Witam Was moi drodzy bardzo serdecznie być może nie typowo. Aczkolwiek od klasyki warto podróż zacząć. Witam Was na moim blogu - rzeczy której powiem szczerze, nie planowałem założyć. Jednak w pewnym momencie kiedy po 80 dniach od poznania czegoś takiego jak Poker w odmianie Texas Holdem i PS. Kiedy to po 80 dniach zdobyłem oznaczenie platyny uznałem że albo chce iść dalej albo kończymy całą zabawę.
W tym momencie oczywiste stało sie założenie miejsca gdzie uformalizuję z Waszą pomocą nieco grę cele i zamierzenia. Gdzie być może ktoś znajdzie inspiracje poza mną.
I tym sposobem powstało coś co będzie jaskinią przemyśleń dla celów a i później miłym miejscem retrospekcji.
Zapomniał bym o jednym blog powstał jeszcze z jednego powodu - poprostu w dupe dostałem.
początek listopada 80 $
4 dni temu 560 $
dzisiaj 250 $
Co się stało ? Mocny atak na 1/2 SH ;-) Trochu nie udany.
"pokochaj upadki - każdy z nich czyni Cię mocniejszym"
Lecimy z celami mam nadzieję że pomożecie mi w realizacji
BR pod koniec grudnia 2000$*
Diament w grudniu na PS* - ponoć koszulkę dajecie - było by to fajne na święta
Wejście na 1/2 SH FL na stałe*
BR 260 $ stan na 22.11.2008
Limit 0.5/1 SH Titan
Pytanie do was czy lepiej dojść do 600 $ na limicie 0.5/1 i zacząć wyrabiać w grudniu pieniądze z bonusów depozytowych na platformach czy może zaatakować 1/2 raz jeszcze i jak się nauczę tam dobrze grać przelecieć po bonusach ?
*autor właśnie kończąc tą notkę zdał sobie sprawę że właśnie publicznie się do czegoś zobowiązał i generalnie ma przesrane - bo musi to zrobić - ale zawsze był niespełna rozumu