Witam.
Nie bede sie przedstawial bo wydaje mi sie to nudne :).
Od dlugiego czasu tylko sie ucze i w ogole nie gralem z braku talarow. Kazdego dnia od ponad 2 miesiecy siedze w icm trainerze oraz na forum z nadzieja, ze moze cos mi sie wbije do glowy :D.
Docelowo mam zamiar grac stt oraz dojsc do poziomu gdzie bede mogl spokojnie wyplacic miesiecznie z 1k$ by moc zamieszkac "na swoim", a nie byc na garnuszku matki :P. Zabieralem sie by wplacic pare groszy i zobaczyc czy to co sie nauczylem przez te 2 miesiace pozwoli mi zarobic pare $ ale ogralem jakiegos freerolla i zarobilem 2.2$ :D. Wynik jak dla mnie jest rewelacyjny bo po 20 sng turbo 45os. za 0.55$ jestem +19$.
Gdy juz dobije rolla bym mogl grac stt zamierzam ich rozegrac ~3k miesiecznie, a o to tak sie przedstawia moj brm : ( licze na sugestie poprawek. Do 60$ gram tylko i wylacznie sng turbo 45os. 0.55$)
Oczekiwane roi to jest cos bardziej na miare "tyle mnie bardzo zadowoli" :)).
Jak juz dojde do stt to sciagam potrzebne programy i bede podawal itm , roi i takie rozne ciekawe statystyki
Moj maly chalenge to dobic do 3min 3k$ do pazdziernika.
Kolejna sesje zagram wieczorem, a teraz ide dalej sie podlaczyc pod kroplowke bo sie odwadniam :).
Mam nadzieje, ze blog kogos zaciekawi
Elo 3 2 0