Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wejście smoka !

47 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
1,793 Wyświetlenia
macromia
PokerStrategist

Tak, "smok" macromia wkracza do akcji ;)

Jak napisałem, tak robię. Z popiołów niczym feniks powstaje mój blog. Cel zapewne już znacie, a jeśli nie to prosze:

Takie coś wywiesiłem sobie na monitorze :P (trochę niewyraźnie tutaj widać, ale chyba da się przeczytać)

Dzisiaj będę "młócił" SSS, przynajmniej na początku. Na chwilę obecną mam do dyspozycji 35,84 dolara, więc jeszcze trochę brakuje do początkowych 50$, ale zaraz ponadrabiam. Życzcie mi szczęścia !

46 odpowiedzi
Gomez224
PokerStrategist

Witaj

Plan ambitny ;) ja w 16 dni z 50$ na everku doszedłem do 256$ (uwolniony bonus + kasa za freerolle + z gry sss i bss). Z tego co pisałem jesteś już doświadczonym graczem ale mimo wszystko zachęcam do zamieszczania rozdań na forum ;) i co jakiś czas wpadaj na treningi prowadzone przez magica ;)

Pozdrawiam i powodzenia

macromia Autor wątku
macromia
PokerStrategist

Plan jest ambitny, bo taki powinien być :D Jasne, że będę wklejał ręce i przychodził na treningi, choć nie wiem czy dzisiaj przyjdę, zobaczę ile punktów ugram do 19 ;)

Będę się bacznie przyglądał Twoim wyczynom, bo jestem bardzo ciekawy. Ile zamierzasz grać dziennie (godzin, rąk)?

macromia Autor wątku
macromia
PokerStrategist

Będę grał ile będę mógł, bo chcę w miarę szybko odbudować dawny kapitał ;) Dzisiaj na przykład gram do północy z małymi przerwami. Czyli koło 8 godzin. Ale na przykład jutro już nie mam tyle czasu, bo lecę na zajęcia :D Mam nadzieję, że wyjdzie średnia > 6 godzin dziennie. Nie wiem ile to będzie rąk, gram na razie na 4 stołach, żeby sobie przypomnieć co i jak, ale pewnie z czasem dojdę do 9 stołów, więc wtedy będzie sporo rąk :P

macromia moze jakis mały side bet? :P Ja stawiam 100$ ze nie osiągniesz celu

macromia Autor wątku
macromia
PokerStrategist

Jesteś dla mnie tylko nędznym niedowiarkiem, nie chce Cię okradać z pieniędzy, skoro wiem, że cel osiągnę :P :P A tak serio to nawet nie myślę o porażce, więc nie wprowadzaj złych prądów do tematu ;) Grunt to wiara w siebie.

macromia Autor wątku
macromia
PokerStrategist

Known players:
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;MP2$10,00:02/50/0/-/-/-/-/-;BU$1,05:07/71/57/0,5/75/-/-/33;[/tg]
0,05/0,1 No-Limit Hold'em (9 handed)
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy Elephant 0.65 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is UTG2 with Q♥, Q♣. MP2 posts a blind of $0,10.
UTG1 folds, Hero raises to $0,50, 4 folds, BU raises to $0,90, 2 folds, Hero raises to $2,50 (All-In), BU calls $0,15 (All-In).

Flop: ($3,80) T♠, A♥, Q♠
Turn: ($3,80) Q♦
River: ($3,80) 8♠ (2 players)

Final Pot: $3,80

Results follow (highlight to see):
Hero shows four of a kind, queens (Qh Qc)
BU shows two pairs, aces and queens (Ac 7c)

Hero wins with four of a kind, queens (Qh Qc)

Takie rozdania to moge grać ;)

Bziku
PokerStrategist

gdy zaczynalem swoja przygode z tym forum rok temu, Ty juz tu siedziales zadomowiony i mozna powiedziec, ze rzadziles;)

to ze osiagniesz 1k$ to raczej pewniak, pytanie tylko czy w 2 tygodnie czy krocej?;) GL

macromia Autor wątku
macromia
PokerStrategist

No i to są dobre komenty :P Takie słowa naprawdę pomagają, dzięki :D

murkins
Elite Grinder

lukasz728 napisał
macromia moze jakis mały side bet? :P Ja stawiam 100$ ze nie osiągniesz celu

ja też ja też :D

Gomez224
PokerStrategist

Witaj

Rozdanie super i tylko takich Ci życzę ;) Ale wiesz że majac 25BB lub więcej zalecane jest granie KK+ a jeśli czujesz się na siłach to jeszcze AK i QQ ale tylko z pozycji ;) hehe :)

Pozdrawiam

macromia Autor wątku
macromia
PokerStrategist

To było ledwie 25 BB, więc przycisnąłem, zawsze tak gram :P No chyba, że mam wyjątkowego "rock'a" za przeciwnika.

Suseel
Oldschool Grinder

Widze wielki powrot mistrza :D heh na pewno w niedlugim czasie Twoj blog bedzie w scislym top tego forum , oczywiscie przede wszystkim przez osiagane wyniki ! :) pozdrawiam

Siema macromia,

jestem z Tobą! ;)

Pozdrawiam

macromia Autor wątku
macromia
PokerStrategist

simoo napisał
Siema macromia,

jestem z Tobą! ;)

Pozdrawiam

No to teraz niczego się już nie obawiam :P Skoro mistrz mnie wspiera, nic więcej mi nie trzeba :D

Guma33
PokerStrategist

Gratuluje powrotu i trzymam kciuki za udany start, bo potem to juz z górki :)! Z niecierpliwością chyba wszyscy czekają na pierwsze wieści o rosnącym bankrolu! Powodzenia

Olorion
BlackMember

macromia napisał
To było ledwie 25 BB, więc przycisnąłem, zawsze tak gram :P No chyba, że mam wyjątkowego "rock'a" za przeciwnika.

bo 25BB to przeciez prawie 24BB :)

kfas
Elite Grinder

macromia napisał
Będę grał ile będę mógł, bo chcę w miarę szybko odbudować dawny kapitał ;)

Wlasnie, na jakich stawkach i co grales przed przerwa ?

Playmoney, stawki 500/1000 na PokerKings.

Pozdrawiam