Przejdź do forum
Pomocna ściąga do g...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pomocna ściąga do gry strategią shortstack !

25 Posty
18 Użytkownicy
0 Reakcje
6,661 Wyświetlenia
macromia

Jak już zapewne widzieliście, nasz utalentowany użytkownik axeld333 stworzył dla nas bardzo użyteczną ściągę do gry strategią shortstack. Dokument skonstruowany został w formacie .pdf i można go zobaczyć oraz pobrać stąd:

http://web.iq.pl/p/sss.pdf

Jest to na pewno bardzo przydatne dla początkujących graczy, ale jak jest tam wyraźnie napisane, ściąga nie zwalnia was od przeczytania artykułów!

Wielkie dzięki axeld333 !

24 odpowiedzi

WTF? To to jest SSS? I tylko tyle? Chyba zrezygnuję z FixedLimit i zacznę czesać po kilkanaście stołów SSS. Toż to banalnie proste.
Dobra robota axeld333.
Pozdrawiam.

Grande szacunek dla axeld333 ! :)

macromia Autor wątku
macromia

Uspokój się, poczytaj artykuły i zacznij grać sobie SSS :P A tak BTW to możesz grać i SSS i Fixed Limit :D

mrozny

very good work axeld333!
moge teraz wyrzucic moje male karteczki z sciaga do sss :)

ja wyrabiam bonus na ipoker (titan itp) i gram sss na 16 stolach :) bo myslec nie trzeba a punkty leca

Original od macromia
Jak już zapewne widzieliście, nasz utalentowany użytkownik axeld333

Dzięki za miłe słowa w moim kierunku, ale z tym "utalentowanym" to trochę przesada. Robię takie rzeczy zawodowo od 13 lat (grafik komputerowy), wiec to dla mnie rutyna.

Pozdrawiam i życzę wszystkim sukcesów w SSS
Adam

macromia Autor wątku
macromia

No, ale talent do tego w takim razie posiadasz :P Nie uważam, żeby to słowo było w tym wypadku nadużyciem :D

No ładnie, sam się długo męczyłem, żeby coś takiego stworzyć, a tu się okazuje, że wystarczyło wejść na forum, dzięki :D.

macromia Autor wątku
macromia

Pewnie, na forum zawsze i wszędzie znajdziesz wszystko co jest potrzebne do gry w pokera :P

Original od Mimz
ja wyrabiam bonus na ipoker (titan itp) i gram sss na 16 stolach :) bo myslec nie trzeba a punkty leca

I między innymi z tego powodu nie gram short stackiem ,dla mnie to gra za bardzo mechaniczna i trochę bezduszna ,poza tym dla kogoś kto lubi oglądać flop-a i grać suited connectors odpada , lets gamble pozdrowionka

Original od begiet26
oglądać flop-a i grać suited connectors odpada , lets gamble pozdrowionka

przy suited conectors chyba lepiej grac "lets calclate our odds" a nie "lets gamble" :)

ups, chyba strona z ściągą nie działa...
ps. już nic, mój błąd

Original od hdr13
ups, chyba strona z ściągą nie działa...
ps. już nic, mój błąd

:)

Original od axeld333

Original od begiet26
oglądać flop-a i grać suited connectors odpada , lets gamble pozdrowionka

przy suited conectors chyba lepiej grac "lets calclate our odds" a nie "lets gamble" :)

:) :) :) Lets calculate them

Dobra robota. Ściąga przyda sie na pewno !!!

phonik

axeld333: Wielkie dzieki, znakomita pomoc naukowa.
Czy bedzie jakis update tej sciagi, bo widze ze troche zmienily sie zasady SSS? ;)

pozdr

marcinshark

zajebista sprawa
wielkie dzięki

asder123

Jestem tego zdania co phonik, Zasady sie nieco zmieniły, poprosze o update;)

Witam! Jestem nowy i dopiero uczę się grać w pokera dzisiaj w nocy quiz zdałem bez problemu i mam pytanie odnośnie tej ściągi.

1) Ta ściąga jest do grania po flopie czyli gdy otrzymamy już 3 karty wspólne ?
2) O co chodzi z tymi pojęciami: byliśmy agresorami oraz darmowa gra z BB ?
3) Co to jest C-Bet ?
4) Mógłby mi ktoś wytłumaczyć znaczenie wierszy w pierwszej kolumnie tabelki Reakcja na przebicia za nami ?

P.S. Co do SSS to trzeba strasznie długo czekać aż trafią się odpowiednie karty :/