Przejdź do forum
1.5$ 18os. p* ( moż...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 1.5$ 18os. p* ( może ktoś chętny )

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
560 Wyświetlenia

Witam może jest ktoś chętny na podniesienie rękawicy i zagranie challangu powiedzmy 300 sng i kto większy profit ten winner, jeśli nikt się nie znajdzie od jutra zaczynam challange sam i będzie on polegał na wyciągnięciu roi powyżej 20%.

Pozdro.

5 odpowiedzi

chętnie podejmę się challangu. sam miałem startować z 18turbo za 1,5 i budować rolla. jeśli nadal aktualne odezwij się na priv lub gg szesc1790cztery6

300 sng to kwestia rungooda trochę

koval1990
PokerStrategist

Napisane przez magdaas
300 sng to kwestia rungooda trochę

wlasnie ... moze 1k sng ?

Liczone od tego miesiaca ?

odezwij sie na skype to cos ogarniemy :)

Fokz
Oldschool Grinder

I co wyszlo wam cos z tego? Jesli tak to nastepnym razem chetnie sie na co takiego pisze, jesli nie to moze jednak cos ogarniemy?

niestety nic nie wyszło. Zero kontaktu z kacperusem . Wznawiam temat. Ustalmy że gramy 1k sng 1,5 $ 18 osobowych od 15 października do końca listopada. Gracz o największym proficie zgarnia pulę która musimy ustalić. Np przelewacie po 15 lub 20 dolcow a ja je zamrażam lub ktoś inny postronny dla zwycięscy . Podałem swoje gg wyżej. Piszcie a ustalimy wszystko . Myślę że challange ma sens przynajmniej przy 3 graczach . Więc od dziś zbieram chętnych a w sobotę od godziny zero startujemy z challangem. Ustalimy regulamin który tu zamieścimy i każdy będzie musiał go akceptować. Więc kto chętny zapraszam do rozmowy priv. Pozdrawiam