Przejdź do forum
Pamiętnik vol .2 NL...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pamiętnik vol .2 NL1k hu!

281 Posty
81 Użytkownicy
1 Reakcje
22.5 K Wyświetlenia
ToNieJaBylemEwa

Czas na drugi pamiętnik, czemu nie kontynuuje poprzedniego bloga(link do pierwszego bloga?
Ten blog będzie w innym klimacie niż "młody, piękny, najebany", nie będzie już tu zapowiedzi sesji 24 godzinnej na b-powerze z biedronki żeby zarobić kasę na czynsz i wykupienie telefonu z lombardu, chociaż taką mam nadzieję : ) chociaż w pewnym sensie to były piękne czasy, które jak było widać po liczbie wyświetleń i postów bardzo wam się spodobały, chyba przebiłem nawet krzysztofa nauczyciela w-fu <3

Co będzie na tym blogu?
Pewnie jak na poprzednim, będzie to w pewnym sensie mój pamiętnik, co jakiś czas jakieś ręce, wykresy, relacja jak najebany znalazłem się w Mediolanie, albo to, że nudziło mi się o 4 w nocy i postanowiłem jechać do Pragi..

Co teraz u mnie się dzieję?
Skończyłem stejka, staram się grać nl200 hu, przede mną pierwszy w życiu priv coaching za 650$ za 3h i to ze zniżką, coachuje + stakuje jedna osobę na nl50 hu zoom i jak na razie robi mi ładny proficik(16.5k hands 1850$ profitu) prawdopodobnie dzisiaj zaczynam coachowac + stakowac drugą osobę.

Na koniec, jako, że lubię zjebane obrazki to łapcie:

KURZATVVARZ DLA POKERSTRATEDZY DAT KAM

Odpowiedz
Cytat
280 odpowiedzi
zuczek92
Spoiler

Ale z drugiej strony zabił też człowieka, który zabił Hitlera :thinking:

Odpowiedz
Cytat

Pomysł na ogar bloga jak najbardziej spoko, ale zaczynać go takim obrazkiem :why:

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa Autor wątku
ToNieJaBylemEwa

Napisane przez elmin1337
Pomysł na ogar bloga jak najbardziej spoko, ale zaczynać go takim obrazkiem :why:

Są gusta i guściki, ja lubię takie obrazki : )

Pierwsza mini sesja od założenia bloga spoko, zmieniam swój styl gry na "smallballa" więc jest też trochę w stylu

ale jak na razie wychodzi przyjemnie i wydaję mi się, że to dobra zmiana, bo widzę, że o wiele lepiej teraz wyglądają moje staty c-bet flop/turn/river w single raise potach jak i w 3-bet potach i jestem jeszcze zadowolony z faktu, że dzisiaj na dobrego rega(steal 100 open 2,5bb) grałem vpip 86 a 3-bet 17

Jadę właśnie zacząć coaching+staking z 2 osobą, tutaj macie wyniki 1 osoby

a na koniec zjebany obrazek

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa

z nowym uczniem nie wyszło i nie pograliśmy, bo hm2 importował ręce strasznie wolno i nie dało się grac hu, ostatnio jak grał tydzień temu to było bez lipy, próbowaliśmy to naprawić 2h, ale dupa, poddaliśmy się, bacik i jedyne co wywnioskowaliśmy to format, że może jakieś wirusy załapał

jako, że w tym roku mam już prawie wygrane tyle pre rb co w poprzednim roku pre rb, to parcie na vodke mam niemiłosierną, więc dzisiaj było tak : )

tym razem na koniec zamiast zjebanego obrazka, piękna historia

szczera prawda!

edit: a jednak na koniec jeszcze dojebiemy:

Odpowiedz
Cytat

Kultowa piosenka, dobra kolejka szotów, teraz to ja rozumiem :milord:

Na wolne działanie HMa najprostszy jest zawsze standardowy format c:
Zwłaszcza jak ktoś ma kilkuletniego kompa.

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa

Napisane przez elmin1337
Kultowa piosenka, dobra kolejka szotów, teraz to ja rozumiem :milord:

Na wolne działanie HMa najprostszy jest zawsze standardowy format c:
Zwłaszcza jak ktoś ma kilkuletniego kompa.

chodzi o to, ze manager tak jakby działał szybko, zmienianie zakładek itp, ale wolno importował ręce

Odpowiedz
Cytat
sondi007

kropa

Odpowiedz
Cytat
Hookah17

Ja w sumie jestem zainteresowany coachingiem u Ciebie, Panie Master Of Heads Up :milord:

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa

Napisane przez Hookah17
Ja w sumie jestem zainteresowany coachingiem u Ciebie, Panie Master Of Heads Up :milord:

nie coachuje kamil ; d tylko coaching + staking ; p i bedac szczery tobie to sie nie oplaca ; d

dzisiaj jak na razie tak, na początku wydawało mi się, że już wczorajsza vodeczka na mnie nie działa, ale jednak przy -1k stwierdziłem, że mało co myślę i tylko klikam, wiec quitnalem, zjadłem coś, przerwa 30 min i jazda z innymi regami : )

jeszcze w nocy coś postaram się popykać

Odpowiedz
Cytat
Szp4Q

kropa

Odpowiedz
Cytat
Ein89

kropa

Odpowiedz
Cytat
McBurak

glglgl, keep up degening ;d

btw ciekaw jestem jak ci pojdzie zmiana stylu gry w kierunku troche bardziej tight, tez to przechodzilem jakis czas temu i w sumie na wr za bardzo nie wplynelo, tylko smutno jak juz ta czerwona nie leci tak prosto do gory ;)

Odpowiedz
Cytat

Będe sledził :pcuser: gl :sdrink

Odpowiedz
Cytat
mrowamrowa

My też wczoraj ładnie skończyliśmy... :D

Ciśnij ciśnij coraz wyżej, zaglądam of kors ;)

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa

Napisane przez McBurak

btw ciekaw jestem jak ci pojdzie zmiana stylu gry w kierunku troche bardziej tight, tez to przechodzilem jakis czas temu i w sumie na wr za bardzo nie wplynelo, tylko smutno jak juz ta czerwona nie leci tak prosto do gory ;)

Właśnie nie idę w kierunku tight, wręcz przeciwnie, z dnia na dzień zwiekszylem vpip o kilka % i o wiele zwiekszylem barelle Flop turn river, single raise jak i 3bet pot i cbety w single raise 2bb 6bb 15 bb, Ofc czasami jakiś większy barell

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth

:milord:

Janek Serce :heart:

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa

nocna sesyjka vs najwiekszy fiszoreg na nl200, co on mi ostatnio robi... ; d :f_confused:

Odpowiedz
Cytat
Perwers

Dawaj więcej zdjęć z rl, lubię zdjęcia z rl :coolface:

Odpowiedz
Cytat
McBurak

Napisane przez ToNieJaBylemEwa

Napisane przez McBurak

Właśnie nie idę w kierunku tight, wręcz przeciwnie, z dnia na dzień zwiekszylem vpip o kilka % i o wiele zwiekszylem barelle Flop turn river, single raise jak i 3bet pot i cbety w single raise 2bb 6bb 15 bb, Ofc czasami jakiś większy barell

a, spoko, ja swego czasu pamietam ze cisnalem regow z bossmedii 3betem po 35%+ i jakims chorym af, ale oni sie w ogole adjustowac nie potrafili ;d No i wtedy jeszcze wszyscy 3x grali, wiec sila rzeczy mniej flatowalem z bb. Z tego co piszesz to widze ze dosc podobnie gramy jako default atm, nie wiem czemu ale zawsze bylem przekonany ze jestes sick aggromalpa (moze przez te sweaty z melona i scoopa ;p). No i pewnie wiecej cbetujesz/barrelujesz a mniej herocallujesz, bo moja czerwona zwykle wyglada jak twoja do gory nogami.

Odpowiedz
Cytat