Przejdź do forum
„Marzenia sie nie s...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

„Marzenia sie nie spełniają, marzenia się spełnia!" więc czas ruszyć dupę.

50 Posty
7 Użytkownicy
6 Reakcje
2,322 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Update 15

Ilość rozegranych rąk/turniejów: SNG=460, MTT= 150
Typ gier: SnG/MTT
Zysk/strata: +677$
Aktualny bankroll: 2080$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 15

Zmieniłem trochę plany i zamiast 6max'ów pograłem więcej MTT bo miałem sporo czasu w tym tygodniu na to. Zmiana wyszła całkiem na dobre, co widać po zysku :profit:.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Podsumowanie celów:
-900rozegranych 6max ht - 767 (trochę zabrakło, miałem sporo wolnych dni i wolałem przeznaczyć to na gre MTT dlatego mniej rozegranych 6max a więcej MTT),
-80 rozegranych MTT - 353 (w tym 43 satelity),
-4x analiza spotów w 6maxHT + 2x analiza MTT, - zrobiłem 3xanalize 6max i raz MTT,

Jutro rozpisze sobie cele na sierpień a te będą już ambitniejsze niż w lipcu.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Kolejny miesiąc kolejne cele.
-2000 rozegranych 6max ht,
-300 rozegranych MTT,
-4x analiza spotów w 6maxHT + 2x analiza MTT,

Myślę że w tym miesiącu będzie sporo gierki, zaczynam od dzisiaj. Mam nadzieje że będzie tez sporo shipów :D a bankroll będzie rosnąć w siłę!

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Update 16

Ilość rozegranych rąk/turniejów: SNG=304, MTT= 371
Zysk/strata: +90$
Aktualny bankroll: 2170$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 16

Od kilku dni szwankuje mi PT4 i turnieje z ostatniego tygodnia zliczam na podstawie prolabsa.
Będę starał się wprowadzać w najbliższych tygodniach takie urozmaicenia jak problematyczne rozdania, wykresy itp. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

W ustawieniach PokerTrackera możesz zmienić sobie granicę danego dnia. Ja wszystkie gry, które rozegrałem przed 6 albo 8 zliczam do dnia poprzedniego. Configure -> Reporting Options -> i coś z dniem, już nie pamiętam dokładnie.

Zagrałeś w zeszłym tygodniu 371 MTT i 304 SnG. Ile stołów grasz na raz?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

PT4 wgl nie zbierał mi rąk, nie zliczał turniejów, więc wg programu zagrałem kilkanaście turków ;D
SnG gram 6-9 stolików. MTT staram sie nie grać więcej niż 20. Taka duża liczba MTT bierze sie z tego że gram sporo satelitek.

Ostatnie dni to dość sporo problemów z komputerem, z PT4 i kilka nieprzyjemnych rozdań w decydującej fazie turniejów. Roll trochę się skurczył, ale jutro od rana będe grał więc trzeba będzie jakiś ship zaliczyć ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Update 17

Ilość rozegranych rąk/turniejów: SNG=90, MTT= 169
Zysk/strata: -342$
Aktualny bankroll: 1828$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 17

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Update 18

Ilość rozegranych rąk/turniejów: SNG=304, MTT= 283
Zysk/strata: -201$
Aktualny bankroll: 1627$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 18

Kolejny update trochę spóźniony. Sorki za to.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Zbieram raporty we wtorek ok 12-15, czasem jak coś mi wypadnie to robię to wieczorem. Nic się nie stało. Raporty wstawiasz dla siebie, a nie dla mnie ;)

Kiedy zielona cyfra będzie przy zysku/stracie :thinking:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Cześć, z pewnych przyczyn zawieszam tego bloga. Będę grał dalej, ale jeśli za jakiś czas znów wrócę do pisania o mojej grze/efektach itd to chciałbym żeby było to robione na 100% a nie tak jak teraz robiłem, same suche fakty, żadnej analizy rozdań, rozpisywania sie na rożne tematy pokerowe, dyskusje. Powodzenia (wszystkim którzy to czytali) przy stołach pokerowych i nie tylko ;)

Odpowiedz
Cytat