i od poniedziałku na pełnej
To że kury farcom nie będę wspominał, bo longrun i tak zweryfikuje tych Copperfieldów
@wukaesiak, wszystko dokładnie wyliczyłem
@Arturo, to właśnie ten event, nieco go zmodyfikowałem
@wierze, że ten kto dał mi 1 w ocenie challengu jest w głębi dobry człowiekiem :sdrink
i siedzi 3 rok na NL10 
limpujesz z każdej pozycji, cr to tylko nutsy, nie donczysz, nie raisujesz cb, 3b to prawie to samo, 4b range też czytelny, za dużo pasujesz do cb i 3b, wwsf do podciągnięcia...
chyba, że to tylko taka próbka ♠_p:
Sam gram na tym roomie i 3bet i 4bet range gra sie w wiekszosci tylko 4value, c/r to samo. Poprostu na NL10 i NL20 jest taki ogrom rybek ze nie warto sie levelowac i cos podciagac na sile, zeby staty były "dobre"
Jedyne co mi sie rzuca w oczy tutaj to limpowanie. Jako zwyciesca jakiejs tam nauki to tutaj jest chyba blad
Mozna tez zmniejszyc PFR z EP bo zbyt czesto grasz OOP z 1-3 fishami.
Grunt to nie blefowac fishy i sie z nimi nie levelowac. Bo oni maja niekonwencjonalne zagrania.
Polecam jeszcze zmniejszyc czas gry i wiecej czasu poswiecic na odpoczynek bo granie 10h jest sick
na jakimm roomie odbywa się challenge ?
Jak na pierwszy dzień to przyznam, iż musi być to odrobinę demotywujące. Skromny minus....
Siema !
Dzięki za odpowiedzi
fajnie wiedzieć, że ktoś to czyta
Ogólnie limpuje niskie pockety 66 i niżej, stąd ten limp, czasem gram complete z SB jak widzę, że zanosi się na super multiway.
Gram na Bet365.
Dzisiaj omówie spoty, może wieczorem też coś tutaj wrzuce.
Pozdro
Ja polecałbym Ci więcej nauki, rozumienia gry, analizy itd. a mniej samej gry. Imo jak grasz tyle godzin to spada jakość samych rozdań i rozegrań i grasz dużo B - C game (chyba, że jesteś naprawdę wytrzymały).
Piszesz, że na tych stawkach jest niski poziom, a sam swoimi statami nic ponad ,,średni - niski" nie reprezentujesz.
Grasz 3-4 stoliki? (przepraszam, może nie doczytałem). Te staty byłby coraz bardziej do wybaczenia przy 8-10, gdy nie masz czasu się zastanawiać.
Masz jakąś bazę rozdań na przeciwników?
Napisane przez Faust00
Ja polecałbym Ci więcej nauki, rozumienia gry, analizy itd. a mniej samej gry. Imo jak grasz tyle godzin to spada jakość samych rozdań i rozegrań i grasz dużo B - C game (chyba, że jesteś naprawdę wytrzymały).Piszesz, że na tych stawkach jest niski poziom, a sam swoimi statami nic ponad ,,średni - niski" nie reprezentujesz.
Grasz 3-4 stoliki? (przepraszam, może nie doczytałem). Te staty byłby coraz bardziej do wybaczenia przy 8-10, gdy nie masz czasu się zastanawiać.
Masz jakąś bazę rozdań na przeciwników?
Po co mi baza, skoro przy stole mam zazwyczaj 5 fishy
Gram 4 stoły.
Gram 3h sesje max i robie sobie godzine przerwy.
Może faktycznie zmienie czas trwania sesji do 1.5h max + przerwy między nimi
To jak masz takie stoły to pozazdrościć
Czas sesji zależy od człowieka, jeżeli dobrze Ci się gra 3h to podziwiam. ja gram 40min-1h:20min i zdecydowanie trzeba mi przerwy.
Duże wrażenie robi na mnie 10h dziennie.
Powodzenia!
Napisane przez Faust00
To jak masz takie stoły to pozazdrościć![]()
Czas sesji zależy od człowieka, jeżeli dobrze Ci się gra 3h to podziwiam. ja gram 40min-1h:20min i zdecydowanie trzeba mi przerwy.
Duże wrażenie robi na mnie 10h dziennie.
Powodzenia!
Dzięki i nawzajem, pisałeś że moje staty są mocno przeciętne-słabe, chciałem tylko dodać, że to próbka 3k rąk, więc jeszcze coś się zmieni - analizowałem wczoraj to co rusher mi napisał zanim ruszyłem z challengem i myślę że leaki które rozegrałem w poprzednich 27k rękach zostaną poprawione.
Przerobiłem rozdania z ogarniającym graczem i wychodzi na to że ogólnie gram 'gites'
FEEDBACK:
-nie limpować pp
-nie grać complete z sb nawet w multi
-zmiejszyć czas sesji do 1.5h max
-wierzyć że osiągne to na czym mi zależy i nie chodzi tutaj o challenge, bo ten challenge to część czegoś znacznie większego niż niektórym hejterom się wydaje
ave 666
wg mnie trochę zbytnio przeceniasz swoje umiejętności, co może Cię trochę ograniczać. To samo tyczy się huda - jeśli celem challengu jest zrobienie wyniku w $$ to dla mnie oczywistym jest by używać narzędzia które ten wynik znacznie przybliży, pozwalając eksploatować przeciwników bardziej.
Pamiętaj że fish fishowi nierówny, na każdego trzeba grać trochę inaczej.
Napisane przez pfolus
wg mnie trochę zbytnio przeceniasz swoje umiejętności, co może Cię trochę ograniczać.
Wiem, że popełniam błędy i staram się je poprawiać to oczywiste, czemu więc przeceniam swoje umiejętności ?
To samo tyczy się huda - jeśli celem challengu jest zrobienie wyniku w $$ to dla mnie oczywistym jest by używać narzędzia które ten wynik znacznie przybliży, pozwalając eksploatować przeciwników bardziej.
Możesz to rozwinąć ?
Pamiętaj że fish fishowi nierówny, na każdego trzeba grać trochę inaczej.
Jasne
jest wiele składowych na daną decyzje
Dobry challange. Trzymam kciuki i będę sledził, przydałoby się jakbyś wrzucał problematyczne rozdania, byłoby ciekawiej.
Napisane przez deivid2
Dobry challange. Trzymam kciuki i będę sledził, przydałoby się jakbyś wrzucał problematyczne rozdania, byłoby ciekawiej.
Dzięki :pokerface:, skoro są chętni to bede wrzucał codziennie 3 rozdania, bo jak wrzuce tyle co wrzucam na bloga to każdy powie

Super challenge
Powodzenia! Bede sledzil.
10h dziennie?
Dla mnie 6 jest sukcesem. WOW!
Co do BRM. Podoba mi sie :nh Tylko pamietaj, jak nie czujesz sie komfortowo, to 20-25 BI tez jest okay.
Good luck! :fdrink