Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Jako, że moja niedzielna oferta się nie udała, wystawiam ofertę na poniedziałek. Wszystkie turnieje gram z zachowaniem zasady 3R1A aczkolwiek doszedłem do wniosku, że jak potrzeba będzie więcej rebuyi, będę czuł, że siądzie etc. to zapłacę za nie sam. Jedyna różnica w satelitkach, gdzie gram 9R1A
Na wszelkie inne pytania jestem w stanie odpowiedzieć tutaj, bądź też jak ktoś będzie chciał to mogę podać skype'a.
Warunki:
- Gram przy sprzedaniu co najmniej 85%
- Zachowuję prawo do pobrania 15% profitu. Wszystkie niewykorzystane rebuy'e i add-on'y wliczane są do profitu tak samo jak KO.
- W przypadku braku profitu pieniądze w pierwszej kolejności wracają do inwestorów
- Wygrane tickety do Sunday Million wymieniam na T$, które następnie sprzedaje po kursie 1T$ = 0,99$
- Wpłaty na P* na nick TrueDreamzzz (ewentualnie mogę podać MB na priv)
Tutaj link do mojej poprzedniej oferty gdzie są moje dotychczasowe osiągi.
Zapraszam do inwestowania bo niedawno się odblokowałem i czuję, że ship jest kwestią czasu
Cegiełki:
100% 244,60$
50% 122,30$
20% 48,92$
10% 24,46$
5% 12,23$
Rozkład turniejów jest widoczny bardzo dobrze po kliknięciu dwa razy moim zdaniem więc nie będę tego zmieniał aczkolwiek jak ktoś bardzo chce mogę mu wysłać plik z excela
Udziały:
DonCoralone - 16,5% zapłacone
asiarat - 25,5%
wlod4000 - 16,5%
Tomasson225 - 41,5%