taka piekna wyspa
gdyby nie te podatki to w jeden dzien bym sie z UK do malty przeniosl
Napisane przez Countit
taka piekna wyspagdyby nie te podatki to w jeden dzien bym sie z UK do malty przeniosl
![]()
no ja w UK byłem i wolę te podatki tutaj jak tą pogodę tam
a jak masz ochotę to wpadaj na grilla i mecz jutro
Może ktoś jest zainteresowany spędzeniem października na Malcie? Mamy z Kopolandem wynajęte mieszkanie do początku listopada, ale Kopo wyjeżdża miesiąc wcześniej, więc jego pokój będzie wolny. To dwupiętrowy penthouse z dwoma dużymi tarasami (widok na zatokę Spinola Bay), położony w samym centrum St. Julians. Sypialnie są dwie, w jednej mieszkam ja z dziewczyną, druga na październik do wynajęcia. Koszt - 680 eu z internetem i opłatami. W razie pytań zapraszam na Skype'a: gramgrubo.
Witam wszystkich ♠_cool:
Po raz kolejny poszukujemy osoby chętnej do zamieszkanie w naszej chatce pokerowej :sdrink W wyniku nie przewidzianej sytuacji zwolnił nam się jeden pokój.
Pokój ma dwa pojedyncze łózka, wiec teoretycznie mogą nawet dwie osoby przylecieć.
Pokój jest do wzięcia od zaraz. Na Malcie zostajemy do końca października na pewno, maksymalnie do końca listopada.
Chętnych zapraszam na priv
Uploaded with ImageShack.us
Mam nadzieje, że teraz się bardziej podoba
Na zdjęciu macie: pokoju, widok z okna(widać kawałek morza
) , dwie łazienki, dwa zdjęcia salonu i jedno kuchni.
Cena za pokój to 250€ z internetem i rachunkami.
W mieszkaniu mieszkam ja i Ringo, dlatego najlepiej jak by zgłosił się ktoś grający MTT, ale oczywiście inne odmiany pokera też są mile widziane.
Miejscowość w której mieszkamy nazywa się Bugibba, jest to dość popularna miejscowość turystyczna.
Jak by ktoś miał jakiś pytania zapraszam na priv ♠_thumbsup:
Kreskk odpada z mieszkania? WTF?
Ja ostatnio trochę rozmyślam nad zmianą lokum, ale ten pokój jest straszny!
Napisane przez BasiaEwaRec
Kreskk odpada z mieszkania? WTF?
Ja ostatnio trochę rozmyślam nad zmianą lokum, ale ten pokój jest straszny!![]()
+1 k k
jak sie szipuje turki 10$ ladies to easy life . ps jestem twoim fanem, zamowie koszulki na allegro z podobiznom.
mieszkanie jest spoko, nie widac tego na zdjeciach ale jest zajebiscie duzy taras
blisko na plaze, na silownie, do sklepow, na dworzec autobusowy
ringo i kanar spoko goscie
wiec pakowac sie i wpadac na malte
Napisane przez sz3sz
mieszkanie jest spoko, nie widac tego na zdjeciach ale jest zajebiscie duzy taras
blisko na plaze, na silownie, do sklepow, na dworzec autobusowy
ringo i kanar spoko gosciewiec pakowac sie i wpadac na malte
a ja mogę tylko żałować że nie mam możliwości tam teraz wrócić...
do zoba przy stołach.
Napisane przez jaworlegia
elo, znaleźliście już kogoś?mam parę pytań na priva, dodaj mnie do znajomych
Zaproszenie przyjęte. ♠_thumbsup:
Mam pytanko do Maltańczyków
Jak wygląda kwestia dostępu do netu w mieście, knajpkach itp? Są jakieś free wifi? Ewentualnie jak to kosztowo wygląda?
Jutro startuję na tygodniowy urlop nurkowy i nie wiem czy brać kompa...
Z góry dzięki za info.
w większości knajp jest free wifi zone, aczkolwiek jak jedziesz na tydzień nurkowania to czy będziesz miał czas na kompa?
Po nurkach knajpka, szamanko, napoje dekompresyjne i obróbka fotek spod wody
Dzięki za info
co tam u Was chłopaki? nadal na Malcie? czy wracacie/wróciliście na zime? w sumie nie taka zła opcja ta Malta... może się sam wybiorę...