Przejdź do forum
Czy to cheater ? Ni...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Czy to cheater ? Nie to mistrz sit&go!

112 Posty
47 Użytkownicy
0 Reakcje
15 K Wyświetlenia

Ten tydzień zacząłem grać na prawdziwe pieniądze tunieje *sit & go najpierw na party poker gdzie w 2 dni zrobiłem z 25$ kwotę 125$ która aktualnie leci na moje konto bankowe>> (chyba wszystko dobrze powpisywałem) ale dobra z tym
w końcu dostałem bonus na mansion od PS.
i tak zacząłem grać tylko i prawie wyłącznie *sit & go
pierwszy dzień rozgrzewkowo z 50$ zrobiłem 70$ i byłem zadowolony,
drugiego dnia z 70$ dolców do 120$ dobiłem, a dziś w końcu grałem 50$+ *sit&go gdzie łącznie teraz mam 236,87$ = 185,13 €

Tu daję poniżej daję ostatnie rozegrane turnieje od dnia 24.01 23:00

Teraz jeszcze dorobić parę $ i dokończyć ubijanie punktów do wypłaty i będzie na EEE PC czyli moje mniejsze marzenie;d

* - 90% sit&go których gram do wersja Double Up gdzie 50% dostaje kasę, np wejściówka 50$ + podatek 5$ wygrywa 3 na 6 lub 5 na 10 graczy po 100$ ;]

111 odpowiedzi

Czy to cheater ? Nie to mistrz sit&go!

Nie, to gambler.

TheNaturat
PokerStrategist

Tylko pogratulować BRM.

gembusiek
Oldschool Grinder

ale z Ciebie krejzol :P czy tylko mi się wydaje czy nie trzymasz się BM ?

w każdym bądź razie ogromne graty hehe :P

ps. też mi się marzy malutki laptopik : - )

hellYeahEnT
Elite Grinder

Zbudowales juz calkiem niezly BR jak na poczatkujacego gracza, teraz radzilbym Ci zaczac grac sng wg. Strategii PS zebys tego nie przegral tylko pomnozyl (czemu mam wrazenie ze i tak nie poslucha i wszystko przegra ? :D )

Ktoś może mi streścić o co chodziło autorowi tematu? ?(

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

JKramer napisał
Ktoś może mi streścić o co chodziło autorowi tematu? ?(

No od tego chyba ten dział :D

hellYeahEnT napisał
Zbudowales juz calkiem niezly BR jak na poczatkujacego gracza, teraz radzilbym Ci zaczac grac sng wg. Strategii PS zebys tego nie przegral tylko pomnozyl (czemu mam wrazenie ze i tak nie poslucha i wszystko przegra ? :D )

No też tak myślę

ebdul18
Elite Grinder

Brawo wygrałeś parę turków z wpisowym za pewnie prawie cały Twój br.

Teach me please!

Gomez224
PokerStrategist

BM to podstawa !!! Nie znasz dnia ani godziny kiedy przyjdzie on ******** celowo nie podaje do publicznej wiadomosci jego imienia żeby nie zapeszac :D Graj swoje nie popadaj w tilt i zobaczysz że kasa będzie puchła.

Pozdrawiam

YasQ
Oldschool Grinder

Wow majac 136$ grac SaG DON za 100$ gratuluje ... odwagi :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

to była reakcja na 2 przegrane zwykłe tury.
wiem tam 4/5 całości kasy postawiłem ale to było skupienie, adrenalinka która mi pomogła wygrać 200$

ale zagrałem i się jednak udało więc chyba praktycznie źle nie zrobiłem

Oto co się wydarzy w ciągu najbliższych kilkunastu dni. Grając turnieje z tak wysokim wpisowym w porównaniu z Twoim BR w pewnym momencie złapiesz swinga. W SnG to jest nieuniknione, nie ma gracza który czegoś takiego nie doświadcza. A 10BI swingi to naprawdę nic dziwnego. Wyzerujesz się zanim zdązysz powiedziec ICM. Wygrałeś już sporo $, wroc na limity na które pozwala roll. Teraz bedziesz mial z gorki.

Myślę, że wielu tutaj miało tak jak Ty. Na początku jakieś sukcesy bez trzymania się reguł i wszystko ładnie pięknie, a potem nagle d**a blada i na koncie coraz mniej i mniej aż w końcu 0. Żeby nie było ja też byłem na tyle powiem wprost głupi. Lepiej powoli, ale w miarę bezpiecznie i systematycznie budować swój bankroll niż go po prostu stracić. Zrobisz rzecz jasna jak zechcesz i życzę Ci mimo wszystko powodzenia :]

YasQ
Oldschool Grinder

nietoperek18 napisał
to była reakcja na 2 przegrane zwykłe tury.
wiem tam 4/5 całości kasy postawiłem ale to było skupienie, adrenalinka która mi pomogła wygrać 200$

ale zagrałem i się jednak udało więc chyba praktycznie źle nie zrobiłem

Swietna reakcja po przegraniu 7$ trzeba zagrac cos za 4/5 calego BM.

vindu napisał
Oto co się wydarzy w ciągu najbliższych kilkunastu dni. Grając turnieje z tak wysokim wpisowym w porównaniu z Twoim BR w pewnym momencie złapiesz swinga. W SnG to jest nieuniknione, nie ma gracza który czegoś takiego nie doświadcza. A 10BI swingi to naprawdę nic dziwnego. Wyzerujesz się zanim zdązysz powiedziec ICM. Wygrałeś już sporo $, wroc na limity na które pozwala roll. Teraz bedziesz mial z gorki.

Myslisz ze tak latwo grajac w SaG za 50$ i 100$ i co gorsza wygrywajac w nich wrocic na takie za 2$ i 5$.

hasiek napisał

Czy to cheater ? Nie to mistrz sit&go!

Nie, to gambler.

Lool :D

Tak jak napisano wyżej, niedługo pożegnasz się z pokerem :D

Gwarantuję!!

Tygrys1985
PokerStrategist

Daje mu dwa dni.

macromia
PokerStrategist

Tygrys1985 napisał
Daje mu dwa dni.

xD I tak optymistyczny wariant ;)

Wejście smoka.

diablik7
PokerStrategist

Ja tez nie do konca trzymam sie BRM, tzn. do swojego bankrolla zaliczam rowniez pieniadze, ktore mam na koncie w banku, a ktore moge bez uronienia lzy wplacic w razie swinga.

ALE ZAGRAC SnG 109$???

Szaleniec albo 18-latek...

ebdul18
Elite Grinder

Diablik w Twojej metodzie nie ma nic złego prawie wszyscy tak robią ;). Jak ktoś ma już większego rola to trzymanie go na jednej platformie nie jest najlepszym pomysłem, nigdy nic nie wiadomo...