Przejdź do forum
Zoom Poker wystarto...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zoom Poker wystartowal:)

595 Posty
201 Użytkownicy
0 Reakcje
93.1 K Wyświetlenia
Rumunus
PokerStrategist

Ja się pytam jak to grać by wygrywać specjaliści z FTP? ?(

Odpowiedz
Cytat
Cornil
Oldschool Grinder

Napisane przez Hardchorusss
jest hud w pt3 i bardzo dobrze dziala
wejdzcie w pokerstars configuration po prawej stronie i tam na dole jest :
-enable memory grabber
-enable zoom hud
i zaznaczcie zoom hud bo defaultowo nie jest zaznaczony

Nie wiem, jak Ci się to udało, ale mi się nie wyświetla HUD, choć ręce są pobierane, bez Huda gra w tego zuma, to jazda bez trzymanki

Odpowiedz
Cytat
IceWhoo
Oldschool Grinder

Ładnie to działa pierwszy dzień masa fiszy ale 2 razy zdarzył mi się, że karty nie chciały się odwrócić.
PS Ostrzegam początkujących graczy niech tak bardzo się nie podpalają na Zoom bo będzie jak na Rushu. Szybkie swingi najpierw dziwny up a potem torba.

Odpowiedz
Cytat
Mocnym
Oldschool Grinder

Przyłączam się do ostrzeżenia. Niech tam nikt z 25BI nie wchodzi. Na SH tam w jeden dzień 10BI przetorbić to norma.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Mocnym
Przyłączam się do ostrzeżenia. Niech tam nikt z 25BI nie wchodzi. Na SH tam w jeden dzień 10BI przetorbić to norma.

W jeden dzien, a nawet w w jedna sesje;)

Odpowiedz
Cytat
IceWhoo
Oldschool Grinder

Mnie jeszcze zastanawia jedno co z patentem FTP na rush? Po prostu wygasł po zamknięciu roomu czy złodzieje z FTP po cichu go sprzedali skoro i tak pozbyli się roomu.

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019
Elite Grinder

ja narazie na 1 stolik tak 4fun i zobaczyć co to.. +1bi i to wszystko na nonSD nie spotkałem żadnych heroesow ;chlIP!

Odpowiedz
Cytat
ultraplazmator
Oldschool Grinder

fajna zabawka ;) tylko trzeba coś zadziałac zeby hud chodził ?(

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Rumunus
Ja się pytam jak to grać by wygrywać specjaliści z FTP? ?(

To jest identyczna gra jak na normalnych stolikach z tym że xx razy szybsza stąd i swingi większe i tilt większy jak nie idzie no i nie jest za bardzo dla graczy którzy nie potrafią grać bez huda z sesnsowną liczbą rak na przeciwnika.
Zresztą hud ma działac na tym niedługo to i baza rąk będzie. A póki co gra sie jak na typowego unka.

Najbardziej trzeba uważac na tilt bo na normalnych stołach w miarę szybko można sie ogarnąć i odejśc od gry a tutaj to bardziej wciąga, momentami gra się jak w transie i co 2 sek mozna miec nowe karty a zatem i nowe AA i nowy badbeat :D

Ale i tak mi się to podoba :D :heart:

Odpowiedz
Cytat
nubson
PokerStrategist

dynamika na late positions jest calkiem inna, albo mi sie wydaje ze ludzie czuja sie zobligowani do bronienia blindow ze smieciowymi kartami

Odpowiedz
Cytat
Fafarafa
Elite Grinder

NL10 SH avg vpip 16% :nh

Odpowiedz
Cytat
hellYeahEnT
Elite Grinder

niezle fishe graja na nl10 FR. Jak to czyjs limit normalny to polecam pograc troche bo masa value

Odpowiedz
Cytat
johnybananas
Oldschool Grinder

w longrunie izi money tylko trzeba sie dostosowac: regowie light 3 betuja na blindach dlatego warto ich 4 betować. Wiadomo szkoda że nie ma Huda ale pomaga w tym np. status. Co do fishków to wiadomo bet bet bet powodzonka wszystkim. Ja narazie +2bi

Odpowiedz
Cytat
roztocz
PokerStrategist

no ja właśnie dostałem zooooomową serię i jestem już 7BI na minus :D kurde trzeba być czujnym!

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Rumunus
Fajny ten zoom już zdążyłem przegrać 7$. :fuckyeah

+1 :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Bielanek
BlackMember

Czujność nic Ci nie da. Po prostu trzeba dostosować swój roll do odchylenia standardowego tej gry. Pewnie nie różni się wiele niż na Rushu.

Odpowiedz
Cytat
kondziorf
Oldschool Grinder

Napisane przez blacha23
tutaj wciskasz control i mozesz rozdanie do konca ogladac sobie

dobry trick

Odpowiedz
Cytat
Hardchorusss
PokerStrategist

Napisane przez johnybananas
Wiadomo szkoda że nie ma Huda ale pomaga w tym np. status.

Po raz 3 w tym temacie pisze ze hud jest tylko trzeba go sobie ręcznie włączyć.

A co do stolików to wydaje mi się że poziom wyższy.Mam nawet małą teorię na ten temat.Nie odnosze sie na razie do gry regów po po godzinie grania ciężko stwierdzić ale zauważyłem pewną ciekawostkę co do fiszów.Wiadomo że typowy kretyn o statach powiedzmy 70/3 gra 1 stół.Jak grał zwykłe stoły to jeśli dałby fold przed flopem to musiał czekać kilkadziesiąt sekund aż się skończy rozdanie-wiadomo że to nudne więc dawał call.Natomiast tutaj jeśli da fold to za 2 sekundy ma kolejne rozdanie.Zauweażyłem że kilku "wymiataczy"którzy mają staty właśnie coś ok 70/3 tutaj gra sporo ciasniej-nie móie ze dobrze ale ich staty wyszły mi ok 35-40/3-duża różnica

Odpowiedz
Cytat
Modger
Poker Player

Testowałem na NL2 i jest ok tylko nie wiem jak huda skonfigurować, a zaznaczyłem enable zoom hud(PT3).
Ogólnie dla graczy mikro stawek dobra opcja ten zoom ,aby w miarę szybko przechodzić pierwsze limity.

Zoom nie przywitał mnie najlepiej i kilka BI jestem pod EV(ale i tak na +).

Odpowiedz
Cytat
kondziorf
Oldschool Grinder

A HM 1 importuje wam ręce?

Odpowiedz
Cytat