Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Siema

12 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
647 Wyświetlenia
Smokingbarrel
PokerStrategist

witam wszystkich

11 odpowiedzi
Mooris
PokerStrategist

Witamy Smokingbarrel

Świetnie, że zdecydowałeś się przedstawić (nawet tak krótko :)) - może jednak powiesz coś więcej o sobie, gdzie grasz, jakie stawki - może będziemy mogli coś podpowiedzieć/polecić.

Pozdrawiam

Napisane przez Mooris
Witamy Smokingbarrel

Świetnie, że zdecydowałeś się przedstawić (nawet tak krótko :)) - może jednak powiesz coś więcej o sobie, gdzie grasz, jakie stawki - może będziemy mogli coś podpowiedzieć/polecić.

Pozdrawiam

Mooris musiał skopiować nick, bo by go nie napisał :D

Witam :D

Smokingbarrel Autor wątku
Smokingbarrel
PokerStrategist

No więc tak w pokera już trochę gram, ale bez większych sukcesów, udało mi się shortstackiem dobić 80$ od zera ale zmienili mi na Everest minimalny BI. Teraz postanowiłem wziąć się na poważnie, dostałem od brata konto na Party z 20 dolarami no i jestem coraz bliżej dojścia do NL5, konto było podpisane pod inny affilate bo swój kapitał na PS już zmarnotrawiłem jak większość :P. Po zdobyciu tych długo oczekiwanych 100 dolców mam zamiar przenieść się na Pokerstars i podpiąć konto pod pokerstrategy zeby miec dostęp do filmików i artów. Czy może lepiej wybrać jakiś inny room?

Prywatnie mam na imie Daniel aka dynio, studiuje w trójmieście.

A nick z mojego ulubionego filmu :)

Cześć Daniel,

również witam Cię serdecznie na forum i zapraszam do szperania po nim. Jest ono pełne niespodzianek i ukrytej wiedzy. Nic tylko czerpać.

Zastanawia mnie, dlaczego skończyłeś swoją karierę na Everest Poker. Przecież te 80$ wystarczyłyby, aby grać nl5. Poziom nie jest tam oszałamiający, a skoro sam stwierdziłeś, że pora wziąć się za naukę, to z takim kapitałem mogłeś zacząć BSS.
W każdym razie życzę Ci sukcesów na PartyPoker i szybkiego wypełnienia Twoich planów, abyś jak najszybciej mógł zarejestrować się na PokerStars i zdobywając StrategyPoints korzystać z naszych materiałów edukacyjnych.

Jeśli grasz nl fr, to na pewno przydadzą Ci się produkcje naszego trenera rusher88:
- NL FR - teoria microlimits,
- Jak skruszyć kamień?
Obie serie traktują temat szybkiego przebrnięcia przez microlimity. Nasz trener daje znakomite wskazówki oraz popiera je przykładami. Serdecznie polecam.

Jeśli będziesz miał pytania, pisz śmiało.

Pozdrawiam,
dohpaZ

Hej Daniel,

Ja również witam serdecznie, cieszę się, że postanowiłeś dołączyć do naszej społeczności.

Pozdrawiam i życzę sameych sukcesów.

Mooris
PokerStrategist

Napisane przez dooger84

Napisane przez Mooris
Witamy Smokingbarrel

Pozdrawiam

Mooris musiał skopiować nick, bo by go nie napisał :D

Witam :D

?

Nie bardzo rozumiem :) - aaa zapewne chodzi Ci o zabawę co masz pod ctrl+v ;)

Zawsze lepiej skopiować i się nie pomylić :)

P.S

Daniel - powodzenia w grze _thumbsup:

Head Admin
Marta
Poker Player

Witaj Daniel aka dynio :)

Miło widzieć, że nasza społeczność się powiększa. Zaglądaj często na forum, tutaj znajdziesz odpowiedzi na większość pytań, które pewnie z czasem się pojawią.

Zapraszam też do kontaktu z supportem (zakładka "Pomoc") i pozdrawiam serdecznie!

Smokingbarrel
PokerStrategist

@dohpaz:

Przeszedłem z SSS na BSS już na NL5, ale bankroll tylko topniał stwierdziłem, że to nie dla mnie i przeniosłem się na SnG, bankroll również topniał przy zostało mi 30$ które po prostu wypłaciłem.

Wielkie dzięki wszystkim za miłe przywitanie, na pewno będę korzystał z oferty szkoleniowej jaką oferuje PS.

To co teraz grywasz na PartyPoker? SnG? Bo ja już cały zgłupiałem :(

Smokingbarrel
PokerStrategist

Teraz BSS już na 100% i tego się trzymam narazie FR bo na tych limitach SH nie ma, a potem zobaczymy co mi się bardziej będzię podobało myślę, że już przy FR zostanę :) mój bankroll już urósł do 75$ więc liczę na szybką przeprowadzkę na starsy i przypisanie konta do pokerstrategy :)

To trzymam za słowo i dla porządku zapodam Ci link, z którego możesz się zarejestrować, aby Twoje konto na 100% zostało przypisane do nas.
Jak kiedyś będziesz przeglądał swój wątek powitalny, to będzie jak znalazł.

Więcej szczegółów, co i jak musisz zrobić, znajdziesz na stronie Poker Roomy->PokerStars.

Pozdrawiam i życzę sukcesów.