Witam może jest ktoś chętny na podniesienie rękawicy i zagranie challangu powiedzmy 300 sng i kto większy profit ten winner, jeśli nikt się nie znajdzie od jutra zaczynam challange sam i będzie on polegał na wyciągnięciu roi powyżej 20%.
Pozdro.
Witam może jest ktoś chętny na podniesienie rękawicy i zagranie challangu powiedzmy 300 sng i kto większy profit ten winner, jeśli nikt się nie znajdzie od jutra zaczynam challange sam i będzie on polegał na wyciągnięciu roi powyżej 20%.
Pozdro.
chętnie podejmę się challangu. sam miałem startować z 18turbo za 1,5 i budować rolla. jeśli nadal aktualne odezwij się na priv lub gg szesc1790cztery6
Napisane przez magdaas
300 sng to kwestia rungooda trochę
wlasnie ... moze 1k sng ?
Liczone od tego miesiaca ?
odezwij sie na skype to cos ogarniemy
I co wyszlo wam cos z tego? Jesli tak to nastepnym razem chetnie sie na co takiego pisze, jesli nie to moze jednak cos ogarniemy?
niestety nic nie wyszło. Zero kontaktu z kacperusem . Wznawiam temat. Ustalmy że gramy 1k sng 1,5 $ 18 osobowych od 15 października do końca listopada. Gracz o największym proficie zgarnia pulę która musimy ustalić. Np przelewacie po 15 lub 20 dolcow a ja je zamrażam lub ktoś inny postronny dla zwycięscy . Podałem swoje gg wyżej. Piszcie a ustalimy wszystko . Myślę że challange ma sens przynajmniej przy 3 graczach . Więc od dziś zbieram chętnych a w sobotę od godziny zero startujemy z challangem. Ustalimy regulamin który tu zamieścimy i każdy będzie musiał go akceptować. Więc kto chętny zapraszam do rozmowy priv. Pozdrawiam