Czas na drugi pamiętnik, czemu nie kontynuuje poprzedniego bloga(link do pierwszego bloga?
Ten blog będzie w innym klimacie niż "młody, piękny, najebany", nie będzie już tu zapowiedzi sesji 24 godzinnej na b-powerze z biedronki żeby zarobić kasę na czynsz i wykupienie telefonu z lombardu, chociaż taką mam nadzieję : ) chociaż w pewnym sensie to były piękne czasy, które jak było widać po liczbie wyświetleń i postów bardzo wam się spodobały, chyba przebiłem nawet krzysztofa nauczyciela w-fu <3
Co będzie na tym blogu?
Pewnie jak na poprzednim, będzie to w pewnym sensie mój pamiętnik, co jakiś czas jakieś ręce, wykresy, relacja jak najebany znalazłem się w Mediolanie, albo to, że nudziło mi się o 4 w nocy i postanowiłem jechać do Pragi..
Co teraz u mnie się dzieję?
Skończyłem stejka, staram się grać nl200 hu, przede mną pierwszy w życiu priv coaching za 650$ za 3h i to ze zniżką, coachuje + stakuje jedna osobę na nl50 hu zoom i jak na razie robi mi ładny proficik(16.5k hands 1850$ profitu) prawdopodobnie dzisiaj zaczynam coachowac + stakowac drugą osobę.
Na koniec, jako, że lubię zjebane obrazki to łapcie:

KURZATVVARZ DLA POKERSTRATEDZY DAT KAM