co prawda Holdem jedynie nl2, nl5 i nl 10, a takze omaha plo2 ale juz jest:) :nh
Pogralem, zarobilem, sie ucieszylem!
Ale tak na powaznie to Zoom Poker wydaje sie byc obiecujacy. Czy od Rusha lepszy? Nie wiem, ale na pewno sprawi tyle samo przyjemnosci
muszą poprawić river bo ewidentnie coś z nim nie tak
w rushu była opcja "sit out next big blind"?
Napisane przez lajtovo
8.30rano Nl10 FR 1k grajkow ♠_rolleyes: wieczorem bedzie pewnie z 10x tyle![]()
Spokojnie! Ludzie się rzucili żeby przetestować, a poza tym nie ma wyższy stawek.
trzeba ściągnąć najnowszą wersje pt3 a następnie w opcjach pokerstars configuration zaznaczyc enable zoom hud i wtedy dziala
Pograłem chwilę na dwóch stołach i na ogół musiałem klikać po dwa razy na 'Szybki Pas' aby sfoldować rękę. Błąd czy kwestia ustawień?
Nigdy nie grałem Rusha, wiec nie wiem jak wygląda zbieranie rąk przez HM. Jeśli spasuje rękę na pre flopie, to w HMie znajdzie się zapis z dalszego przebiegu danego rozdania czy tylko ten fragment gdy siedziałem przy stole?
zaznaczylem co trzeba, mam najnowsza wersje PT, mimo tego HUD nie dziala, dodam iż PT importuje rece
hehe, dobry fun. to może być kopalnia pieniędzy dla osób, które wiedzą jak grać rusha z czasów FTP, dopóki regi z Pokerstars nie rozkminią o co chodzi. a przede wszystkim masa beta testerów