Uploaded with ImageShack.us
ktoś wie czy 888 organizowało podobne akcje wcześniej i jakie były zyski z takiej habety?
może jest na forum jakiś ekspert od wyścigów konnych?
Uploaded with ImageShack.us
ktoś wie czy 888 organizowało podobne akcje wcześniej i jakie były zyski z takiej habety?
może jest na forum jakiś ekspert od wyścigów konnych?
mam tymczasową przerwę od online, dzisiaj wróciłem tylko dlatego że do turka o szkapę zakwalifikowałem się znacznie wcześniej
zagrałem nawet challenge dzisiaj i nieźle byłem nabudowany, ale straszne turbo, odpadłem ok 50 miejsca, powalczę jak wrócę z DSO Malta, poczekaj z shipowaniem na mnie
Gratulacje... ale moglby mi ktos wytlumaczyc o co chodzi w tym turnieje ? Nie gram na 888 wiec pytam.
Z gory dzieki pozdro.
Hehe, gratki.
postrach, HTAndrzej5 jest współwłaścicielem konia wyścigowego jak dobrze rozumiem :D.
graty ♠_thumbsup:
fajny pakiecik Pan wygrał Sir ♠_cool: :
Each £3,000 prize package includes:
1. 5% share in the designated race horse trained and managed by Ralph
Beckett, inlcuding all race winning and disbursement fees.
2. Invitations to owners’ gatherings like the official horse naming meeting
at the fantastic luxury 5-star Westbury Hotel.
3. Stable visits to Ralph Beckett’s amazing training facility at Kimpton Down
in the Berkshire Countryside.
4. Exclusive access to owners’ areas at the races.
Access, invitations, visits... ale przelot to chyba samemu ... :/
Ale swoją drogą warto by się wybrać i zobaczyć swojego konia
Jeszcze raz gratuluję ♠_thumbsup:
Pobiłeś mój wygrany toster na łopatki
Masz udziały w koniu
No nie mogę
:D:D
Gratulacje wielkie
Napisane przez Mooris
ale przelot to chyba samemu ... :/
poczeka na pierwsze 5% z gonitwy wygranej przez chabetę i powinno starczyć na przelot ♠_smile:
(jeżeli nie chce inwestować w interes
)
Fajnie. Ciekawe jaki okres obejmuje ta wygrana tzn. jak długo ma się udział w zyskach i jak często taki koń będzie biegał. Niemniej fajna wygrana. PrOlli koń nie musi wygrać, płatnych jest kilka miejsc. Poza tym ciekawe jak się będzie nazywał, często mają śmieszne nazwy
Notabene najlepszy koń na płaskim torze w GB w tym roku wygrał do tej pory ca. 700k funtów
(na torach z przeszkodami lider ma sporo mniej bo raptem niecałe 40k). Ciekawe jaki to będzie koń ale jakby to był koń z czołówki to ładną kwotę można by zgarnąć
Jak chcesz andrzej to Ci mogę podesłać stronę gdzie sobie możesz sprawdzić staty koni, trenerów etc. Nie wiem czy tu można podać bo sporo reklam buków/ roomów na niej jest. Poza tym mogę dać Ci namiar na kogoś obeznanego w temacie z tym, że z innego forum ale pewnie mógłby odpowiedzieć na wiele Twoich pytań.