Przejdź do forum
Hej hej! tu Sąsiadk...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Hej hej! tu Sąsiadka wita wszsytkich!

7 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
764 Wyświetlenia

W pokera gram od niedawna - do tej pory głównie na żywo. Bakcyla zaszczepił mi mój narzeczony, który uczy mnie o co w tym wszystkim chodzi:) Do tej pory grałam głównie na żywo ze znajomymi narzeczonego - trochę bałam się gry onlajn ze względu na obowiązujące prawo :) No ale bez ryzyka nie ma zabawy więc jestem ;)
Gram na FT i w ciągu niespełna tygodnia udało mi się prawie potroić kapitał startowy - dwa wysokie miejsca w rush'u OD za 1$ (raz pierwsze a przed chwilą trzecie:) dodatkowo gram cashe - probowałam grę full ring ale chyba zdecydowanie bardziej wolę 6handed - dużo więcej akcji :) w cashu póki co bilans mniej więcej na 0 - głównie przez dwie sesje w których coolery poganiały suckouty (a może po prosu overplayowalam KK ;)
Liczę, że dzięki temu że stałam się częścią tej wspaniałej społeczności w końcu nauczę się grać w pokera i z :f_confused: zmienię się w _evil: a takie sukcesy jak w ostatnich dniach będą standardem:)
Pozdrawiam wszystkich gorącą
S.

6 odpowiedzi
Castro080
Oldschool Grinder

witam i życzę powodzenia w grze
:f_thumbsup:

Nomedes
PokerStrategist

czesc somsiadka, jak juz sie hajtniesz z narzeczonym to daj znac :D

aha no i standard:
czytaj artykuly, wstawiaj rece do dzialu oceny rak, ogladaj filmiki szkoleniowe i chodz na treningi :f_thumbsup:

Cześć sasiadka,

bardzo mi miło, że mogę Cię powitać na forum w imieniu zespołu PokerStrategy.com. Mam nadzieję, że zagościsz tutaj na dłużej i będziesz aktywną użytkowniczką na naszym forum.

Pamiętaj, że najważniejsza jest wytrwałość i systematyczna nauka. Spoczywanie na laurach zawsze kończy się źle, więc pracuj regularnie nad swoją grą, abyś już wkrótce mogła pochwalić się sukcesami.

Pozdrawiam,
dohpaZ

Hej sasiadka.

W imieniu miłościwie panujących administratorów - witam na PokerStrategy.com.

Mam nadzieję, że będziesz aktywnie uczestniczyć w życiu naszego forum i tym samym przyczynisz się popularyzacji pokera wśród kobiet :)

Witamy!

Witam sąsiadkę :)

(nie spodziewałem się że trafi tu moja sąsiadka ?( )

życzę powodzenia przy stolikach i w poprawianiu umiejętności pokerowych :) ponadto zachęcam do aktywnego udziałuy na forum

Pozdrawiam