Przejdź do forum
Sunday PL +75 $

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Sunday PL +75 $

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
341 Wyświetlenia

9 miejsce w Sunday PL na pokerstars - 75$, zara wkleje maila jak przyjdzie

ale za to pręgierz na Qsypala, farci mu sie 2 dni, bo widziałem po satelitce ... :P
ja tu sie mecze zeby sie za dolca przedrzec przez te gromade napalonych "profesjonalistow" , a ten dominuje satelitke od poczatku do konca, dzis na docelowym evencie to samo... ja caly turniej zero sensownych kart ale jakos sie przedzieram, ten od poczatku do konca chip leader...
1 raz na krotko mnie wrzuca na jego stolik gdzie se chlopak betuje wszystko co sie da i owieczki pasuja , dostaje KQs na BB , ten z buttona mnie betuje 500, ja raise 1500 ale to chyba za slabo na kogos kto ma 30+ kafli vs moje 9, on call, cudowny flop ATT, zara po donk becie jestem zmuszony spasowac, i od razu mnie zabiera...super, wpadlem na jego stol dac mu 3 kafle i wrocic na wlasny ... kolejny raz sie spotykamy na final table, ja troche na tilcie ,bo chwile wczesniej KK nie moglem zebrac zadnej akcji bo byl bubble, QQ sie wbilem pod cudze AA (troche mnie to wnerwilo solidnie bo caly turniej nie mialem do tej pory zadnych premium pairs) i na FT jestem short a mialem juz 4ty stack turnieju...i tu A5s same foldy do mnie, mam ~~5 BB a juz bylo tez solidne ante, zara za mna Qsy z QQ w pierwszym rozdaniu....:P :P:P

(oczywiscie zartuje nie mam zadnej urazy do Qsego, bo nie widzialem poza tym jego gry i z pewnoscia nie byl to przypadek a umiejetnosci z pewnosci dobra gra stackiem, a mial czym operowac :P irytujace bylo natomiast ze mimo dobrej gry przez reszte turnieju w konfrontacji z Qsym bylem zawsze w idiotycznej sytuacji :P i malo optymistycznie przycielo mi 70% stacka gdy dostalem QQ tuz po bubble vs czyjes AA)

1 odpowiedź

Kumplowi z pokoju nie wypada nie pogratulować, zatem congratulations ! :]

A swoją drogą jak obserwowałem poczynania huchla i strukturę tego turnieju, chyba 1000 $ dolców wiecej gwarantowane niz suma wpisowych graczy , wiec jest troche lukru, moze to bylby lepszy turniej do promocji w stylu Atak na Sejf...
Blindy tam chyba rosly dosc powolnie, wiec totalne fishe niestety chyba nie mogly zabrnac za daleko. Może nawet 2-etapowa promocja, ze admini mogliby rozdać ciut więcej ticketow...ale do sobotniej satelitki. I moze w koncu kasa bylaby w zasiegu samych adminów :P