Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wejście smoka !

47 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
1,792 Wyświetlenia
Pyszu
Oldschool Grinder

Dokładnie to e same odczucia :)
Z ciekawością przeczytałbym, że są wyniki na SSS. Niestety prawo jest proste. Nie ma wyników nie ma postów. Też jestem pokerzystą starszej daty i spora przerwa trochę zmieniła mój pogląd na pokera. Myślałem, że jak wcześniej były wyniki, teraz grając tak samo będą takie same wyniki.
Wracam po przerwie gram gram gram a tu zonk ;)

Obym się mylił.

macromia Autor wątku
macromia
PokerStrategist

OK, no to teraz post po miesiącu i wypadałoby się wytłumaczyć z kolejnej nieobecności xD Jak wiecie, macromia dużo gada mało robi, wejście smoka było jak zwykle niewypałem, miałem już chyba 3 powroty, z których żaden nie wypalił ;) Nie mam rzecz jasna nic na wytłumaczenie się, zdam tylko raport z misji, która oczywiście nie wypaliła, zamiast 1k$ udało mi się wtedy uzbierać przez ten czas troszkę ponad 200$, czyli do celu było daleko %-) Jednak to nie był taki zły wynik, tylko, że święta, święta, nowy rok i kasa poszła z dymem ;) Zaczynam po raz 6867023065067 od nowa, teraz przede wszystkim bez czasowych celów, typu zarób 50 dolców do niedzieli. Po prostu kolejnym celem jest następny limit, a czas na jego osiągnięcie, to tzw. "ASAP". Mam zamiar grać teraz trochę inaczej, nie głupimi blokami typu 6 godzin z rzędu, ale ustalone z góry wartości, np. 3 godziny dziennie, w uzgodnionych odstępach. Po każdej sesji, będę wrzucał interesujące handy na forum, próbując analizować swą grę. Na chwilę obecną mój bankroll wynosi: 12.08$. Będę grał TYLKO FL, aktualnie 0.05/0.1$ Każdy dzień zakończę podsumowaniem. Mam nadzieję, że wytrwam w tym wszystkim ;) Tym razem życzcie mi NIE wysokich wygranych, NIE dużo szczęścia, NIE dobrych kart, ale przede wszystkim WYTRWAŁOŚCI i ZADOWOLENIA z pokera :D Na koniec powiem, że zdaję sobie sprawę, że pojawiam się i znikam, jak jakiś debil xD , dlatego nie chcę tutaj dawać durnowatych obietnic: "teraz już naprawdę powrócę" itd. tylko zabieram się za granie :P Rączki z dzisiejszej sesji właśnie zaczynają napływać na forum ;)

STAN KONTA: 12.08$
LIMIT: 0.05/0.1$
NAJBLIŻSZY CEL: 50$ ---> 0.1/0.2$

P.S. Zrobiliście mi 3 strony bloga, a nie ma tak naprawdę jeszcze żadnego wpisu xD Jak zwykle simoo-spamer ;)

macromia Autor wątku
macromia
PokerStrategist

No to pierwszy wpis z podsumowaniem:

Liczba sesji: 2
Liczba rąk: 484 + 199 = 683 ręce
Zysk: 7.45 + 4.33 = 11.78$
BB/100: 39.79 + 43.52 = 34.49
STAN KONTA: 23.86$
LIMIT: 0.05/0.1$
NAJBLIŻSZY CEL: 50$ ---> 0.1/0.2$

Dzisiejszy dzień był naprawdę niezły :D